icon

Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?

misak48
22. pro 2020

Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉

ovesova
2. led 2021

Ahoj Holky mrzí me ze mate nevolnosti já se přecpávám a přijde mi ze vůbec nejsu těhotná až na neustále curani. Jaký jste přesně týden? Ať mužu porovnávat. Já jsem teprve 4+5

vaculovav
2. led 2021

Ahoj holky, snad se k vám můžu přidat. V týdnu mě čeká kontrola u Dr. tak už budeme mít jasno.. ms vynechaná 11. Den, týden slabé špinění, ale už 2 dny klid, tak snad to po 1,5 roku vyjde. V pondělí jsem byla u doktora kvůli špinění a byla na ultrazvuku dutinka. 🙂 Podle ms bych měla být 6+1

katulatko12
2. led 2021

@ovesova ja jsem sice 8+0tt ale od zacatku mam to same blbe mi neni vubec chodila jsem porad curat a boleli me prsa spis bradavky po rannim vstani z postele a obcas pobolivani podbrisku. Jinak mi nic neni a jím kazdy 3hodiny.

misak48
autor
2. led 2021

@ovesova ja jsem někde mezi 5+5 a 6+4... Pondělní UTZ napoví víc... Mě to vždycky začíná tak koncem toho šestého týdne. Ale třeba budeš ta statná, které není nic 😉

b91
2. led 2021

@ovesova nechci Tě strašit, ale 4+5 mi taky nic nebylo. Teď mám dole už 1,5kg 😂, jak je mi zle ...

vaculovav
2. led 2021

@misak48 u prvního těhotenství jsem byla ta šťastná do 5. Měsíce - bez nevolností a jiných radostí. Potom jsem měla vyšší tlak, tak prášky na tlak a poslední měsíc 2x hospitalizovana v Nemocnici kvůli tlaku a doma měření 5x denně. Naštěstí se to porodem (CS kvůli KP) upravilo. Ale přijde mi poslední týden, dva že mám tlak vyšší. Ale nemám u sebe tlakoměr na kontrolu.. teď zatím taky žádný příznaky 🤔

martinie88
2. led 2021

@vaculovav Veru ty jsi taky tehotna?💗

vaculovav
2. led 2021

@martinie88 vypadá to že jo 😊

martinie88
2. led 2021

@vaculovav Jeee tak zatim potichu gratuluji💗 Ja to na opicky zatim nepsala, dost se po tom ZT bojim😔 Drzim ti u doktora palecky a posli fotku💗

vaculovav
2. led 2021

@martinie88 děkuji ❤️ taky budu držet palce 😉 zatím je ten začátek všelijaký, tak to tam taky nechci teď psát.

martinie88
2. led 2021

@vaculovav Dekuji💗 Tak si muzeme zatim psat tady😊🍀 A pak to tam holkam muzeme napsat😊

ircza007
2. led 2021

Ahoj, já jsem to tušila už dříve, ale na Štědrý den jsem si udělala test a byla tam pěkná dálnice 😄 Tak držím nám všem palce, aneb dvě čárky nejsou vítězství ☺️

pexi
2. led 2021

@ircza007 to je pěkný dáreček na Štědrý den 🙂 snad nám to všem dopadne podle představ 🍀

misak48
autor
2. led 2021

@vaculovav je tak snad to tentokrát budeš mít víc v pohodě 🙏 zvlášť, když už máš prcka doma a potřebuješ se o něj starat. Toho se taky strašně bojím, abych nemusela do nemocnice a neřešila nějaké hlídání a tak...

terezka1992plzen
2. led 2021

Holky potřebuji uklidnit. ❤️🙏 Před 14dny jsem si dělala test Digi a byl 2-3 dnes jsem si ho udělala znovu a je tam zase 2-3 myslíte že je to v pořádku? Ve středu jdu na ultrazvuk. 🙏

ema90
2. led 2021

@terezka1992plzen Byl to ClearBlue? Nooo, po takove dobe by uz melo byt urcite 3+
Ale tezko rict... Ja si delala ClearBlue nejaky ctyri dny po vynechani, mela jsem tam 2-3 a pak jsem dostala od kamaradky jeste jeden, tak jsem asi po deseti dnech udelala dalsi a bylo tam uz 3+.
Ale tezko rict... Ja bych neplasila.
Jediny co me napada, tak udelat klasicky papirkovy, jestli jsou carky stale silne a neslabnou.
Drzim palce ❤️

vaculovav
2. led 2021

@misak48 snad to bude vklidu. Malý už chodí do školky, ale i tak. Chlap ho tam ráno nestíhá vozit a ani vyzvedávat.. ale v případě hospitalizace si myslím že by mu napsali OČR.

bomo1
2. led 2021

@misak48 No tak to mame stejné, nejhůř jsem měla 95/55 😃 Normálně bych si dala kafe, jenze to mi ještě ke všemu přestalo chutnat, jen ho cejtim tak je mi zle 😃. No tak snad to přečkáme 😃 Jinak mi pomáhá pobyt venku, když se hýbu na čerstvém vzduchu tak je mi vždycky líp než když se povaluju na gauči 😃

misak48
autor
3. led 2021

Spousta lidí psala, že jde hned 4. na kontrolu. Tak komu budeme zítra držet palce? Já tam mám být až v 16:15. To bude dlouhý den...

pexi
3. led 2021

@misak48 budu mezi těmi, co drží pěsti, jdu až 11. 🙂🍀🍀🍀

martinie88
3. led 2021

@misak48 Take drzim palecky💗, ja budu zitra volat o termin😊

maky977
3. led 2021

@misak48 ja jdu až 5.1. v 15:30🙈 tak ať vám to všem dobre dopadne❤️❤️❤️

vaculovav
3. led 2021

@misak48 ja půjdu v pondělí nebo ve středu, ještě nevím jak to stihnu.

ircza007
3. led 2021

@misak48 Já se jdu teprve zítra objednat, to budu začínat sedmý týden. Doktorka si objednava většinou na devátý týden.

terezka1992plzen
3. led 2021

@ema90 ano byl to blear. Teď jsem zkusila normální mamatest.

ema90
3. led 2021

@terezka1992plzen To jsou krasny carky, vubec bych neplasila a tim clearblue se nenervovala 🙂

vaculovav
3. led 2021

Holky je nějaký fígl jak moc nepřibrat? 🤔

ema90
3. led 2021

@vaculovav Nejist za dva, neplacat do sebe blbosti a jist zdrave 😀
A pokud to zdr.stav dovoluje a jste aspon trochu zvykla, tak opatrne cvicit.

vaculovav
3. led 2021

@ema90 já se právě u prvního necpala, neměla jsem žádné chutě, jedla jsem normálně a přibrala jsem přes 30kg. Podle Doktora jsem se zavodnila (skrz vysoký tlak), ale po porodu mi 15 zůstalo 🙈 a až teď po 2 letech to šlo nějak dolů..

ema90
3. led 2021

@vaculovav On asi zadny univerzalni recept nebude. Kazde telo je jine, nejak zena pribere 6kg, nejaka 30kg.
Vy pro to muzete udelat maximum tim, co jsem psala.
Vic to asi ovlivnit nejde.
Sama jsem na sebe zvedava, jsem cely zivot stihla, s vahou problem nemam, jsem na zacatku pateho mesice a mam nahore mozna tak 2kg.
Ale co neni, muze byt! 😀🐷

Strana