Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?
Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉
@madamas přesně to mi dělá, hlavně dopoledne, opravdu lžička vody 🙈 snad to bude v pořádku
Holky, tak konečně volali...výsledky Panorama testu jsou naprosto v pořádku (uff, uff a ještě jednou uff) 🙈 a žádný kluk (jak nám naznačovali v poradně). Druhá holčička to bude!!! ❤🥰 tatínka picne (samozřejmě jen protože bude mít babinec, jinak bude rád). Holky, mě spadl kámen ze srdce 🙈 kdo ještě čeká na výsledky?
@nikishkaaaa Juuu moc gratuluji💗💗 Jee holcicka, my taky budeme mit doma dve a manzel se na to hrozne tesi💗 Pry si pujde koupit brokovnici pro napadniky😂😂
@martinie88 moc děkuji!!! ❤ mně to bylo opravdu jedno (a není to jen fráze) samozřejmě je nejdůležitější, aby bylo zdrave, ale já jsem šťastná, že si nemohu pohlaví vybrat, protože bych se neuměla rozhodnout 🙂
@nikishkaaaa gratuluji moc🌷 já čekám.. zítra si budu volat zda už jsou hotové výsledky integrovaného screeningu (odběr krve v 16tt se započítá do 1screeningu), a pokud budou hotové tak na 15 hodin mám už objednanou konzultaci.
@nikishkaaaa Supeeer, obrovská gratulace. Přijde mi, že tento rok to jsou same holčičky ❤ A teď už si to užívej, mě spadnul takový kámen ze srdce, že jsem hned 1,5 kila přibrala 😀🙈
@nikishkaaaa Tak holky, hlásím také dobré výsledky. Po integraci tripplu a prvního screeningu mě rizika vyskočila do tisícových čísel ✊ Pohlaví tedy narozdíl od vás nevím, budeme mít překvapení na druhém screeningu, když se ukáže ovšem 😉
@nikishkaaaa ještě aby byla placenta ok ( minulé těhu předčasně selhala - předčasný císař) ale to mě bude lékař nyní více hlídat tak snad všechno dobře dopadne 🙏 jinak vidím že všechny jsme dopadly dobře, nebo ještě někdo čeká?
@ovesova Nedokázala bych to 😀 I když je fakt, že se mi líbí ta "baby boy or girl party", kdy se kolikrát i rodiče dozví pohlaví z balonku 🙂 My jsme to rozhlásili hned, jak jsme se to dozvěděli 😀
@kaaacaaatkooo my pravé žijeme v Americe a kamarádi nám to chtějí připravit tak proč ne. Nechci dělat baby shower na to fakt nejsem ale ten gender reveal je taková sranda a jendou to tomu pidižvikovi ukážeme.
Holky, tvrdne vám některé bříško? Mě to začalo včera. Možná i dříve ale nevěnovala jsem tomu pozornost. Minulé těhu jsem to měla taky a tajně jsem doufala že by se to nemuselo opakovat 🙄 No jedu jako přes kopírák, pak že je každé těhu jiné 😣

@nikishkaaaa já mám takový jemný výtok, ale v sobotu ráno ze mě ,,hrklo" jakobych si do kalhotek nalila lžičku vody🙈 malém mě kleplo protože se může stát že voda odteče takhle brzy a konzistence je stejná jako vodový výtok (čirá nebo mléčná)😣 Bylo to ale jen jednou tak snad to byl jen hojný nahromaděný výtok. V úterý se chci na to doktora zeptat, ať mě nebere zase mrtvice když se to stane znovu 🙈