icon

Jaké plenky používáte?

neuspech
27. dub 2018

S jakými plenkami jste prosím spokojeně termín mám sz za dlouho 🙂 Nějaké dobré cenově dostupné ?

Strana
z4
adelkleg
1. čer 2018

@zelenaesmolda no já spíš mluvím o pročůrání, hlavně v noci. Ony tam jsou ty kanálky, co odvádějí tu vlhkost a pokaždé nám to vyteklo vrchem na záda.. Aspoň u těch klasických pampersek, možná by se to u těch prémiových nestalo... Ale ty už jsme nezkoušeli... A to zasychani bylo myšleno spíš tak obecně... Právě že často slyším, že jsou ty ubrousky sušší, ale jak říkám, mi to nepřijde vůbec..hlavně se musí i pořádně zavírat...

vendes
1. čer 2018

@garalela Snad to není reklama nebo tak něco, ale tady: https://www.kolorky.cz

zelenaesmolda
1. čer 2018

@adelkleg tak ja je poradne zaviram,otacim je otvorem dolu,to se taky doporucuje u vsech vlhcenych ubrousku.me se akorat pampersky zdaji oproti jinym plinkam tenci

frndafrrr
1. čer 2018

Dada.. za me se vyrovnají pamperskám a oproti oranžovým jsou i lepší.

zelenaesmolda
1. čer 2018

@frndafrrr co jsem slysela tak oranzove pampers jsou uplne priserne

frndafrrr
1. čer 2018

@zelenaesmolda No asi nejsem úplně aktualní- u 1.syna (dnes 7.let) jsem přešla z bílých na oranžové a po 2 pytlech je stopla, opravdu byly na houby, přešla na dm pleny, nebo šmoulí (dnes sovičkové albert- ale dnes je to bohužel úplně jiná kvalita, než tehdy..), mimo to vyzkoušela jen huggies, u naší mladší (1,5) jsem z bílých pampersek zkusila albert soví- hrůza, dostala balík zelených pampersek super, ale i darem dada pleny a kvalita srovnatelná, cena jinde... Nemám problém zaplatit za pampersky, ale pokud he kvalita stejná přeplácet zbytečně nemusím.

zelenaesmolda
1. čer 2018

@frndafrrr ja jsem taky zkusila vsechny mozne znacky,nebudu platit drahe pampers kdyz nemusim

frndafrrr
1. čer 2018

@zelenaesmolda Teď jsem mrkla zpět, že Vám taky vyhovují dada a narazila i na téma ubrousky..tam na cenu nekoukám, jediné které používám jsou huggies (jen béžové a zelené), někomu nevyhovuje, že se trhají, mě naopak- tahám s citem, jsou opravdu papírové a né "plastické" 🙂 A podle mě i šetrné, mastnotu v kuchyni nesmyjí oproti linteu vůbec..což beru jako + vzhledem k citlivosti prcce a prdelíny.

lucie01
1. čer 2018

Ze začátku jsem používala Pampers premium care ( bílé ) a pak přešla na zelené Tesco loves baby ( sovičkové ) - kvalita i cena super. Vlhčené ubrousky používám DM bílé ( v balíku jsou 4 balení a vycházejí myslím na 109.- Kč ) - jsou fajn, mokré tak akorát a vytahují se opravdu po 1 ubrousku 🙂

zelenaesmolda
1. čer 2018

@frndafrrr ja jsem huggies zelene pouzivala pro sebe,krasne voni.pak jsem mela rada ty tmave hnede ale tady v cr jsem je nevidela,stejne jako jsem nenasla huggies po jednom baleni,jenom multipack a ten jsem nechtela kupovat kdyby male nesedly.nejlepsi jsou za me zatim ty dada,jedno baleni vyjde na cca 20kc,kupovala jsem trojbaleni za 10zl,tzn asi 60kc.tady je prekupnici prodavaji kolem 30kc za jeden balicek

garalela
2. čer 2018

@adelkleg a u nočního kojení neprebalujes?

