Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?
Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉
@martinie88 to je mi moc líto, doufám, že aspoň covid přejdete bez problémů 😔 drž se!!
@b91 Moc ti dekuji💗 No ja mela jen lehkou rymu a trochu me bolela hlava po 4 dnech mi zmizel cich, ale chut mam. Na testy jsem sla abych mohla jet za mamkou, ani by me nenapadlo, ze tohle je covid.
V tydnu pojedu k mamce, tak ten psychicky naraz, ze uz tam nebude tatinek bude strasny, ale mamka nas ted potrebuje❤️
Mimnko je snad bojovnicek a tohle vypeti vydrzi🙏💗❤️
@martinie88 Jsem ráda, že Ti aspoň fyzicky je relativně dobře 🙏🏼. Budete mít s mamkou společnou radost, Tvoje těhotenství. To vás teď udrží nad vodou ❤️🙏🏼
@ajriska Tak to spis se uz objednej k doktorovi, dalsi clear blue je asi zbytecny 🙂
Holky tak já začala krvácet 😔 na které oddělení se chodí na pohotovost? U nás je jen pro dospělé a dětská 🤷🏻♀️
@vaculovav musíte do nemicnice přímo na gynekologii! Urcite bezte, uz to neni poprve, ze? :( ja bych tentokrat zasla! Mic drzim pesti, dejte vedet 🤗
@nikishkaaaa minule to bylo jen jednou světlejší při utírání, pak už ne, teď víc a tmavá.
Ja byla na kontrole ve středu. Vše oka, termín 10.9, dle uz 8+5. Jen pořad občas spinim. Holky, jaký je důvod pro zakaz práce či rizikové těhotenství? Mám dvě deti narozené v 35tt ( udržované těhotenství, několikrát jsem lezela v nemocnici pro předčasný porod) poslední v 38tt ukončené preeklampsii, hypertenzi, v dubnu mi bude 35, spinim, ve všech těhotenství jsem měla zvýšený cukr... a dle dr mám jít normálně do práce, není důvod k rizikovemu těhotenství. 🤔 jenže Ja jsem šílené unavená a opravdu z toho spineni mám strach.
Kde to tam je vím, byla jsem tam s jizvou. Ale na netu to nemůžu najít 🤦🏻♀️ chtěla jsem tam nejdřív zavolat. https://nemocnicenovyjicin.agel.cz/pracoviste/a...
Tak mimčo je v pořádku. Nic nenasvědčuje krvácení.. doktor neví proč krvácím a že s tím stejně nic neudělá. Placenta zasahuje do porodních cest tak možná je to tím 🤷🏻♀️ no případám si vždycky jak hysterka 🙄 ale jsem ráda že je v pořádku.
@vaculovav tak to je skvela zprava! Nikdy nebudete za hysterku. Ja jsem takhle krvacela a jela a nakonec o tyden pozdeji se krvaceni opakovalo a bylo to zamlkle, takze radeji pojedu 10x zbytecne nez jednou pozde (i kdyz u ZT by se stejne nedalo nic delat, ale vycitala bych si to)
@fifinka2020 zítra budu volat..myslis, že je normální že ve středu a dnes clearblue ukazuje stále 2-3?
@vaculovav hlavně, že je mimi v pořádku. Mě říkal doktor, že záleží i kde přesně je malé uloženo. Když je níž, je špinění a krvácení častější, ale nemusí znamenat fakt nic.
@pipiinka mě se můj bývalý gynekolog i ptal, zda nechci neschopenku, jen právě kvůli častému krvácení, únavě... teď to nikdo neřešil. Každý to má nastaveno jinak asi. No nevím. Ale věřím, že to zvládnete.
@misak48 neschopenku mám. Jenže u nás je to ze 3 měsíce mužů byt jako těhotná nemocná a pak do práce a nebo na zákaz práce. Dle dr. riziková nejsem a mám jít do práce. Dle zaměstnavatele si mám zákaz zařídit u dr. Pracuji s chemikaliemi, nabídli mi místo sice jiné, ale chemikálie budu stejne dýchat. Je to na stejném patře před tiskárnou. V ČR vím, ze toto všechno by k riziku bylo. Netuším, proč tady ne.
@misak48 Rozumím 🙂 Tak snad bude všechno dobré... 🙂

@misak48 Míšo, neboj, všechno bude v pořádku, určitě jste si vše špatné už vybrali 😘