Dvě čárky pod stromeček - TP srpen/září. Kdo se raduje?
Ahoj holky. Tak kdo už tady se bude taky na vánoce radovat z pozitivního testu? Pojďte si povídat a sdílet své nadšení, obavy a výsledky kontrol 🙂
P.S. vím, že jsou tu termínové skupiny, ale diskuze mi připadá sympatičtější 😉
Ahoj holky, snad se k vám můžu přidat. V týdnu mě čeká kontrola u Dr. tak už budeme mít jasno.. ms vynechaná 11. Den, týden slabé špinění, ale už 2 dny klid, tak snad to po 1,5 roku vyjde. V pondělí jsem byla u doktora kvůli špinění a byla na ultrazvuku dutinka. 🙂 Podle ms bych měla být 6+1
@ovesova ja jsem sice 8+0tt ale od zacatku mam to same blbe mi neni vubec chodila jsem porad curat a boleli me prsa spis bradavky po rannim vstani z postele a obcas pobolivani podbrisku. Jinak mi nic neni a jím kazdy 3hodiny.
@misak48 u prvního těhotenství jsem byla ta šťastná do 5. Měsíce - bez nevolností a jiných radostí. Potom jsem měla vyšší tlak, tak prášky na tlak a poslední měsíc 2x hospitalizovana v Nemocnici kvůli tlaku a doma měření 5x denně. Naštěstí se to porodem (CS kvůli KP) upravilo. Ale přijde mi poslední týden, dva že mám tlak vyšší. Ale nemám u sebe tlakoměr na kontrolu.. teď zatím taky žádný příznaky 🤔
@vaculovav Veru ty jsi taky tehotna?💗
@martinie88 vypadá to že jo 😊
@vaculovav Jeee tak zatim potichu gratuluji💗 Ja to na opicky zatim nepsala, dost se po tom ZT bojim😔 Drzim ti u doktora palecky a posli fotku💗
@martinie88 děkuji ❤️ taky budu držet palce 😉 zatím je ten začátek všelijaký, tak to tam taky nechci teď psát.
@vaculovav Dekuji💗 Tak si muzeme zatim psat tady😊🍀 A pak to tam holkam muzeme napsat😊
Ahoj, já jsem to tušila už dříve, ale na Štědrý den jsem si udělala test a byla tam pěkná dálnice 😄 Tak držím nám všem palce, aneb dvě čárky nejsou vítězství ☺️
Holky potřebuji uklidnit. ❤️🙏 Před 14dny jsem si dělala test Digi a byl 2-3 dnes jsem si ho udělala znovu a je tam zase 2-3 myslíte že je to v pořádku? Ve středu jdu na ultrazvuk. 🙏
@terezka1992plzen Byl to ClearBlue? Nooo, po takove dobe by uz melo byt urcite 3+
Ale tezko rict... Ja si delala ClearBlue nejaky ctyri dny po vynechani, mela jsem tam 2-3 a pak jsem dostala od kamaradky jeste jeden, tak jsem asi po deseti dnech udelala dalsi a bylo tam uz 3+.
Ale tezko rict... Ja bych neplasila.
Jediny co me napada, tak udelat klasicky papirkovy, jestli jsou carky stale silne a neslabnou.
Drzim palce ❤️
@misak48 No tak to mame stejné, nejhůř jsem měla 95/55 😃 Normálně bych si dala kafe, jenze to mi ještě ke všemu přestalo chutnat, jen ho cejtim tak je mi zle 😃. No tak snad to přečkáme 😃 Jinak mi pomáhá pobyt venku, když se hýbu na čerstvém vzduchu tak je mi vždycky líp než když se povaluju na gauči 😃
Spousta lidí psala, že jde hned 4. na kontrolu. Tak komu budeme zítra držet palce? Já tam mám být až v 16:15. To bude dlouhý den...
@misak48 Take drzim palecky💗, ja budu zitra volat o termin😊
@ema90 ano byl to blear. Teď jsem zkusila normální mamatest.
@terezka1992plzen To jsou krasny carky, vubec bych neplasila a tim clearblue se nenervovala 🙂
Holky je nějaký fígl jak moc nepřibrat? 🤔
@vaculovav On asi zadny univerzalni recept nebude. Kazde telo je jine, nejak zena pribere 6kg, nejaka 30kg.
Vy pro to muzete udelat maximum tim, co jsem psala.
Vic to asi ovlivnit nejde.
Sama jsem na sebe zvedava, jsem cely zivot stihla, s vahou problem nemam, jsem na zacatku pateho mesice a mam nahore mozna tak 2kg.
Ale co neni, muze byt! 😀🐷

Ahoj Holky mrzí me ze mate nevolnosti já se přecpávám a přijde mi ze vůbec nejsu těhotná až na neustále curani. Jaký jste přesně týden? Ať mužu porovnávat. Já jsem teprve 4+5