garalela
2. čer 2018

@vendes a fakt stojí za to? Máj teď slevu na den deti

barbara04
2. čer 2018

stejne dokud se mimi nenarodi nebudeš mit jistotu co bude nejlepsi...
ja byla spokojena s Bella Háppy 1, u syna jsem dávala az fo 4+. ted dávám dceři Dada , mela jsem Kolorky, byly super, nesrmdi... jen si vždy zapomenu objednat🙂 taky mam rada DM eko ale ty jsou věcně vyprodané. nejlepsi pleny byly Muumin z Finska ale cenově naprosto mimo☹( ja Bch rada latkovala ale dcera se odmítá nechat položit a ve stoje ji teda látkovou nenatahnu :-/ tak se apon obcas snažím aby mela aspon ty biologicky odbouratelne a ne plastový svinstvo no....

garalela
2. čer 2018

@dreva prosím mají gumičku na zádech?

garalela
Autor odpověď smazal
xxx3d
2. čer 2018

Pampers premium care, od narození až do teď.

garalela
2. čer 2018

Holky kolik spotřebujete plen? Koukala jsem na ty kolorky jakože měsíční balení 160 ks docvaklo mi,že zítra je to týden,co jsem kupovala DM a jedu čtvrtý balíček,takže asi deset plen denně. Jak to máte vy? Mám 4 měsíční dite

zelenaesmolda
2. čer 2018

@garalela ja jsem prvni cca 3 tydny nemusela v noci prebalovat vubec,mala mi v noci nekaka a nevycurala tolik aby to plinka neudrzela,tedka uz v noci prebaluju ale taky ne pokazde

dreva
2. čer 2018

@garalela Ahoj, ja je kupuju na ekoplenky.cz BabyCharm gumicku na zadech maji a celkove jsou na zadech hodne vysoke. Uz jsme v nich zazili jedno poradne prujmove obdobi a drzi. Dada plinky timto nechtenym testem neprosly :-/

vendes
3. čer 2018

@garalela Byla jsem s nimi spokojená, koupila jsem si nejdřív jen to malé týdenní balení na zkoušku. Teď budu objednávat větší.

adelkleg
5. čer 2018

@garalela malá spí skoro celou noc, už nekojím..

zelenaesmolda
5. čer 2018

@garalela jak kdy,nekdy taky kolem tech 10,zalezi jak se mi podari ji prebalit protoze kdyz hned po krmeni usne tak ji nebudim prebalovanim,teda pokud neni pokakana

lotosek
5. čer 2018

U nás teda oranžové Linteo ubrousky hrůza, chci vytáhnout jeden, a vytáhnu čtyři. A zdají se mi i příliš mokré.
Plenky sovičky z Alberta už nikdy více - jako muset plenku několikrát převrátit v ruce a zjišťovat, kde je předek a kde zadek - skvělé pro noční přebalování.
Za nás úplně super Bella Happy a teď máme DM Babylove - taky fajn. Ovšem jednoráz máme jenom na noc, přes den dáváme látkovou. Pampersky mi vždycky donese nějaká návštěva - zatím se mi vždycky zdály větší než ostatní značky, jo a ty jejich natisknuté obrázky se mi strašně nelíbí. 🙄

kostpeta
6. čer 2018

@lotosek ja to planuji presne jako vy. Pres den latkove a v noci a na ven jednorazovky. Pravdepodobne Babylove. Muzu se hlavne zeptat na ty latkovky? Kolik jich potrebuji, jak svrchnich kalhotek tak vkladacek? A jak casto je perete? Dekuji

lotosek
6. čer 2018

@kostpeta Koupila jsem sadu tady na bazaru z druhé ruky, mám troje kalhotky a 17 ks vícevrstvých bambusových plenek, peru každý druhý den a při spotřebě cca 5 ks/den to tak nějak vychází. Na cestování dávám jednorázové.

petralak
6. čer 2018

Jestli chceš, můžu ti doporučit balení vzorků plenek, písní do vzkazů... nebo kdokoli kdo má zájem

rybamrazena
6. čer 2018

Já žádné 😉

Strana
z4