Dotaz. Měla jste některá silný žlutý výtok?

8. črc 2020

Dobry den. Mam takovy divny dotaz. Jsem v 10+5tt a mam dost silny zluty vytok s cucky. Doktor mi delal vyter, ale nic mi nerekl, jen napsal ze mam skobovity vytok. Uz jste se s tim nektera setkala ? Dekuji za odpoved.

lexa2000
9. črc 2020

Ahoj, já mám výtok od začátku těhotenství a bylo mi řečeno že je to normální. Zatím je vše ok a nic jsem na to nedostala tak asi je to fakt normální 🙂

malenka3
9. črc 2020

Bývá to opravdu normální. Pokud je to hodně nepříjemné, doporučuji koupit vaginální probiotika, mně hodně pomáhají, v těhotenství neškodné.

krupka3
9. črc 2020

Doktor ti rekl, ze je to ok, a ty se potrebujes preptat na socialni siti, jestli ma ten doktor pravdu? 😀

marti89
9. črc 2020

@krupka3 Já bych se taky přeptala na zkušenost dalších maminek. Doktor není bůh a spousta z nich problémy neřeší - však si tu každou chvíli někdo stěžuje..

marta_kovar
9. črc 2020

Pokud tě nic nesvědí, nepálí tak si myslím, že je všechno ok. Myslím si, že pokud ten výtok lékař viděl, tak většinou asi už pozná zda-li je to ok a nebo ne. Já mám jednou bílý výtok a den na to lehce nažloutlý (ale je to vidět až na kalhotkách). Jelikož mě nic nebolí a nic nezapáchá, tak jsem to nijak neřešila. 😊

vineta
9. črc 2020

A výsledky kultivace už máš? Předpokládám, že podle nich bude doktor postupovat dál. Buď to bude ok, nebo nasadí léčbu, pokud to těhotenství umožní.

jjasmina
9. črc 2020

Pokud tě nic nesvědí, nepálí , tak je to v normě a v 1. trimestru se to neřeší( tak mi to řekla moje dr). Moje dr mi dala něco až ve 2. trimestru, ale stejně to nepomohlo, pomohl až porod, celé těhu prostě intimky.

autor
9. črc 2020

@krupka3 pokud se vam takovy dotaz nelibi, nekomentujte. Je tu plno dalsich dotazu, kde se maminky chteji presvedcit ze opravdu to nic neni. Dekuji

autor
9. črc 2020

@vineta za 14 dni budou vysledky.

vineta
9. črc 2020

Aha, tak vyčkat na výsledky. Výtok obecně je v těhotenství normální, ale pokud má nějaké nestandardní znaky, jako třeba barvu, je lepší udělat kultivaci a případně doktor dle toho zváží léčbu. Já teď zrovna jsem přeléčovaná, také se mi to nezdálo a opravdu v kultivaci cosi vyšlo. Tak držím palce, ať to máš ok

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru