icon

Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?

misak48
22. pro 2020

Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉

jenssy
6. únor 2021

@misak48 Míšo, neboj, všechno bude v pořádku, určitě jste si vše špatné už vybrali 😘

jenssy
6. únor 2021

@martinie88 to je mi moc líto, doufám, že aspoň covid přejdete bez problémů 😔 drž se!!

martinie88
6. únor 2021

@b91 Moc ti dekuji💗 No ja mela jen lehkou rymu a trochu me bolela hlava po 4 dnech mi zmizel cich, ale chut mam. Na testy jsem sla abych mohla jet za mamkou, ani by me nenapadlo, ze tohle je covid.
V tydnu pojedu k mamce, tak ten psychicky naraz, ze uz tam nebude tatinek bude strasny, ale mamka nas ted potrebuje❤️
Mimnko je snad bojovnicek a tohle vypeti vydrzi🙏💗❤️

b91
6. únor 2021

@martinie88 Jsem ráda, že Ti aspoň fyzicky je relativně dobře 🙏🏼. Budete mít s mamkou společnou radost, Tvoje těhotenství. To vás teď udrží nad vodou ❤️🙏🏼

fifinka2020
6. únor 2021

@ajriska Tak to spis se uz objednej k doktorovi, dalsi clear blue je asi zbytecny 🙂

misak48
autor
6. únor 2021

@ircza007 díky ❤️ dneska už jenom lehoučké zašpinění ráno a pak už celý den nic 🙂 tak snad je to ok 🙏 já právě jsem ten potrat ani jednou nepoznala, vždy až doktor na UTZ, že nebije srdíčko, moje tělo se dál chovalo tehotne :-/ krvácení je pro mě novinka...

ircza007
7. únor 2021

@misak48 Určitě to bude v pořádku, neboj ❤

vaculovav
7. únor 2021

Holky tak já začala krvácet 😔 na které oddělení se chodí na pohotovost? U nás je jen pro dospělé a dětská 🤷🏻‍♀️

nikishkaaaa
7. únor 2021

@vaculovav musíte do nemicnice přímo na gynekologii! Urcite bezte, uz to neni poprve, ze? :( ja bych tentokrat zasla! Mic drzim pesti, dejte vedet 🤗

vaculovav
7. únor 2021

@nikishkaaaa minule to bylo jen jednou světlejší při utírání, pak už ne, teď víc a tmavá.

misak48
autor
7. únor 2021

@vaculovav jj, musí mít přímo gynekologickou pohotovost. Bývá u lůžkové gyndy. Držím palce 🍀

pipiinka
7. únor 2021

@vaculovav klasická gynekologie. 🙂 a drzim palce

pipiinka
7. únor 2021

Ja byla na kontrole ve středu. Vše oka, termín 10.9, dle uz 8+5. Jen pořad občas spinim. Holky, jaký je důvod pro zakaz práce či rizikové těhotenství? Mám dvě deti narozené v 35tt ( udržované těhotenství, několikrát jsem lezela v nemocnici pro předčasný porod) poslední v 38tt ukončené preeklampsii, hypertenzi, v dubnu mi bude 35, spinim, ve všech těhotenství jsem měla zvýšený cukr... a dle dr mám jít normálně do práce, není důvod k rizikovemu těhotenství. 🤔 jenže Ja jsem šílené unavená a opravdu z toho spineni mám strach.

vaculovav
7. únor 2021

Kde to tam je vím, byla jsem tam s jizvou. Ale na netu to nemůžu najít 🤦🏻‍♀️ chtěla jsem tam nejdřív zavolat. https://nemocnicenovyjicin.agel.cz/pracoviste/a...

pipiinka
7. únor 2021

@vaculovav oni ti stejne řeknou, ze mám dojet. 🙂

vaculovav
7. únor 2021

@pipiinka můj mi tvrdí že tady není pohotovost na gynekologii 🤦🏻‍♀️ že si tam mám zavolat

pipiinka
7. únor 2021

@vaculovav u nás taky není. Ale akutní případy se berou.

vaculovav
7. únor 2021

Tak mimčo je v pořádku. Nic nenasvědčuje krvácení.. doktor neví proč krvácím a že s tím stejně nic neudělá. Placenta zasahuje do porodních cest tak možná je to tím 🤷🏻‍♀️ no případám si vždycky jak hysterka 🙄 ale jsem ráda že je v pořádku.

nikishkaaaa
7. únor 2021

@vaculovav tak to je skvela zprava! Nikdy nebudete za hysterku. Ja jsem takhle krvacela a jela a nakonec o tyden pozdeji se krvaceni opakovalo a bylo to zamlkle, takze radeji pojedu 10x zbytecne nez jednou pozde (i kdyz u ZT by se stejne nedalo nic delat, ale vycitala bych si to)

misak48
autor
7. únor 2021

@vaculovav super 🙂 já takhle byla o těch vánocích a taky tam neviděla příčinu krvácení. A na kontrole za pár dní u mojí Dr pak byl vidět hematom, prý to bylo asi z toho...
@pipiinka to je naprd :-/ když si vezmu, kolik gynekologu píše neschopenky jen tak bezdůvodně...

ajriska
7. únor 2021

@fifinka2020 zítra budu volat..myslis, že je normální že ve středu a dnes clearblue ukazuje stále 2-3?

ema90
7. únor 2021

@ajriska A proc si delate ten ClearBlue opakovane? Od stredy do nedele to neni jeste tyden, takze pokud jste ve stredu byla na zacatku tydne, tak je jasny, ze ten tyden dneskem stale trva.
3+ se vam na ClearBlue ukaze treba az dalsi tyden.

ajriska
7. únor 2021

@ema90 já vím, měla jsem je nakoupené a asi to dělá strach z dřívějška

pexi
7. únor 2021

@vaculovav hlavně, že je mimi v pořádku. Mě říkal doktor, že záleží i kde přesně je malé uloženo. Když je níž, je špinění a krvácení častější, ale nemusí znamenat fakt nic.

@pipiinka mě se můj bývalý gynekolog i ptal, zda nechci neschopenku, jen právě kvůli častému krvácení, únavě... teď to nikdo neřešil. Každý to má nastaveno jinak asi. No nevím. Ale věřím, že to zvládnete.

pipiinka
7. únor 2021

@pexi Ja hlavně dělám s chemikaliemi. Doktorka to úplně vypustila.

pipiinka
7. únor 2021

@misak48 neschopenku mám. Jenže u nás je to ze 3 měsíce mužů byt jako těhotná nemocná a pak do práce a nebo na zákaz práce. Dle dr. riziková nejsem a mám jít do práce. Dle zaměstnavatele si mám zákaz zařídit u dr. Pracuji s chemikaliemi, nabídli mi místo sice jiné, ale chemikálie budu stejne dýchat. Je to na stejném patře před tiskárnou. V ČR vím, ze toto všechno by k riziku bylo. Netuším, proč tady ne.

misak48
autor
7. únor 2021

@pipiinka aha :-/ a kde žiješ?

pexi
7. únor 2021

@pipiinka tak to je dost na houby... zkusila bych v tomto případě možná i obvoďáka... co na to zaměstnavatel?

pexi
7. únor 2021

@pipiinka aha, už to čtu... tak to tedy fakt nevím, jak to vyřešit... to je fakt divný přístup

kaaacaaatkooo
7. únor 2021

@misak48 Rozumím 🙂 Tak snad bude všechno dobré... 🙂

Strana