Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
@ivetaa94 ani ja, taky to vzdycky rozdycham, tak si rikam, ze by mohlo byt jeste hur 🙂 a co jeste funguje ke lip - ovocne cocky 🙂
@katulinka07 tech jsem se jednou tak přejedla až jsem si podřela patro v puse :D :D :D :D snědla bych celý pytel na posezení :D
@ivetaa94 vidis a ted je to leeeek 😀😀 tak je to povoleny 😀😀
@sokolik10 drzime moc palce ;)
@pozi
@jullli
@katulinka07 Holky díky moc, ale opravdu to nevypadá dobře. Podle UTZ jsem 5+6. Nabrali mě zase krev na HCG, ale z 80% to vypadá na zamlklé těhu. V úterý jdu ještě jednou. A případně se naplánuje revize.
@brunetkavalery ja jdu 3.dubna. také jsem jako na trni 🙏
😢 to me moc mrzi, drz se!! Treba jeste vse dobre dopadne...
@katulinka07 HCG stoupá pořád, ale pomalu. Mám 2900. Nejhorší je,že pořád mám příznaky jak těhu. Ale poplakala jsem si, smířila se s nejhorším. A plánujeme aspoň nějakou hezkou dovolenou. Takže v úterý už můžu být max. mile překvapena po kontrole.
@sokolik10 ahoj ja bych ti mohla o tom hcg vykladat..me nelezlo vubec dvojnasobek..byla jsem po umelem oplodneni..v 6tydnu mi muj gynekolog rekl at vysadim leky...udelala sem to...za tyden na to jsem.mela kontrolu na klinice a ejhle bylo a bilo tam.srdicko...taky sem.doma vse obrecela a je lepsi byt smirena s nejhorsim...ale zazraky se deji...kdy mas ten ultrazvuk?budu ma tebe myslet...pak mi napis klidne soukromou zpravu ju..
Ahoj ženky, vítám se mezi Vás a moc zdravím. V sobotu jsem se dozvěděla radostnou zprávu pomocí dvou čárek. Jsem v 5+4, takže na začátku. Na první kontrolu jdu 4.4. Jsem moc zvědavá a ze všeho trochu vykulená 😇 . Zatím mě bolí prsa a trápí mě píchání a drobné křeče v podbřišku, ale doufám že je to naprosto normální. Pořád běhám na záchod a občas mi přijde že úplně malinkato špiním - jen na toaletním papíře. No budu nám všem přát šťastné konce 😉
@pozi ahoj. Bohuzel uz jsem po revizi. Zadny posun, naopak jsem zacala krvacet, takze se rozjizdel potrat. Tak okamzite na revizi, protoze uz jsem tam mela placentu a ze to by jen tak samo neodeslo a je to akorat na zanet. Nejvic me ted stve, ze musim drzet sestinedeli. A budu doufat, ze v lete se zadari znovu a lepe tentokrat.
@romik79 Podle MS jsem měla být 11, ale počítala jsem tak 8-9 reálně. Podle UTZ 6. Taky jsem si říkala, že bych počkala, ale jak jsem začala krvácet, tak už to bylo vcelku jasné. Neměla jsem váček ani ohraničený a vevnitř vůbec nic a pak se začal i váček už deformovat. V nemocnici UTZ neukázal nic lepšího. Kdyby byl UTZ aspoň stejný, tak bych ještě počkala.

@katulinka07 já jsem ještě naštěstí nikdy nezvracela, vždycky to nějak přejde, zatím to zajídám piškotama