Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
@michaelak30 to mas pravdu 😉 a copak delas za praci? Nebo jeste studujes? 🙂
Me bude za 14 dni 28 🙂
@monnna tak to zavidim, ze ses v pohode, ja jsem fakt marna 😀 Doted jsme s tou s pritelem zvladali az az a ted jen lezim a nechce se mi nic, jeste ze existuje rohlik.cz a nekdo by jeste mohl prijit uklidit 😀
@michaelak30 no ja mam C a staci mi noo, uz si z toho delame doma srandu, ale holt to nijak neovlivnim 🙂
@sukubka vzdyt 30 let na druh mimco je uplne idelani ;)
@michaelak30 děkuji mooc😘
@monnna už mám do studování a pracuji v kanceláři v automobilové fabrice 😊 a co ty děláš? A řekla jsi už někomu, že jsi těhotná? Teda mimo manžela nebo přítele? 😊
@ivetaa94 taky jsem k.o e zitra mam tu kontrolu tak sem si musela umyt a vyzehlit vlasy ..at rano mam klid..samozdrejme zehlickou to prejedu ale nemusim umyvat😊😊😊mzj syn 6 let je zivejsi nez ja😊jsem uplbe hotova..rano vstavam v 5h do prace a ve 20h jsem uplne vyrizena...ale rano jsem docela vydpana..ale po obede uz krize🙂
@michaelak30 ja jsem delnice ve fabrice.. vi to pritel s rodinou 🍀 ti vis mi vsechno prozivame spolecne 🙉 budes me prubezne informovat jak ti je a tak? Byla bych rada 🙂 a opatruj se 🍀
@katulinka07 ty joo chudaku 🙈 ja teda jsem si rikala - me nic neni, to urcite nejsem atd.. a prej je to v pohode, takze nakonec jsem rada ze mi zatim nic neni 😉 👏 opatruj se
@monnna dekuju 🙂 ja doufam, ze uz bude treba lip a za unava taky odpadne a budeme si to jen uzivat 🙂 taky se opatruj ;)
@sokolik10 tak HCG roste,sice pomalu,ale roste,nevím,kolik by to teď mělo být,ale někde byla tabulka,mě krev ani nenabírali,tak ani nevím.
@sukubka držím vše co mám,ať to dobře dopadne😉
Holky,vy jste mlaďounký,mě v sobotu bude 38,sice už jednoho prďolu mám,ale stejně,kdyby mi bylo aspoň 35,ale to prostě neovlivníme.Jinak jsem stále chcíplá,do toho má mladej rýmu,tak v noci hůř spal,takže nevím,jak to dnes dám až do večera vydržet,bude to dlouhý
@monnna určitě moc ráda, taky budu ráda, když se mi ozveš, jak se ti daří a tak 🙂
@sokolik10 vubec nestresuj me se hcg ze zacatku zdvojnasobovalo a pak uz ne...na klunice mu rekli ze je dulezity UZV....vse bude dobre.
Dopadla jsem super holky!!!uz me klinika predala memu gynekologovi...mam fotecku😊pisnu doma mam sebou syna tak za nim litam😊nevim zda budu mit driv cas.. dekuji vsem.
Holky ja mela dneska meeting s sefem a rikala jsem si, ze kdyz na to dojde, ze nebudu lhat...ale behem celyho hovoru vyplynulo, jak na me spolihaji a ze mi chteji zvednout plat, rak jsem jen tupe prikyvovala...ted je mi z toho uplne spatne, ale nerekla jsem nic...
@katulinka07 ja vim, me se to rika ale snaz se byt v pohode 🙂 nakonec to dopadne dobre uvidis 😉
@katulinka07 me taky zvedl šef tridu ...chudak kdyby tušil.😊musime to brat jak to je..ja mam radost😊😊😊😊
@sukubka supeeer,tak to má být.
@katulinka07 tak zas jestli jsou kolegové kolegiální,tak to pochopí...Já bych taky chodila do práce,kdyby to šlo,ale jen lehký případy mi nedají,takže se nedá nic dělat.A u 1.těhu jsem chodila do práce a vrchní to věděla až když to bylo vidět (dělala jsem v nemocnici)
Mě je dnes celý den divno,ani kafe mi nedělá dobře,a to piju jen 1 denně a slabý.
