icon

Holka nebo kluk?

misace
6. říj 2017

Zdravím, můžete mi prosím poradit zda to vypadá na holčičku nebo chlapečka ? Prijde mi to jako chlapeček podle toho bileho fleku mezi nozičkama ale nevím. Ultrazvuk dělaný ve 14tt, fotka takhle špatná jelikož jí doktor vyvolával na rychlo . Děkuji 🙂

Holka nebo kluk?
nafuka
•
6. říj 2017

@janyshka ti třeba poradí

janyshka
•
9. říj 2017

Tak z téhle fotky bych řekla jen, že to bude miminko....😉 Vydržte do UZ ve 20. týdnu tam už to většinou spolehlivě vidíme.. ..

krupka1
•
10. říj 2017

Ahoj, ve 14tt se pohlavi urcuje podle sklonu pohlavniho vybezku, (ktery jinak maji obe pohlavi stejne velky, takze pindu fakt necekej), a tedy se da urcit jen pri pohledu z profilu. Tato fotka utz je focena ze predu, takze na 100 procent se z ni pohlavi nedozvis, bohuzel. Tady je krasna fotka utz z profilu, nase Elizabeth na zacatku 14tt, vybezek je krasne viditelny, okamzite jsme vsichni vedeli, ze jde o holcicku.

kachnicky
•
22. pro 2017

Co myslíte holčička nebo chapeček?

kachnicky
•
22. pro 2017

Tady další

bonulinka
•
Autor odpověď smazal
•
endy85
•
22. pro 2017

@kachnicky dle první 3D fotky by jsem řekla,že chlapeček? 😉

kachnicky
•
22. pro 2017

@endy85 ja pravě nevím, protože má jiný sklon 🤔zkusím vyfotit jeate jednou

kacasa
•
22. pro 2017

@kachnicky chlapecek? Rekl k tomu doktor co?

kachnicky
•
22. pro 2017

@kacasa nejdřiv kluk, pak holka 😂😂😂

ovrl
•
22. pro 2017

Rozmyslam, aky ma vyznam pytat sa na pohlavie babatka tu na Modrom konikovi... nebolo by spolahlivejsie spytat sa priamo lekara, ked vam robil ultrazvuk?
A zrovna na prvej fotke autorky temy neviem na tom obrazku rozoznat ani len nozicky, nie to este pohlavny organ :D

endy85
•
22. pro 2017

@kachnicky Já si nevšimla, že jste teprve 13 týden. Vypadá to jako úplně pindík, ale v tomto týdnu to bude jen pohl. hrbolek a je pravda, že sklonem by byl spíš asi na tu holčičku. Těžko říct 😀

kachnicky
•
22. pro 2017

@endy85 no uvidime..
Jsem moc zvědava, musim počkat alespoň do 17tt... Sranda je že v utery muj gyn. ze pindika spís nevidi,dnes jiny dr nejdriv ze ho vidi pak ze vidi pipinu 😂

kachnicky
•
22. pro 2017

@bonulinka tam.bych si typla holku, pahylek je jakoby niž

bonulinka
•
Autor odpověď smazal
•
dasa85
•
4. led 2021

Fotka je z 13 tt ale vůbec tam nic nepoznám je tam vidět prosím pohlaví?