icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

pozi
15. bře 2017

Ne,srdicko nebylo,byla jsem 5+0,takze bylo brzo,kontrola tedy za 14 dni.Jsem rada,ze u tebe to dopadlo dobre

sukubka
15. bře 2017

@ivetaa94 jak.jsi dopadla?myslim.na tebe cely den

sokolik10
16. bře 2017

Ahoj, taky se přidávám. Bude to první mimčo. Byla jsem na UTZ, protože jsem začala krvácet- sice lehce, ale vyděsilo mě to. Tak pro jistotu. A i když dle posl. MS jsem 8. týden, ve skutečnosti to vychází asi tak 5.-6. - jen váček, srdíčko ještě slyšet nebylo, HCG 1180. Jdu znovu v pondělí, tak se těším. Jen Dr.našla malý hematom, tak snad se vstřebá. Máte s tím někdo zkušenosti? Zjišťuji, že polovina těhulek kolem mě potratila v prvních týdnech, tak se snažím na to nemyslet, ale trochu se bojím a těším se, až ty první týdny budou za mnou.

sukubka
16. bře 2017

@sokolik10 ahoj gratuluji.ja mela kontrolu vcera a byla jsem 7+1.dostala jsem prukazku a objednal me na 20.4 na genetiku..tak doufam ze vse bude ok.taky se desne bojim..jsem po umelem ...musime verit...jinak mi nasel cystu 3x 3 cm a rikal ze to vubec nevadi prave naopak pry to tehu chrani..kolik jste merili mm?

sukubka
16. bře 2017

@katulinka07 ja jdu na genetiku 20.4 uz sby to bylo..hlavne at je vse v poradku.

sokolik10
16. bře 2017

@sukubka Hned Ti dali průkazku? Myslela jsem, že se dává až později. Tak to jsem o to zvědavější jak v pondělí. Váček měl teprve 5mm, hematom byl kus pod ním 10x3mm. Jediný co mi dr.řekla, že nemám zvedat těžké věci. A jinak beru Inofolic (brala jsem ho již pro početí, mám PCO a asi vážně pomáhá, protože se nám se značným překvapením zadařilo téměř hned) a prý je dobrý i pro vývoj plodu a udržení. Nejhorší je, že člověk má radost a nikde to nemůže ještě říct 🙂😒

katulinka07
16. bře 2017

@sokolik10 me slibili prukazku na dalsi kontrole, kde budu 10tt 🙂 to je fakt, ale bat se budeme uz ted az do konce ;) clovek si nesmi pripustit, ze by se neco melo stat 🙂

sukubka
16. bře 2017

@sokolik10 ano presne tak clivek ma radost a nikde to taky nerikam.vubec nikde az po genetice.ty jsi na minule kontrole byla cca 5-6 tyden tak to vacek uplne 5mm odpovida...tak jak se tedy presne jmenuji ty vitaminy? INOFOLIC?zitra si je tedy koupim v lekarne...ja mela na gynekologii uz 3 kontrolu a tak mi proste karticku dal...jako me osobne je jedno kdy mi ji da...hlavne at je vse ok...chodite do prace?ja jo..do te genetiky chci .

katulinka07
16. bře 2017

@sukubka do prace chodim a chci chodit az co to pujde 🙂 ty planujes jit na neschopenku? 🙂

tararees
16. bře 2017

@sukubka mě poslali hned v 6tt na neschopenku, dělám on-line nákupy pro tesco, takže jsem tahala vozejk 10-120kg a nejde zajistit abych si nevytáhla vozejk plnej petek prostě, nebo třeba plnej kočičího kakáče a když jsem se na to na gyndě zeptala, tak mi hned napsali neschopenku no :/ počítám, že mi na konci června neprodloužej smlouvu a z neschopenky pokud to půjde odejdu, ačkoli je to pro mě nevýhodný, nechci být celé léto zavřená doma, když bych mohla na tejden odjet pryč z města

sukubka
16. bře 2017

@katulinka07 genetikz mame 20.4 takze od kvetna bych sla na neschopenku 🙂 snad to vyjde a bude to ok...a v tom krasnym pocasi budu doma.
@tarasees ja bydlim v rodinem domecku takze se tesim az budu relaxovat doma...nejradeji bych byla hned ale bojim se...necham to az po te genetice..u tebe to je jasny..ja kdyz byla se sxnem tehotna a nedelala jeste v kanclu sla jsem hned taky marodit

tararees
16. bře 2017

@sukubka jj dělat v klidu, taky bych makala co to půjde, ještě zvažuju zavolat do práce, zda pro mě nemají nějakou klidnější práci, ale chtěla jsem to nechat po potvrzení srdíčka a nějak to tento týden nedávám

ivetaa94
17. bře 2017

@sukubka moje dr. nebyla, nevadí, byl zástup. Doktora jsem viděla poprvé v životě a zážitek hrozny. Těhotná slečno urcite jste, ale zatim vam neřeknu, jestli to bude v pořádku, nebo ne, zatim s tim spis moc nepocitejte 😢 😢
Takže pristi tyden ve středu jdu znovu a bud tam srdíčko bude a nebo ne,,,pomalu se s tim snažím smířit a radeji byt pak překvapena :( :(

sokolik10
17. bře 2017

@sukubka jj Inofolic. Teď je v Dr.Maxovi v akci za 299. Není to uplně levné, ale když vidím, že pomáhá. Říkala jsem si na ten první trimestr a pak přejdu na nějaké klasické vitamíny pro těhule.

