icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

denik_matky
19. kvě 2016

Taky jsem mela vzdycky hrozny strach, ono kdyz se prcek jeste viditelne nehybe tak je to do kazde dalsi navstevy doktora silne o nervy, navic kdyz mas jeste takovou zkusenost. Nastesti u nas uz jsou kopance, takze vim, ze je v poradku, ale naopak kdyz se v zajetou hodinu nic nedeje tak jsem zase na nervy, ze se nic nedeje :D uz aby byla venku.. drzim palce a preju pevne nervy ! 🙂

salenas
19. kvě 2016

@zardia co to je Dpo? Dní po ovulaci ?

zardia
19. kvě 2016

@salenas jj 🙂

salenas
19. kvě 2016

@zardia no já ovulaci neměla,13 dní od ketu plus pět dní kultivované embryjko,takže jsem těhotná nějakých 18 dní

zardia
19. kvě 2016

@salenas aha 🙂 tak to odpovida asi normalne 18 dpo 🙂 tesim se na hezke zpravy 🙂

salenas
19. kvě 2016

@zardia já nevim,transfer byl 21 den cyklu,takže ještě dýl,než kdybych měla ovu,ale to je fuk,hlavně at je to oká!

zardia
19. kvě 2016

@salenas to urcite 🙂 moc vam to preju, obcas nakoukavam do IVF diskuze a moc vas holky obdivuju 🙂 ste muj velky vzor 🙂

salenas
19. kvě 2016

@zardia občas je to těžký,no,vy jste ušetřené stresu a otázkám,budou vajíčka,oplodní se,rozmrazí se..ale pak už jsme na tom stejně 🙂

zardia
19. kvě 2016

@salenas ten zacatek je vic nervni.. o to jste holky lepsi 🙂 budu drzet vsechno co mam 🙂

salenas
20. kvě 2016

táák,těhu potvrzené z krve,hcg 1750,5 ,14 dnů od ketu

fisalu
21. kvě 2016

Zdravím holky, tak se k Vám přidávám. Ve středu potvrzeno těhotenství 4+4tt (dle mudr, dle měsíčků 4+6tt) na další kontrolu jdu 1.6. a nemůžu se dočkat a zaroveň jsem hrozně nervozní 😎

miminko1987
22. kvě 2016

@martisek11 ahojky další kontrolu mám 23.6.2016 a 24.6. jdu na scrinig 🙂 jak jsi na tom ty? 😉

pavlinpaj
22. kvě 2016

Ahoj holky, zítra máme screening, tak na nás myslete,proaim 🙂

hankatrdlinka
22. kvě 2016

@pavlinpaj držím palečky, mě to čeká ve středu 😉

hankatrdlinka
23. kvě 2016

@pavlinpaj tak co???

pavlinpaj
23. kvě 2016

@hankatrdlinka děkuji za držení palecku 🙂 vše je v pořádku a miminko je zdravé

hankatrdlinka
24. kvě 2016

@pavlinpaj tak parááááda 🙂..já jdu zítra, mám to na 14hod. Už aby to bylo 🙂

pavlinpaj
24. kvě 2016

@hankatrdlinka budu na tebe myslet a držet pěsti 🙂 verim, že to bude v pořádku

salenas
24. kvě 2016

Holky,kdy,je vidět gestační váček,jsem pět plus tři a masivně krvácím,v caru řekli,že ultrazvuk nemá cenu dělat,že nebude nic vidět,že musím čekat,mám jet do nemocnice,jsem bezradná

hankatrdlinka
24. kvě 2016

@salenas jet a nečekat!!!!!

azalka123
24. kvě 2016

@salenas taky bych jela hned !

salenas
24. kvě 2016

Už jsem tam volala,mám přijet,vezmou mi krev,jen ted jsou všichni doktoři na sále,akutní císař,za chvíli vyrážím

azalka123
24. kvě 2016

@salenas držím palce, at vše dopadne dobře

pandabox
24. kvě 2016

@salenas tak jak to dopadlo?? doufam, ze vse ok!

salenas
24. kvě 2016

Ležím v nemocnici,v děloze nic,masivní krvácení,nemám s těhotenstvím počítat,ted mi řekli,že hcg je přes 9000,že tekutinu v břišní dutině nemám,že zítra krev a ultrazvuk a zmínka o mimoděložním

leilinkaa
24. kvě 2016

Ahojky taky cekam na další kontrolu 13.6, kdy by mel byt vidět mimisek i se srdíčkem. Toto pondělí od doktorky potvrzeno těhotenství a ted už jen ceka, je to nekonecne 😀

sonia79
24. kvě 2016

@salenas Ahoj, je mi moc líto, čím procházíš. I když to moc neventiluju, taky jsem si prošla lecčím .. zeptám se úplně blbě, ale hned mě trklo - copak je možné, aby při IVF šlo o mimoděložní těhotenství? Nemám absolutně žádné lékařské vzdělání, ale copak může to embryjko z dělohy někam "utéct"? Každopádně opravdu moc moc držím palečky, ať je konečný verdikt co nejlepší!

salenas
24. kvě 2016

@sonia79 ano,i při umělém může odplavat do vejcovodu

sonia79
24. kvě 2016

@salenas no tvl s prominutím, jakoby si ženská při tom IVF neužila dost :( budu myslet, aby pokud možno dobře bylo. Zkus myslet na to, že naděje je vždycky. Nicméně chápu, že by si v týhle situaci člověk nemyslel raději asi vůbec nic 😒

hankatrdlinka
25. kvě 2016

@salenas tak to je mi moc líto, opravdu ☹.....nechápu, jak ti mohli říct, aby jsi čekala!!!!!! Neumím si představit, jak ti je a snad to bude časem lepší, ale na druhou stranu, kdyby jsi nikam nejela, mohlo jít i o Tvůj život ☹.....DRŽ SE!!!!!!! :-*

Strana