Fotky ze screeningu. Má cenu si připlácet? Díváte se na ně zpětně?

falling
2. zář 2019

Ahoj holky, v pátek mě čeká protrimestrální screening a dopředu musím říct, zda budu chtít fotky. Zajimala by mě vaše zkušenost, jestli se vůbec na ty fotky zpětně díváte, jestli má cenu si je připlácet. Nejde vůbec o peníze, spíš o to, jestli to nebude jen další flashka, co se bude válet v šuplíku. Fotky z běžného ultrazvuku mi gynekolog dává.

kkacca
2. zář 2019

Ahoj, z prvniho screeningu podle me zbytecne 🙂

pabka
2. zář 2019

Dceri je 7 a ještě jsem je neviděla 😂🙈 teď už ani nevím, kde to CD máme.

verionka
2. zář 2019

Mně naopak na prvním screeningu doporučovali si vzít tam, že na druhém už je dítě tak velké, že tam není pořádně vidět celé..

dat
2. zář 2019

Ano nechala sem si fotku, je krasna je tam cele.miminko, z druheho screenu take super 🙂

makronka222
2. zář 2019

Mam fotky. Jsou v krabici s fotkama. Stoji to 100,- takze banalita.

malenka3
2. zář 2019

U prvního jsem ji platila, koukla jsem od té doby asi 2x. U druhého nemám zatím žádnou fotku a asi porodím bez fotky UTZ. Čumím pořád na fotky dítěte od narození až do teď a dojímám se se slzami v očích. Fotka UTZ se mnou nedělá vůbec nic 😀 Zvlášť, když jsou všechny na jedno brdo 🙂

ivuska1986
2. zář 2019

@falling ahojky, já mám úžasnou fotečku z prvního screeningu, rády na ní s dcerou koukáme, mám ji i v peněžence, v rámečku, v albu.

veronikava
3. zář 2019

Já jsem teda na prvním screeningu dostala jednu fotku, která byla v ceně na to se mě nikdo neptal🙂. Pak jsem byla na druhem a z toho mám 3 fotky a teď chci fotky na flashku až budu na kontrole u mé doktorky to budu 27tt+1.. to už miminko vypadá fakt jak miminko, tak mi doktorka řekla, že z těchto fotek budem mít větší požitek😄. Jinak samozřejmě mám taky z každé kontroly fotečky, ale fakt pěkné kde je i obličej byly až na tom druhem screeningu, takže jsem si nechala poradit kdy si je nechat nahrát🙂.

jituli84
3. zář 2019

Mě to na prvním ani nikdo nenabízel, daly mi jen fotku 🙂

daisymaminka
3. zář 2019

U gynekologa jsem fotku nikdy nedostala. Mám 3 fotky ze 3 velkých UTZ dělaných mimo ambulanci mého gyn., tedy z 12, 22 a 32 tt. Ta první je jediná fotka, na které je zachyceno celé miminko. Všechny fotky mám v albu, případně v knížce, kterou dceři píšu. Jsem na fotky a vzpomínky "blázen", ale dělám to hlavně pro dceru. A alba i knihu si jednou za čas prohlížím, teď už i s dcerou. 🙂 Na CD nemám žádné foto ani video, to bych si asi nikdy neprohlídla.

blueyonder
3. zář 2019

@daisymaminka prosimtě, jaka je ta fotka z posledního screeningu? Jdu taky ve 31tt, tak doufám, že to má ještě smysl a bude něco vidět. Chtěla bych tu 3D fotku.

zelenoockaa
3. zář 2019

Já si nechala z každého jednu vytisknout a jsou v albu 🙂

daisymaminka
3. zář 2019

@blueyonder Dr udělal několik snímků obličeje a pak vybíral a vybíral a vytiskl 3D foto toho obličeje. 🙂 Foto, na které si je dcera fakt podobná. A hlavně celý táta. 🙂

leymea
3. zář 2019

Na prvnim screeningu jsem dostala cca 6 fotek. Ja jsem zas takova, ze si je beru vzdycky 😀 dokud neni mimco na svete tak se koukam aspon na tyhle fotky 😀 ale je pravda, ze u prvniho jsem to prozivala vic 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru