Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?
Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉
@ovesova Tak to jooo, to je super! 🙂 Tento party nápad se mi strašně líbí 🙂 Když mi se líbí i ty americké Vánoce a Halloween, nemůžu si pomoct 😀 Ale Ježíšek je samozřejmě Ježíšek a Santu bych si doma nikam nevyvěsila (narozdíl od soba 😀 😀 😀 ). Ale některé tradice Amíků mě holt fascinují 🙂
Holky, taky mi tvrdne. Cetla jsem ale ze hlavne u druheho, tretiho tehu je to normalni, ze se deloha pripravuje na porod ;) ale pokud se budete ptat v poradne dejte prosim vedet, ja mam poradnu az za 14 dni 🙂 dekuji!
Tvrdnuti bricha je normalni i u prvniho tehotenstvi.
Obecne plati, ze pokud netvrdne vickrat jak 20x za den, tak je to normalni.
Pomaha jen klidovy rezim a magnezko.
A pokud to nekoho hodne znervoznuje, tak se i vyvarovat sexu 😀 Po orgasmu je bricho jak sutr.
@andreasvo
@nikishkaaaa holky, netvrdne v kuse, jde to ve vlnách, na pár vteřin a zase povolí. Znám to dobře z prvního těhu. Našla jsem doma Magnesium lactiti tak jsem dnes volala Mudr. jestli to můžu na to tvrdnutí brát ( u prvního jsem měla magnosolv) a řekl že ano a jinak se k tomu nijak nevyjadřoval.
@ema90 v těhu bohužel, nebo teď bohů dík 😆, orgasmu nedosahuji, podvědomě jsem nastavená jinak. Ale to je v hlavě, znám to z prvního těhu, po porodu to bude zase cajk😏 Jinak sex byl včera a nezaznamenala jsem nějaké zhoršení co se týče toho tvrdnutí. Tak nastejno.
No já nemůžu dosáhnout orgasmu. Jako by to tělo vědělo co děla a bráni se.
Ahoj holky, jen pro zajimavost, vy ktere uz znate pohlavi, mohly byste vyzkouset na tomto odkazu, jestli vam v cinskem lunarnim kalendari to pohlavi vychazi 😃? Moje babicka mi to porad predhazuje a i presto, ze mi prvni dite vyslo a kamaradce taky, tak temhle vecem proste neverim 🙈 ale jestli to je pravda, tak cekam dalsiho raubire 😁
Holky, od včera jim magnezko ve velkém a už je to o mooooooc lepší..jinak nemá co tvrdnout jo? To je vtipné.. já jsem 17 tt, mám 50 Kg a když mě ztvrdne tak ta část břicha jakoby vyleze na povrch, prostě je to bříško takové zdeformované, nevím jak to popsat 😆 Jinak bříško už vidět jde, ale nosím stále stejné oblečení, jen halenky vybírám ty delší, u těch kratších už mi odstává ten spodní okraj a nevypadá to dobře. Žádné těhu oblečení ještě nemám, vytáhla jsem jeansy z minulého těhu ale to se nosily široké nohavice mírně do zvonu takže teď úplně mimo😆 Plánuju si koupit jedny těhu jeansy a nějaké legíny, pak už kraťasy a jinak už tak abych to ponosila i po porodu, tuniky, šaty. Vyloženě těhu halenky a těhu šaty pak to poporodní břicho hodně zvýrazňují 😏
@jenssy Nevyslo😂 Dle kalendare kluk a z krve jasna holcicka😊
@andreasvo hubená nejsem, ale takhle vypadá moje břicho každý den 🤦🏻♀️ tohle už nezapřu 😃 těhotenské legíny nosím od začátku na doma, normální mi většinou sjíždí. A s těhotenskýma riflama mám problém. Koupila jsem si už patery a z nesedí mi ani jedny 🙄 tak kdybyste některá chtěla, mám minimálně troje ve vel. 44 navíc.
@vaculovav no to je právě to jestli někam budeme moct 😀😀moc tomu nedávám 😀. Já jsem taky ještě nic neobjednala mám strach abych doma zbytečně nemalá několik kousku které buď neobleču to je větší pravděpodobnost 😀a nebo mi nebudou sedět. Ale já fakt že už jsem se na šaty koukala a já nevím mě se žádné těhotenské nelíbí jsou takové divné. I jsem přemýšlela že snad nebudu kupovat těhotenské věci. Kde nakupujete vy ?

@madamas zrovna teď na to pořad myslím ráno úplně v klidu měkké. A do večera tvrdé tak nevím zda je to normální 🧐 dnes jsem podle UTZ 16+2. Zítra jdu k Dr. Zeptám se. Ty cítíš tvrdé cely den ?