icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

ivetaa94
22. bře 2017

@katulinka07 já jsem ještě naštěstí nikdy nezvracela, vždycky to nějak přejde, zatím to zajídám piškotama

katulinka07
22. bře 2017

@ivetaa94 ani ja, taky to vzdycky rozdycham, tak si rikam, ze by mohlo byt jeste hur 🙂 a co jeste funguje ke lip - ovocne cocky 🙂

ivetaa94
22. bře 2017

@katulinka07 tech jsem se jednou tak přejedla až jsem si podřela patro v puse :D :D :D :D snědla bych celý pytel na posezení :D

katulinka07
22. bře 2017

@ivetaa94 vidis a ted je to leeeek 😀😀 tak je to povoleny 😀😀

pozi
22. bře 2017

@ivetaa94 no tak super,to je skvělá zpráva,tak teď budeš čekat,kdo to všechno bude vědět🙂aspoň ti to třeba usnadní práci a nebo taky třeba nikde nic nebude povídat.Máme novou skupinku-termín porodu říjen listopad 2017,tak se přidej

sokolik10
22. bře 2017

@sukubka v utery 1180 a ted v pondeli 1900.

sukubka
23. bře 2017

@ivetaa94 pojd za nami do nove diskuse co???

sukubka
23. bře 2017

@sokolik10 me muj doktor rekl ze hlavni je Ultrazvuk.me hcg u konce taky nelezlo dvojnasobek...

jullli
23. bře 2017

@sokolik10 nechci strasit ale nechci davat plane nadeje ale jestli to chapu dobre... Minuly tyden v utery bylo hcg cca 1100?? A ted po 6dnech 1900? Je to tak? To je bohuzel jen o cca 800jednotek za 6dnu a to je hodne malo. Kdy jste mela posledni ms?

ivetaa94
23. bře 2017

@sukubka jsem taaam 🙂

sokolik10
23. bře 2017

@jullli já měla MS nepravidelnou, takže posl. byla 22.1. ale měla jsem cykly 30-40 dní. Ovulaci jsem měla typuji kolem valentýna. Pozitivní test jsem zjistila 5.3. Právě se obávám, že to nevěstí nic dobrého. Taky půjdu dnes k dr.značně nervózní.

katulinka07
23. bře 2017

@sokolik10 drzime moc palce ;)

jullli
23. bře 2017

@sokolik10 tak drzim palce aby neco poradne videla a bylo to dobre.. Sama ti nejlip rekne sve k tomu hcg

pozi
23. bře 2017

@sokolik10 držím moc moc palce,ať to dobře dopadne

sokolik10
23. bře 2017

@pozi
@jullli
@katulinka07 Holky díky moc, ale opravdu to nevypadá dobře. Podle UTZ jsem 5+6. Nabrali mě zase krev na HCG, ale z 80% to vypadá na zamlklé těhu. V úterý jdu ještě jednou. A případně se naplánuje revize.

pozi
23. bře 2017

@sokolik10 tak to mě moc mrzí,já budu čekat na zítra,co tam uvidí nebo neuvidí.Přála bych ti,aby to spíš odešlo samo,jestli teda musí.Ale třeba ještě není vše rozhodnuto,věřím i na zázraky

miba10
23. bře 2017

@brunetkavalery ja jdu 3.dubna. také jsem jako na trni 🙏

katulinka07
23. bře 2017

😢 to me moc mrzi, drz se!! Treba jeste vse dobre dopadne...

sokolik10
24. bře 2017

@katulinka07 HCG stoupá pořád, ale pomalu. Mám 2900. Nejhorší je,že pořád mám příznaky jak těhu. Ale poplakala jsem si, smířila se s nejhorším. A plánujeme aspoň nějakou hezkou dovolenou. Takže v úterý už můžu být max. mile překvapena po kontrole.

sukubka
24. bře 2017

@sokolik10 ahoj ja bych ti mohla o tom hcg vykladat..me nelezlo vubec dvojnasobek..byla jsem po umelem oplodneni..v 6tydnu mi muj gynekolog rekl at vysadim leky...udelala sem to...za tyden na to jsem.mela kontrolu na klinice a ejhle bylo a bilo tam.srdicko...taky sem.doma vse obrecela a je lepsi byt smirena s nejhorsim...ale zazraky se deji...kdy mas ten ultrazvuk?budu ma tebe myslet...pak mi napis klidne soukromou zpravu ju..

pozi
24. bře 2017

@sokolik10 aspoň stále stoupá,to je supr,sice pomalu,ale jistě,tak to bude rané těhu,když máš MS nepravidelnou.Ještě se může ledacos stát,je lepší počítat s horším a být mile překvapen,to znám.Tak budu držet moc moc palečky a myslet na tebe,v úterý,že?Jestli si to dobře pamatuji😉

pozi
28. bře 2017

@sokolik10 ahojte,jak to s tebou vypadá?

slunitp
28. bře 2017

Ahoj ženky, vítám se mezi Vás a moc zdravím. V sobotu jsem se dozvěděla radostnou zprávu pomocí dvou čárek. Jsem v 5+4, takže na začátku. Na první kontrolu jdu 4.4. Jsem moc zvědavá a ze všeho trochu vykulená 😇 . Zatím mě bolí prsa a trápí mě píchání a drobné křeče v podbřišku, ale doufám že je to naprosto normální. Pořád běhám na záchod a občas mi přijde že úplně malinkato špiním - jen na toaletním papíře. No budu nám všem přát šťastné konce 😉

sukubka
28. bře 2017

@slunitp ahojky spousta nas je v diskusi termin porodu rijen listopad 2017 pojd za nami..

sokolik10
29. bře 2017

@pozi ahoj. Bohuzel uz jsem po revizi. Zadny posun, naopak jsem zacala krvacet, takze se rozjizdel potrat. Tak okamzite na revizi, protoze uz jsem tam mela placentu a ze to by jen tak samo neodeslo a je to akorat na zanet. Nejvic me ted stve, ze musim drzet sestinedeli. A budu doufat, ze v lete se zadari znovu a lepe tentokrat.

pozi
29. bře 2017

@sokolik10 no tak určitě to tak mělo být,radši dřív než dýl,vydrž a pak už bude líp,začnete se snažit a ono to bude v pohodě,čím vším si člověk musí projít,co?Držím moc moc vše co mám,ať se vám brzy zadaří a dočkáte se mimise😉

romik79
30. bře 2017

@sokolik10 co jsem tu četla, tak nejste některé čekali až do 9tt a hcg rostlo pomalu a pak se nakonec srdíčko ukázalo....Taky čekám, jdu zítra...naposledy mi doktor řekl, že je hcg celkem nízké, ale do tabulek jsem se vlezla 300/5+3....tak taky nevím....jsou to nervy to čekání..

sukubka
30. bře 2017

@sokolik10 moc me to mrzi.kolikaty jsi byla tyden?mela uz jsi srdicko?ach jo.
@romik79 drzim na zitra pesticky...pak dej vedet

sokolik10
31. bře 2017

@romik79 Podle MS jsem měla být 11, ale počítala jsem tak 8-9 reálně. Podle UTZ 6. Taky jsem si říkala, že bych počkala, ale jak jsem začala krvácet, tak už to bylo vcelku jasné. Neměla jsem váček ani ohraničený a vevnitř vůbec nic a pak se začal i váček už deformovat. V nemocnici UTZ neukázal nic lepšího. Kdyby byl UTZ aspoň stejný, tak bych ještě počkala.

sukubka
31. bře 2017

@sokolik10 moc me to mrzi😢

Strana