Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?
Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉
Ahoj holky, tak miminko je zatim ukazkove ❤ odpovida presne tydnu a dni. Uz mam prukazku, za 3 tydny velky screening. Uz ma krasne nozicky, rucicky a nadherne se hybalo a mavalo. Uplne jsem byla prekvapena, jake uz to bylo krasne miminko. Dr.rikala, ze uz je to velky bobisek ❤ posilam foto. Holky není screening v 12+5 pozdě?
@nikishkaaaa krásné je 🤩 já jdu na screening 12+4, tak doufám, že to pozdě není 🙂
@nikishkaaaa taky jdu 12+5 pozde to neni.
A mimousek je uz krasny ❤️
Děkuji holky!!! ❤
@nikishkaaaa gratuluju k úspěšné kontrole 😍 a teda máš krásnou fotku, mě se to dítě nikdy takhle pěkně z profilu nenastavilo 😀 zrovna jsem to teď porovnávala s fotkou ze stejného týdne se starší a ty fotky jsou skoro totožné 🤣 na screening jdu taky 12+5, dnes jsem k němu byla na krvi 🙂
@nikishkaaaa ne neni dělá se az do 13+6tt
@nikishkaaaa já jdu třeba na 1.screening až když budu 13+2🙄 takže asi je to ok🙈❤️ Jinak gratuluji! ❤️ Mě moje dr fotku nedala😒😂
Holky, taky tak blbě spíte? To je strašný, zdají se mi samé kraviny a furt se budím, do toho manžel chrápe 😀 No ráno jsem jak mátoha 😀
Holky, můžu se ještě zeptat, ten screening se už dělá přes břicho, že? 😊 už si to u dcerky nepamatuji 😀 může se mnou jít manžel, tak ať není vyplesknutý 😀
@nikishkaaaa Jo ten už se dělá přes břicho.
@ircza007 u nás to samé 🤦 debilni sny, kvůli kterým jsem pořád vzhůru. Celý den usínám za chůze, ale jak se dostanu do postele, tak nemůžu zabrat. Pamatuju si to z minulého těhotenství a směrem k porodu se to pořád stupňovalo 😭 v posledním trimestru jsem po nocích háčkovala, protože spát mi nešlo...
@ircza007 ja taky šíleně blbě spím, ale vůbec jsem si to s tehu nespojila 🙈 ja sice usnu hned ale od 1 rano cucim do stropu, obcas se probudí děti, takže ještě za nimi.
A taky je vam pořád zima? Ja furt mrznu!
@pepsikkeksik zima mi je pořád už od prvního porodu 🙈
Já vždycky nadávám jako špaček 😀 Dneska v noci se i manžel urazil, že teda bude spát v obýváku na gauči 😀 Já to sice měla v těhotenství, ale až někdy ke konci, takže doufám, že se to ještě nějak zlomí a ještě si pospim 😀
Já mám nějak pocit, jako bych už ani nebyla tolik těhotná 😕 (jo, ta věta zní vážně divně🤔) povolily nevolnosti, i únava není tolik, jen náladová jsem stále... V pátek mám jít na gyndu, tak snad bude vše v pořádku, začínám se bát... dle posledního utz bych dneska měla být 12+1.
Tak jak jste na tom holky? Nějaké nové kontroly? Já byla dneska na krvi (ten základ z gyndy - krevní skupina, glykemie, pohlavní choroby a krevní obraz) a docela jsem se tam pobavila 🤣 sestřičky měly hroznou starost, že je to pět zkumavek a aby se mi neudělalo špatně. Veškeré moje ujišťování, že odběr krve mi fakt nic nedělá začalo být marně ve chvíli, kdy podle žádanky zjistily, že jsem těhotná a musela jsem si k tomu odběru lehnout, aby se mi nezamotala hlava 🤣

Paradox je, že ve čtvrtek jsem zkoušela nějaký test od značky Pharm či jak, jiný v lékárně neměli a ten bílý jak sníh. A max a MM test zareagoval hned.. nechápu