ahoj jsem v 5+3 a nejsem si moc jistá zda něco vidím a jak sem byla z toho tak nějak zaskočená na gynekologii tak sem se ani nezeptala co tam přesně vidí pan Doktor a aby mi to popsal , myslíte že je to takhle v pořádku?
@baby03 taky jsem byla minulé úterý na kontrole,myslela jsem si ,že bude něco vidět. Ale mám delší cykly cca 33 dní a ovulaci až kolem 19 dne .tak prý by ti odpovídalo říkal pan doktor. Další kontrole je 25,to čekání je hrozné 🙈
tak holky byla jsem na kontrole včera už jsem 7+5 ultrazvuk ,jen mi byly zjištěny chlamydie a říkal doktor že to ma spousty lidi a ani o tom neví ale vyděsilo mě to prý to po 12 tt budeme léčit antibiotiky tak sem chtěla vědět zda má některá z vás s tím zkušenosti a jestlo bylo všechno v pořádku?
@baby03 moc gratuluju, já jdu na druhý ultrazvuk teď v úterý odpoledne,ten den ráno jdu na vyšetření čípku ,protože jsem měla pozitivní HPV vir 🙄 , vidím,že každá máme něco 🙈 ale chlamydie se přeléči a bude to vpohode ☺️
Těhotenský newsletter
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Dutinka, v tomto týdnu normální. Zjistí se tak jedině, zda to není mimoděložní (to asi není, jinak by ti to řekl).