Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?
Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉
Děkuji za vyvrácení, holka 😃 ja jsme nakoupila par tehotenskych kousku od jedne pani z druhe ruky, jinak maji velky vyber tehotenske mody na Bonprix.cz nebo i Lidl, ale ten je v normalnich velikostech dost vyprodany 🙈
Mně podle toho čínského kalendáře vyšel kluk, zatim to prý ale vypadá na holčičku. Já si ale od začátku myslela, že čekáme kluka 😃 No tak uvidíme co se ukáže na druhém screeningu 🙂Furt čekám co mam nakupovat za barvičky 🙂
@andreasvo Ja jsem moc spokojena z hmkem... obcas jsem tam koupila tehotenske ve velke sleve nebo i neco z bazarku... prijde mi to i materialem moc prijemne....
@fifinka2020 na h&m pořad koukám tam jedině se mi líbí nějaké věci.Ale zas co ta velikost 🧐 udává se stejná velikost před těhotenství ? Nebo je lepší se vždy poměřit ?
Já jsem nakoupila džíny z Lidlu a zbytek (hlavně kalhoty) tahám z toho, co mám z minula. I proto, že mě stejně jako v prvním těhu všechno na břiše vadí snad už od začátku, i jen trochu pevnější leginy. Minule jsem nakoupila hlavně v hm 🙂
@andreasvo Ja mam tehotenske rifle z H&M a vzala jsem si eSko, ktere nosim normalne a padnou naprosto skvele, takze bych rekla, ze velikost sedi.
Ale asi je lepsi premerit. A to uz mam za tu dobu nejakych 12kg nahore, ale mne to jde jen do bricha a prsou.
Takze si spis myslim, ze mi ty rifle nevydrzi do konce tehotenstvi z duvodu, ze to nepretahnu pres pupek.
Ze u te velikosti S bude asi delany obvod briska mensi, nez treba u velikosti M nebo L.
Jenze to by mi zas bylo velky pres stehna a zadek no 😀
Kazdopadne zacinam 30tt s dvojcaty a rifle mi krasne jsou.
@andreasvo jak jsem psala výše, ani u minulého těhu jsem nenakupovala těhu věci, jen jedny ryfle (měla jsem rodit v srpnu, rodila jsem v červenci) a stačilo to bohatě. Nakoupila jsem si triko-tuniky, volnější halenky, volnější šaty.. krásně jsem vše vynosila ještě nějakou dobu po porodu, dokud se tělo trošku nesmrsklo. Takže jsem vše odnosila až až.
@jenssy mně to vyšlo :D holčička ❤
Ahoj holky tak hlásím ze budeme mít holčičku.😍
Holky, zvlášť druhorodičky, kdy jste začaly cítit pohyby? Já u prvního nějak 18/19tt a teď zítra začínám 16tt a už asi dva dny mám pocit že je cítím ale přijde mi to teda brzy..
Holky které uz mate bříško, mate ho hezky kulaté a rovné? 😀 Ja už si týden všímám, ze je na jedné straně pořád větší, kdyz si lehnu tak jak kdyby bylo miminko pořád jen vpravo a v levo nic, je to normální? Jinak jsem druhorodicka a zůstali mi špeky po min. Tehu a ty jsou taky takové,, nerovné,, 😀
@pepsikkeksik já čekám první mimi a mám bříško souměrné,ale je pravda,ze když lezim,tak je vidět po zvednutí z postele,kde malý je😃 protože je vypouklé na jedné straně a nesouměrné😂
@maky977 jj přesně jak popisujes, po zvednutí z postele 😀
Holky připadáte si taky některá netěhotně? Já asi poslední týden 🙈 krom odpoledního/večerního nafouklého břicha a večerního pálení žáhy..

@andreasvo jojo to se mi taky málo co líbí. Já koukám hlavně na vinted.