sukubka
17. bře 2017

@sokolik10 a to je i pro tehulky jo.ja koukala na fertiprona nemas zkusenost?dneska nabehnu do lekarny..do ivf jsme dali tolik penez ze toto je malickost

@sokolik10 broucku vim ze je lepsi se snirit z nejhorsum a byt mile prekvapena vem si me...ja byla pred 14 dny na uzv a doktor nic nevidel rekl mi at vysadim utrogestan ze tam neni srdecni akci a nic..ze je uzv jeste mensi nalez pred 4 dny...a pak jsem jela na kliniku kde mi delali umele a kdyz mi doktor delal ultrazvuk a ja mu vykladala jak je to spatny a on videl srdicko a mimiska malem jsem padla...koukej kolikaty jsi tyden?taky sem byla uz smirena s nejhorsim ale opravdu jde videt ze co ultrazvuk to jiny nalez a podle me to dela hodne...

sukubka
17. bře 2017

@tararees bud rada ze jsi doma..uz aby byl konec dubna...snad bude vse ok holky porad se desne bojim.kdy mas genetiku??

tararees
17. bře 2017

@sukubka měla bych jít mezi 13-20. dubnem, objednat se mám za týden

tararees
17. bře 2017

@sukubka jinak ono to tak asi stejně dopadne, že budu doma, neberou mi telefon

pozi
17. bře 2017

@ivetaa94 ver tomu,ze to bude dobry,treba si dava na cas,pokazdy to muze byt jiný a doktor te měl aspoň trochu uklidnit,ne te takhle rozhodit,budu držet palce,já jdu na srdíčko v pátek,snad bude

Holky,já jsem na neschopence od zacatku,tj. od 5.tydne,predtim jsem náhodou měla 14 dni dovolenou,a náhodou jsme to zjistili,dali mi ji na gynde hned,když se zeptali,co dělám a ze tahat lidi nemůžu a za druhé se mi tak motala hlava,ze bych v tom autě asi nezvladala..Teď už je to trochu lepší,ale odpoledne bych padla a spala.Jak je vám?

sukubka
17. bře 2017

@pozi me je nekdy uplne fajn nekdy se mi az behem dne udela zle ale ne rano az odpoledne..uthana jsem jak pes...jinak prsa mam zvetseny ale neboli me

pozi
17. bře 2017

@sukubka tak to jsme na tom stejně,taky třeba celý den nic a odpo jakoby nevolno,ale nezvracím,ráno taky ne,prsa cítím na dotek a ta únava,že bych padla..

ivetaa94
17. bře 2017

@pozi
@sukubka
Díky za podporu holky! Kéž bych ve středu přispěla s dobrou zprávou...přístup doktora mě odrovnal, je to bývalý primář a zkušeností má jak mraků, tak nevím, jestli už je proste za ta léta bez soucitu ?! Je mu urcite pres 70.
Jinak jsem 6tt, podle MS, co jsem si vypočítala sama, od dr. jediná informace, ze proste jsem těhotná a dal to znáte...

stepanka_
17. bře 2017

Ja jdu ve středu a snad uz tam srdíčko bude. To bych mela byt uz 7tt,ale jsem unavena,jak kdybych pracovala celý den.

sukubka
17. bře 2017

@ivetaa94 me rekl taky doktor prez 70let ze prave tehotna jsem ale zanika to...a dokonce jsem byla tak blba ze jsem vysadila utrogestan a vse a pak mi v centru kde mi delali umele pekne nadali...vim ze se mi to ted radi a utesuje ale ty nejsi po umelem tak nevis kdy presne vyla ovulace takze si vem ze u me kdyz se presne ovulace vedela sem v 6+0 srdicko nemela

sukubka
17. bře 2017

@stepanka_ neboj bude tam..dej ve stredu vedet
..ja jedu v utery snad naposledy na kliniku tak snad vse bude ok..😊

gabcat
17. bře 2017

@sukubka Já jsem doteď moc nepochopila, že tě tak rychle hnal na revizi, aniž by mrňousovi dal šanci třeba týden dva 😒

sukubka
17. bře 2017

@gabcat me nehnal na revizi...rekl mi ze to zanika a odejte to samo..za 2 dny sem jela na kliniku a bylo srdicko...jako ale desny zazitek..moc ste me podporili

gabcat
17. bře 2017

@sukubka Aha, tak to jsem si popletla. Každopádně i tak.. zbytečně tě straší. Neříkám, aby dávali doktoři falešné naděje, pokud je to jasné. Ale že nevidí hned srdíčko, tak ti řekne, ať vysadíš, že je konec? Přitom spousta lidí psala, že bylo srdíčko až později. Zbytečně ses vystresovala a nakonec... 🙂

sukubka
17. bře 2017

@gabcat no ale kdybych byla teba uz 6+3 a mimis byl vetsi hnal by me na revizi...takze daleko od pravdy nejsi...jw to hrozny...vis jak jsem na te klinice pak koukala???

gabcat
17. bře 2017

@sukubka To věřím, že jsi byla překvapená. No hlavně že to dobře dopadlo a teď už bude vše určitě ok 😉

Strana