Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
Ta únava je holky hrozná :D cely víkend v 8 hodin vecer uz spím jak mimino, sice jdu tak 3x za noc na wc, ale jinak mrtvola...chlap uz ma ze me srandu, chodím spat čím dal dřív :D a to mam dneska sichtu celodenní tak to bude legrace :/
@ivetaa94 tak tp sme na tom podobne.jsem iplne k.o vecer ale rano jsem treba po 6 h i o vikendu vzhuru..dnes jsem taky v praci dyl to bude des...zitra mam snad posledni kontrolu na klinice a uz budu chodit jen na gynekologyi sem v miste bydliste..do kdy planujes chodit do prace?co delas za praci?
Já jdu dnes po obědě na kontrolu, už by mělo být vidět srdíčko. Tak snad bude vše v pořádku. Já mám kancelářskou práci, takže max.stres z nestíhačky, tak doufám, že zvládnu chodit do práce co nejdéle - přece jen každá kačka dobrá. I když mě práce nebaví.
Jinak včera jsem jela od našich (vymluvila jsem se na zánět močáku a ATB, když tatí slavil svátek) a cesta přes celou republika byla dost namáhavá. Taky se budím ráno jak hňup už před 7 hodinou, i když nemusím.
@sokolik10 @sukubka
Drzim palce, at dnes vsechno dopadne dobre 😉
holky jakobyste mi mluvili z duse 🙂 kolem pul 9 usinam a o pul 6 rano uz jsem vhuru..a unavena behem celyho den...ja delam taky v kanclu a mam pod sebou 8 lidi, kteri na me dost spolehaji, tak urcite jen tak odejit nemuzu, plus penizky se ted urcite budou hodit...co delas ty sukubko? 🙂 holky hodne sil dnedka v praci! 🙂
Btw nemeli bychom zalozit nejaky novy vlakno? 🙂
@katulinka07 muzem zalozit spolecny termin rijen listopad 2017 ale ja neumim zalozit tema😊
Jinak pracuji take v kancelari...ale na 2 smeny...podsebou nastesti lidi nemam jinak to bych uz nezvladla😊
Ja mak kontrolu az zitra.😊
@katulinka07 ale tedka chodim prevazne na rani pač odpoledne bych tu spala...delam v kanlu ve fabrice proto mame i odpoledni..
@sokolik10 tfuj tfuj,ať je vše v pořádku,dej vědět
Holky,koukala jsem,že nová skupina termín porodu listopad 2017 už je,jen se mi ještě moc nechce přidávat,kontrolu mám až v pátek a když vše bude ok,tak my stejně ještě budeme trnout,jestli čekáme holčičku-to by bylo ok,nebo kluka-to už by tak ok nebylo,záleželo by,jestli by byl postižený tou stejnou vadou,co má syn nebo ne,je to 50 na 50,kdyby nedejbože byl postižený,tak 2 už by jsme s manžou nedali,to bych musela ukončit....ale nebudu předbíhat,teď hlavně ten pátek,aby dopadl a bylo srdíčko a pak budeme doufat,no
@pozi ježisi to je hrozný!!!ty mas toto tehotenstvi prirozene?pokud ano chapu pokud ne tak pri IVF by ti automaticky udelali rozbor embryi a zavedli holcicku.a co ma syn za postizeni?to jdes ve 12 tydnu na plodovou vodu nebo budes cekat az pohlavi pujde poznat..preci pokud mas tedka tehotenstvi pritozene nemuzes jit vzdy ve 3 mesici na potrat kdyz zjistis ze je to kluk...co kdybys cekala 4x kluka po sobe...to mi hlava nebere neexistuje nejaka metoda??
@pozi tak moc drzim palce! Verim, ze vsechno dobre dopadne 🙂
@sukubka my jsme zkoušeli IVF-4x,nepodařilo se ani 1,vyšetřeny embrijka,vždy zbylo 1 zdravé,holčina a nic,teď to prostě přišlo náhle,v neplodných dnech,jinak máme ochranu.No syn má vzácnější vadu,není ani pojmenovaná,patří k tomu epilepsie,nemluví,chůze špatná,nenají se,nedojde si na WC...Někdo by mě asi odsoudil,že si takhle zahrávám,ale já na další IVF nemám ani nervy,ani finance,když už bych to platila ze svého celé...Prostě nám to tak "někdo" nebo "něco" nadělil,uvidíme,zatím doufám,že bude vše ok,že to prostě bude ta holka...No a půjdu asi na plodovku,stejně je mi 38,tak by mě poslali,no uvidíme,co řeknou na genetice,doktorka tam bude volat až po tom pátku,jestli bude srdíčko
@katulinka07 děkuji,všechno bude v pohodě,my jsme s tím smířený,ať to bude tak nebo tak,jen se zatím moc neradujeme.Doufám,že u nás u všech tady bude vše ok a v říjnu nebo v listopadu už budeme mít drahoušky u sebe
@michaelak30 gratuluji a dočkáš se,aspoň už bude vidět ❤,jinak dřív nechtějí objednávat,je to zbytečné,i když já si myslím,že ne,ale taky mě setřeli s tím,že v 5.týdnu mi nepotvrdí nikdo nic☹
@pozi děkuji a ty jsi taky na začátku? 🙂 taky si říkám, že aspoň bude vidět už srdíčko, ale ta doba bude nekonečná. ☹
@stepanka no vidíš,na mě sestřička vyjela,co si myslím,že tam nebude stejně nic vidět,taky jsem byla 5.týden,až když jsem jí řekla,že jsem po 4 umělých oplodněních z kterých nebylo nic,a že se teď chci ujistit,že 5 těhotenských testů nekecalo a chci to vidět na vlastní oči,tak potom otočila,ale doktorka pak v pohodě,hned mi dala neschopenku a bez keců,jen řekla že teď už tomu nikdo z nás nepomůže,že to je na přírodě..A jdu na kontrolu teď v pátek,to budu 7.týden,tak snad už bude ❤ Ty budeš teď kolikátý týden?
@michaelak30 taky jsem na začátku,cca začátek 7.týdne,bude to nekonečný,ale dočkáme se všichni😉
@pozi tak to také gratuluji 🙂 to určitě, hlavně aby vše bylo v pořádku 🙏🙂
@pozi ja te rozhodne neodsuzuji mam za sebou 4ivf a vim co to ke za nervy a kolik to stoji...a to je jako vzdy tak ze chlapecek by mel.nejake postizeni nebo muze byt i uplne zdravy?je to hrozny...drzim ti pesticky..
Toto bych ja nedela...ale ja v te dane situaci nejsem...mozna bych se s tim taky poprala
@michaelak30 krasny testik...ty jo to verim ze to je doba do 18.4...ja mam 20.4 genetiku a uplne šilim!!!musime si to spolecne zkratit to cekani!!!zitra mam jeste ultrazvuk bojim bojim at je vse ok..
@sukubka dekuju 🙂 a za jak dlouho jsi šla poprvé k doktorce? Zdá se mi že jdu opravdu až za dlouhou dobu na to, že čárky na testu jsou docela silné. Tak to budu držet palečky a určitě bude vše v pořádku. Taky se bojim
@michaelak30 prosim tě 🙂 na kontrolní krev po ivf jsem byla 1.3. a na prvním utz až dnes😉 Takže klídek aspoň už tam budeš mít vidět i srdíčko ,Teď by viděli kulový 😉

@pozi jasny to je jasny pokud mas takovou praci o tom zadna..zz bych chtela duben at jsem doma 🙂 uzivej si to...