@sukubka gratulujii 🙂 :-*
Dneska jdu holky já :( za prve uz hodinu nespim a je mi zle, ne ze bych toho v noci moc naspala. Trápím se celou noc, ale co je horší tak za druhé jsem zjistila ze těhotná přítelova sestra jde na stejný cas dnes taky k doktorce a to ke stejne jako ja :( takže to vsechno praskne
@sukubka prave ze středy chodí jen těhotné, takže se obavám, ze ji to proste dojde...mela bych byt dneska 6+5 tak doufam, ze uz se neco dozvím! Jdu na 11:10, pekne nam venku prší, tak asi pojedu autem, původně jsem myslela, zd pojedu autobusem, ale pocasi hrozne...jak ty se citis ? 🙂
Ahojte holky, můžu se k vám přidat.. Mám doma tříletého prcka a teď čekám druhe miminko. Test mi ukazal uz 10 po ovulaci dusika. Tak jsem celá nedockava volala na gyndu v den vynechani menstruace at me objednaji a pani doktorka ma dovolenou tak me objednala až v 9tt. Ted jsem 6+5 a to cekani na srdíčko je opravdu k nevydrzeni, vzhledem k tomu, ze je mi opravdu od rana do večera na zvraceni uz 14 dni, tak jenom polehavam.. Miminko se nam zadarilo napoprvé tak se mi tomu nechce věřit. U prvního syna to bylo taky hned na prvni pokus,ale to jsem brala jako vyjimku a myslela si ze u druheho bude to snažení delší. Byla jsem si pro jistotu v 5+0 na krev jako samoplatce na krev a hcg jsem mela 3959. Tak si rikam, ze je to docela vysoke a možná proto je mi tak zle.. poradite jak ulevit od nevolnosti?
@natalieee ahoj 🙂 ja bych taky rada polehavala, ale musim do prace, ta to dohanim odpoledne a vecer 🙂 na nevolnost mi pomahalo co hodinu neco snist, i treba jen mesicek mandarinky 🙂 nebo ty lizatka (ty jsme rozbili palickou a mam z nich bonbony, at v praci nelizam jak... 😀) jinak jsem se na netu docetla o ovocnych cockach a ty mi fakt taky pomahaji ;)
@ivetaa94 jasnytak to vhapu pokud jen stredy chodi tehule.tak se musis vykecat ze mas nejaky problem!!zalezi zda ti vadi nebo ne ze se to dozvi..kazdopadne na tebe myslim...za hodinku uz budes videz srdicko❤pak napis ju.
@natalieee vitej 🙂 to je pech co ze tam zrovna doktor neni desne se to do tech ko trol tahne.zavidim,ale zaroven preji ze se takto nekomu povede hned otehotnet...ja mam syna 6 leteho z umeleho oplodneni na 5pokus...tedka cekam druhe take z umeleho a panbuh se smiloval avyslo to na poprve..snad to bude ok...me teda zle neni,parkrat jsem.teda mela zaludek na vode ale vzdy jsem to ustala...
@katulinka07 tak to jsmepracujici chudinky co?jsem uplne k.o dneska o zvlast 😉
Holky mohly by sme zalozit tu skupinu spolecny termin rijen listopad 2017 co???
@sukubka no presne, ja jsem se v pondeli po obede sbalila a sla domu, ze si potrebuju neco zaridit, ale to nemuzu delat kazdy den 🙂) vcera byla velka krize, pak jsem usla o pul 8...a dnes uz jsem ko ted...
@stepanka_ tak gratuluju 🙂 jo skupina tu je, ale neni to doskuzni forum, co jsem pochopila...nebo aspon me se v tom nejak spatne orientuje 🙂 ja jsem pro zalozit novy vlakno ;)

Dneska jsem to teda ale v praci malém nedala. Dnes mi bylo poprvé poradne zle, ani obed jsem nezvládla... A ted uz bych zas spala 😴