icon

Jaké plenky používáte?

neuspech
27. dub 2018

S jakými plenkami jste prosím spokojeně termín mám sz za dlouho 🙂 Nějaké dobré cenově dostupné ?

Strana
z4
lucie_j
28. dub 2018

Látkové. Bamboolik, Anavy a Unuo.

eve85
28. dub 2018

Od narození u nás jednoznačně vedly Happy Bella, nikdy neptrotekly a ani se malý neoprudil. Kupovala jsem většinou v akci... Teď teda kupuju babylove(DM) nebo babydream(Rossman) plenkové kalhotky, přebalování je horor, ty z Dm jsou jemnější.

podaji
28. dub 2018

Látkové anavy, jednorázové dm, Lidl

newwi
28. dub 2018

Ze zacatku Pampers, ted Dada... a kdybych o nich vedela uz driv,rozhodne bych je pouzivala klidne od prvni plenky!

atisa
Autor odpověď smazal
luckapol
28. dub 2018

Pampers.

jipe
28. dub 2018

Lidl - lupilu

lou96
28. dub 2018

Bezvaplenky baby Charms 💖💖💖 za nás top!!! lepší než Pampers a zkoušeli jsem i Dáda plenky a za nás teda katastrofa 🙈🙈😀

kaculakacka90
29. dub 2018

My používáme Pampers, ale teď se malá trochu osypala, tak asi zkusím změnit.

novamamina
29. dub 2018

1 a 2 Bella happy, od trojek jsou nějaké divné, takže jsme přešly na babylove z DM. Ty jsou fakt super. Pampers neexistuje. Oprudila se po druhé plence

martiniquest
29. dub 2018

Latkove petit lulu, grovia, anavy, majab. Jednoraz z lidlu, eko z dmka...

duck09
29. dub 2018

Dada

78marcela
29. dub 2018

Dada a z Lidlu.

novamamina
29. dub 2018

@neuspech btw proč tak optimisticky nick?

pavla555
29. dub 2018

Z Lidlu, ale nejsou takovy kvalitni co byly (co maji novy obal). Ted jsou tam jeste nejaky novy po min ks baleny a ty jsou lepsi, ale drazsi.

eithelwing
29. dub 2018

Největší spokojenost z dm. Minimálně protekly, nemám přehled, ale myslím si, že jsou cenově dostupné.

Zkoušela jsem:

Pampers - myslím, že řada active baby nebo tak nějak. Protekly, divně smrděly... Za mě nic moc, když vezmu, kolik stojí.
Mon peri - protekly, celkově divné.
Lidl - dcera se po nich šíleně oprudila, jen jsme skočili zpátky na dm, vše bylo ok.

almara2
Autor odpověď smazal
almara2
29. dub 2018

@dadamatysek Mon peri jsou čínské,bohužel, proto už je neberu. Používám momentálně Baby charm a spokojenost.

clementina
29. dub 2018

Happy Bella, Dada, Huggies

monaluza
30. dub 2018

Latkove (mam vsechny mozne i nemozne druhy, byvala jsem plenkaholicka 😉), doplnkove Dada a nebo Babylove Nature

pavlinakm
30. dub 2018

Ty nejmrnsi velikosti jsem měla od Bella Happy a byla jsem spokojena. Oproti jinym jsou trochu tlustsi a tvrdsi, ale u miminka to nevadi. Maji nozicky hodne od sebe(do zabicky). Ve vetsich velikostech by mi nevyhovovali. Od velikosti 3 jsem vyzkousela Pampers(zelene, oranzove), Dady, sovickove z Alberta. Nejvice mi vyhovují sovickove z Alberta. Nejsou parfemovane, jsou pekne pruzne a jemné, nikdy neprotekli(vydrzi jedna celou noc), nedelaji velky zadecek pod oblecrnim. Kupuji vic baliku v akci a vyplati se to.

dadamatysek
30. dub 2018

@almara2 Ted koukám podrobněji na jejich web..a holka, Ty máš pravdu. Jsou sice rádoby české, ale továrna v číně. Jsem se nachytala, že balíme malou do českých plenek. To jsem teda zklamaná..a už je taky nekoupím! :/ Děkuju Ti za info.

almara2
1. kvě 2018

@dadamatysek není zač, cítila jsem se stejně "podvedené",když jsem to zjistila a Kolorky jsou na tom podobně 😥,tak teď mám ty Baby charm,jsou z Trutnova.

dadamatysek
1. kvě 2018

@almara2 Přesně. Říkala jsem si, nač kupovat německý, když můžu podpořit českou firmu. Tudíž snížím eko zátěž o dopravu z cizí země a taková blamáž.. :( Děkuji za tip. Jdu se na ty Baby charm podívat.

adripolo
1. kvě 2018

Babylove z dm,nature z dm.pak naty eko (mají je v Globuse nebo na netu)ale ty jsou dražší ale zas nedáváte chemii na kůži a v přírodě jsou rozložitelné.

meronym
1. kvě 2018

Dada. Pampers byly zklamanim.

almara2
1. kvě 2018

@dadamatysek kupuji na Bezva plenky

monculais
Autor odpověď smazal
denisa_k
1. kvě 2018

V Cechach kupovane Lupilu z Lidlu a sovy z Albertu, ale vice jezdim do Nemecka pro BeautyBaby z Mullera a Babylove DM (krabice vyjde o 100 levneji nez v Cechach)

dreva
1. kvě 2018

Latkovky ruzne namixovane. Papirove Baby Charm - ceska vyroba, cenove dostupne a navic ekologictejsi nez klasika, neparfemovane atp. Pampers u me uplne propadly, pouzivala jsem Bella Happy, ale hrozne mi smrdely.

Strana
z4