icon

Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?

misak48
22. pro 2020

Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉

ircza007
26. led 2021

@nikishkaaaa Držím moc palce. To zamlknute těhotenství je hrozný strašák, já se toho také bojím jako čert kříže. Já si prošla potratem, ale to tak nějak člověk ví, co se děje...zatímco tohle...
Ale já ty příznaky mám taky jak kdy, třeba dva dny nic, kdy panikařim a pak najednou zase bolest prsou...Bude to dobrý, uvidíš! ❤

pexi
26. led 2021

@jenssy teda tak to máte opravdu doma nad čím přemýšlet... přeji, ať vše dopadne jak nejlépe může 🍀

ircza007
26. led 2021

@pexi Držím palce, teď hned všechno chytneme, je to na palici 🙈

ircza007
26. led 2021

@misak48 Já jdu na screening 16.2..☺️ Připadá mi, že se snad nedočkám 😀

b91
26. led 2021

@ircza007 mám to úplně stejně. Synovi je skoro 2,5 takze jakoby mel v zadku vrtuli 🥴. V tehotenstvi s nim mi takzo zle teda nebylo. Ať už to přejde 👀

nikishkaaaa
26. led 2021

@ircza007 moc děkuji! Jsem úplně na nervy, když už jsem to jednou zažila. Navíc už je mi mnohem lépe než na začátku, prsa nebolí, nezvracím ani žaludek tolik nebolí...po jedné straně jsem ráda a na druhou se bojím

ircza007
26. led 2021

@nikishkaaaa Tomu věřím, proč se takové věci musí dít 😕 Ale věřím, že pozitivní mysl dělá hodně a bude to dobrý!

maky977
26. led 2021

@misak48 taky mám za sebou zamlklé,ale už jsem tu metu překonala,zamlklo v 7tt a přišlo se na to v 8tt🙈 a na kontrolu jdu v pátek a to bych měla byt dle utz 10tt,dle MS 11tt,tak snad bude vše ok,už na mě jde nervozita😔 aby bylo vše ok,protože vikend jsem měla narocny,umřela mi babička na covid a táta se z toho úplně zhroutil,tak snad bude mimi v pořádku 🙈
Jinak gratuluji!❤️❤️

ircza007
26. led 2021

@b91 Synovi budou na konci dubna tři a je to teda hardcore 😀🙈 Člověk se ho furt snaží unavit, on si pak sedne na 15 minut a finito, energie zase na rozdávání 🙈 Ale je to s ním teď všechno složité. Nejdřív nechce ven, pak teda že jo, nechce se oblíknout, pak se oblikne, venku je spokojený a nechce domů 😨 A to je furt něco...

ircza007
26. led 2021

@maky977 Uff teda, upřímnou soustrast a hodně sil. Kontrola určitě dobře dopadne! ❤

maky977
26. led 2021

@ircza007 děkuji🤍 .no snad mimoušek ten stres zvládl,snažila jsem se moc nenervovat🙈 a věřím,ze to dobre dopadne 🙏🏻

misak48
autor
26. led 2021

@maky977 to mě mrzí :-/ držte se 🍀

b91
26. led 2021

@maky977 to je mi moc líto :( . Snaž se nesmutnit, babička na Tebe teď bude dávat pozor ❤️🙏🏼

ema90
26. led 2021

@b91 Tak to mam velky stesti, mne se vsemozny nevolnosti atd vyhly obloukem 😀
Tak drzim palce, aby dopadl prvni screening dobre 🙂
My jdeme tenhle tyden uz na druhy screening a po nejakych spatnostech jsem i po odberu plodove vody, ale vse je v poradku 😊❤️

jenssy
26. led 2021

@maky977 to je mi moc líto, upřímnou soustrast 😔

b91
26. led 2021

@ema90 to je super 🙏🏼❤️. Tak ať dobře dopadne 2.screening 😍. A hlavně! Ať jste stále fit a kluci nezlobí 😬

pexi
27. led 2021

@maky977 to mě moc mrzí 🙁 ať s miminkem zvládnete těžkou dobu.🍀

pexi
27. led 2021

@ircza007 je to tak, jsem vlastně ráda, že je to jen rýma. Snad ta mrňouskovi neublíží. Jen jak k tomu mám opět trochu i těhotenskou rýmu, tak je to takový druhý level rýmy.

ircza007
27. led 2021

@pexi Já se tento rok celkem držím, jak chodím málo mezi lidi...s malým chodíme asi jen ke dvoum kamarádkám tady z vesnice a hned mají děti rýmu. Je to hrozný, jak jsou mimo kolektiv, tak se netrenuje imunita ☹️ Z té poslední se dostával snad deset dní, přitom vždycky bylo do tří dnů po všem. Pokud je to obyčejná rýma, určitě bude miminko v pořádku ❤

misak48
autor
27. led 2021

Ahoj holky 🙂 tak jak jste na tom? Nějaké nové kontroly? Já mám pocit, že mi pomalu ustávají nevolnosti. Dopoledne už jsem úplně v pohodě, odpoledne a k večeru to pořád ještě cítím, ale je to výrazně lepší ☺️ tak snad to vydrží. Začínám 11. týden, u dcery mě to někdy po tom 10tt opustilo 😁

b91
27. led 2021

@misak48 to Ti moc přeju a ještě víc závidím! 😂 Mně bývá dopo docela zvladatelně, ale jak odbije 16:00, mohla bych si vyzvracet mozek z hlavy 🤢🤮.
S Kubou se mi ulevilo až po 12tt, tak se k tomu upínám, že už jen 2 týdny, a fakt se modlím 🙏🏼.

maky977
27. led 2021

@misak48 ahojky,tak ja jdu na kontrolu v pátek,tak snad bude vše v pořádku,jsem nervózní a bojim se,ale věřím,ze to tentokrat ten náš drobeček zvládne a bude v pořádku☺️🙈 jinak mě je dobře,ale rano zvracím po vyčištění zubů,proste mi to děla zle a přes den se mi navaluje,ale neblinkam,tak nevím,co to je 🙈😂 + teda škytám😂 a jsem odpolko unavenější,takže dle toho usuzuju,ze tam mrňous je a ze bude v pořádku 🙈☺️ Takže v pátek dam vedet❤️

jenssy
27. led 2021

@misak48 ahoj holky, já se jdu dozvědět svůj ortel z možných 3 možností zítra, strašně se bojím 😟 držte mi palce ✊

b91
27. led 2021

@jenssy neboooj, to bude dobry 🙏🏼❤️

pipiinka
27. led 2021

@jenssy držíme palce

misak48
autor
27. led 2021

@jenssy budeme na tebe myslet 🍀

vaculovav
28. led 2021

Holky tak já začínám krvácet 😔 k doktorovi se mám stavit odpoledne. Mají dneska těhotenskou poradnu, tak asi dost lidí.

nikishkaaaa
28. led 2021

@vaculovav jujky, držím moc pěsti. Ale nemyslete hned na nejhorší, zakrváceni v 1.trim. je prý docela časté, bude to jen prasklá cévka! Ve kterém jste týdnu?

vaculovav
28. led 2021

@nikishkaaaa podle ultrazvuku 8tt.. spíš mě to vyděsilo. Dneska mám celý den nějaké vyřizování..

nikishkaaaa
28. led 2021

@vaculovav moc na Vas myslim a dejte urcite vedet! A vyrizovani, ktere se da, bych odlozila.

Strana