icon

Bylo vám v 1. trimes. nevolno, že jste nemohly pracovat?

katculilinka
23. lis 2014

Ahoj holky, měla jste některá nevolnosti a bolesti hlavy, že jste v 1. Trimestru nechodily do práce? Já jsem teď v 6tt, ale poslední týden jen doma ležím a jsem ráda, že žiju. Já upřímně doufám, že ty celodenní nevolnosti a malátnost přestane každým dnem.

Strana
z2
kackarebicerova
13. únor 2015

Tak to je muj pripad ... V praci delam v chladu a 16 tky a posledni sichta byla pred tydnem a to tak ze kazdych 10 minut jsem chodila zvracet na zachod. Tak jsem sla marodit..radsi zvracet doma nez v praci.. Beru cipky proti zvraceni a zjistila jsem ze bez nich to nedam. Bez nich blinkam jak o zivot...

kackarebicerova
13. únor 2015

Jinak jen spim a spim..obcas neco zakousnu

merilinka
13. únor 2015

To bude dobrý,u někoho je to déle a někdo přežije 14 dní a má klid....já jsem v 17 tt a nevolnosti stále mám,blinkám sice jednou za týden,ale pocit mám neustále,nemůžu vůbec vařená jídla,jím jen ovoce,zeleninu a rohlíky se sýrem...bolesti hlavy přišly zatím dvakrát,ale trvaly 4 dny . Jinak moje dr tvrdí,že to nejsou pověry,že pokud je špatně,je to známka toho,že těhotenství prospívá a hcg roste

lulu85
2. bře 2015

Jsem moc ráda, že jsem na tuhle diskuzi narazila, protože teď vidím, že některé těhulky jsou na tom ještě hůř. Jo, je to děs, celý den v práci protrpím, ale dokud ráno ještě dokážu vylézt z postele, tak vlastně můžu být spokojená. Jenom doufám, že už to brzo odezní a budu si moct užívat té krásnější stránky těhotenství, o které pořád všichni mluví 😀 Tak se holky držte, určitě to pro ty naše drobečky zvládnem!

thesun
13. bře 2015

@lulu85 také se těším na ty krásné stránky těhotenství 🙂 jsem 7TT a druhý den po ovulaci mi začlo být zle a už to nepřestalo, spíš to graduje 😖 je to fakt děsný děsný a děsný, připadám si maximálně nepoužitelná a neschopná 😖 v prvním těhu si toto faaaakt nepamatuju 😀

pajakuco
14. bře 2015

Já jsem na neschopence asi od 7. týdne. Neplánovala jsem to tak, ale nevolnosti udělaly svoje. Nelituju toho. V práci jsem byla pod velkým tlakem a nervy dokážou taky pěknou paseku. Každá to řešte podle svého vědomí a podle toho jak se cítíte. ☺

lulu85
14. dub 2015

@thesun no to je presne ono... "nepouzitelna a neschopna"! Mam to stejne a desne me to stve, ze kolem me vsichni musi skakat. Pripadam si jak duchodkyne, i blba prochazka me zmaha, pouklizet byt je nerealne, staci umyt nadobi a hned mam hlavu v zachodove mise! 😲

socialm
23. dub 2015

Ahoj, jsem 13tt a na neschopence jsem od 6 tt, nevolnosti a unava nesla dohromady se stresujicim prostredim. Uprimne jsem si to ze zacatku vycitala, nikdy jsem nebyla nemocna a v praci jsem vzdy dala 150% takze prolezet cely den a doufat ze se z toho vyzvracim bylo docela tezke, 😒 Musim rict, ze s vetsim poctem slunecnych dnu se to samo nejak srovnava a ja se zacinam citit mene ''vinna'' tehotenstvim vuci zamestnavateli. 🙂

lilibeth
23. dub 2015

Mě bylo teď u druhé tak zle, že si některé dny starší (2,5letá) dcerka musela přirazit ke dřezu židličku a když měla žízeň, tak si chodila čepovat vodu z kohoutku.

veverka.terka
23. dub 2015

Já sem byla od začátku těhu na PN, ale nebyla sem teda do 15. týdně vůbec fungovat, jak mi bylo strašně zle....Vyzvracela sem téměř všechno. Abych v sobě aspon něco měla, tak sem se snažila pít Gravimilk tak jednu sklenku denně, protože sem měla strach, že pak nebude mít už ani mimčo žádnou výživu. Jako jestli tohle bude i u dalšího mimi, pokud nějaký bude, tak nevím, jak to budu zvládat....Bylo mi fakt tak zle, že mi fakt 3 měsíce úplně splývají v jednu velkou mapu, kdy sem jen ležela, zvracela a bylo mi šíleně... 😝 😝 😝 Ale pak se to ukldinilo. Ale rozhodně pracovat bych nezváldala, ani kdybych měla jen nějakou relativně klidnou práci 😉 🙂

Strana
z2