Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
táák,těhu potvrzené z krve,hcg 1750,5 ,14 dnů od ketu
Zdravím holky, tak se k Vám přidávám. Ve středu potvrzeno těhotenství 4+4tt (dle mudr, dle měsíčků 4+6tt) na další kontrolu jdu 1.6. a nemůžu se dočkat a zaroveň jsem hrozně nervozní 😎
@martisek11 ahojky další kontrolu mám 23.6.2016 a 24.6. jdu na scrinig 🙂 jak jsi na tom ty? 😉
Ahoj holky, zítra máme screening, tak na nás myslete,proaim 🙂
@pavlinpaj držím palečky, mě to čeká ve středu 😉
@pavlinpaj tak co???
@hankatrdlinka děkuji za držení palecku 🙂 vše je v pořádku a miminko je zdravé
@pavlinpaj tak parááááda 🙂..já jdu zítra, mám to na 14hod. Už aby to bylo 🙂
@hankatrdlinka budu na tebe myslet a držet pěsti 🙂 verim, že to bude v pořádku
Holky,kdy,je vidět gestační váček,jsem pět plus tři a masivně krvácím,v caru řekli,že ultrazvuk nemá cenu dělat,že nebude nic vidět,že musím čekat,mám jet do nemocnice,jsem bezradná
@salenas jet a nečekat!!!!!
Už jsem tam volala,mám přijet,vezmou mi krev,jen ted jsou všichni doktoři na sále,akutní císař,za chvíli vyrážím
Ležím v nemocnici,v děloze nic,masivní krvácení,nemám s těhotenstvím počítat,ted mi řekli,že hcg je přes 9000,že tekutinu v břišní dutině nemám,že zítra krev a ultrazvuk a zmínka o mimoděložním
Ahojky taky cekam na další kontrolu 13.6, kdy by mel byt vidět mimisek i se srdíčkem. Toto pondělí od doktorky potvrzeno těhotenství a ted už jen ceka, je to nekonecne 😀
@salenas Ahoj, je mi moc líto, čím procházíš. I když to moc neventiluju, taky jsem si prošla lecčím .. zeptám se úplně blbě, ale hned mě trklo - copak je možné, aby při IVF šlo o mimoděložní těhotenství? Nemám absolutně žádné lékařské vzdělání, ale copak může to embryjko z dělohy někam "utéct"? Každopádně opravdu moc moc držím palečky, ať je konečný verdikt co nejlepší!
@salenas tak to je mi moc líto, opravdu ☹.....nechápu, jak ti mohli říct, aby jsi čekala!!!!!! Neumím si představit, jak ti je a snad to bude časem lepší, ale na druhou stranu, kdyby jsi nikam nejela, mohlo jít i o Tvůj život ☹.....DRŽ SE!!!!!!! :-*

Taky jsem mela vzdycky hrozny strach, ono kdyz se prcek jeste viditelne nehybe tak je to do kazde dalsi navstevy doktora silne o nervy, navic kdyz mas jeste takovou zkusenost. Nastesti u nas uz jsou kopance, takze vim, ze je v poradku, ale naopak kdyz se v zajetou hodinu nic nedeje tak jsem zase na nervy, ze se nic nedeje :D uz aby byla venku.. drzim palce a preju pevne nervy ! 🙂