Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?
Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉
Děkuji za vyvrácení, holka 😃 ja jsme nakoupila par tehotenskych kousku od jedne pani z druhe ruky, jinak maji velky vyber tehotenske mody na Bonprix.cz nebo i Lidl, ale ten je v normalnich velikostech dost vyprodany 🙈
Mně podle toho čínského kalendáře vyšel kluk, zatim to prý ale vypadá na holčičku. Já si ale od začátku myslela, že čekáme kluka 😃 No tak uvidíme co se ukáže na druhém screeningu 🙂Furt čekám co mam nakupovat za barvičky 🙂
@andreasvo Ja jsem moc spokojena z hmkem... obcas jsem tam koupila tehotenske ve velke sleve nebo i neco z bazarku... prijde mi to i materialem moc prijemne....
@fifinka2020 na h&m pořad koukám tam jedině se mi líbí nějaké věci.Ale zas co ta velikost 🧐 udává se stejná velikost před těhotenství ? Nebo je lepší se vždy poměřit ?
Já jsem nakoupila džíny z Lidlu a zbytek (hlavně kalhoty) tahám z toho, co mám z minula. I proto, že mě stejně jako v prvním těhu všechno na břiše vadí snad už od začátku, i jen trochu pevnější leginy. Minule jsem nakoupila hlavně v hm 🙂
@andreasvo Ja mam tehotenske rifle z H&M a vzala jsem si eSko, ktere nosim normalne a padnou naprosto skvele, takze bych rekla, ze velikost sedi.
Ale asi je lepsi premerit. A to uz mam za tu dobu nejakych 12kg nahore, ale mne to jde jen do bricha a prsou.
Takze si spis myslim, ze mi ty rifle nevydrzi do konce tehotenstvi z duvodu, ze to nepretahnu pres pupek.
Ze u te velikosti S bude asi delany obvod briska mensi, nez treba u velikosti M nebo L.
Jenze to by mi zas bylo velky pres stehna a zadek no 😀
Kazdopadne zacinam 30tt s dvojcaty a rifle mi krasne jsou.
@andreasvo jak jsem psala výše, ani u minulého těhu jsem nenakupovala těhu věci, jen jedny ryfle (měla jsem rodit v srpnu, rodila jsem v červenci) a stačilo to bohatě. Nakoupila jsem si triko-tuniky, volnější halenky, volnější šaty.. krásně jsem vše vynosila ještě nějakou dobu po porodu, dokud se tělo trošku nesmrsklo. Takže jsem vše odnosila až až.
Holky, zvlášť druhorodičky, kdy jste začaly cítit pohyby? Já u prvního nějak 18/19tt a teď zítra začínám 16tt a už asi dva dny mám pocit že je cítím ale přijde mi to teda brzy..
Holky které uz mate bříško, mate ho hezky kulaté a rovné? 😀 Ja už si týden všímám, ze je na jedné straně pořád větší, kdyz si lehnu tak jak kdyby bylo miminko pořád jen vpravo a v levo nic, je to normální? Jinak jsem druhorodicka a zůstali mi špeky po min. Tehu a ty jsou taky takové,, nerovné,, 😀
@pepsikkeksik já čekám první mimi a mám bříško souměrné,ale je pravda,ze když lezim,tak je vidět po zvednutí z postele,kde malý je😃 protože je vypouklé na jedné straně a nesouměrné😂
Holky připadáte si taky některá netěhotně? Já asi poslední týden 🙈 krom odpoledního/večerního nafouklého břicha a večerního pálení žáhy..

@andreasvo jojo to se mi taky málo co líbí. Já koukám hlavně na vinted.