Je tam duch?
Ahojky dneska ráno jsem nalezla tohle na testu - do M/S zbývá 5 dni, trochu mě bolí prsa a už tak týden mám šílený hlad neustále. Myslíte, že se povedlo?

@yukonek gratuluji a at je vsechno v poradku a treba se potkame v terminu :D 🙂
Květen 2019

@natlinka27 já ho tam malinko taky vidím, držím palce
@yukonek já si dnes koupila clear blue Digital samé dobré recenze na něj i v lékárně říkala a že můžu kdykoliv během dne ale nepit 2 hodinky tak uvidim
@natlinka27 jojo je super mě už včera ukázal 1-2 👍🏻 A to jsem teprve byla 12dpo
@yukonek no právě sem se divila že ti ukázal já měla v červenci biochemické a taky mě ukázal asi 13-14dpo já sem dnes 11dpo tak uvidíme
@yukonek tak bohužel u mě nic. Tak zkusím za pár dní papírový
@monyscerna nespechej na tu.kontrolu..jeste tak 4 tydny mas cas..pak.budes vynervovana ze jeste neni srdicko..ale.samozrejme.pokud si mela.nekdy jakykoliv problem tak to urcite jdi.
@leniczka23 Ja jsem volala sve doktoce a ona me sama pozvala za 14 dni na kontrolu, prej to uz by mělo jit krasne videt 🙂
@yukonek Tak to uz je krasny 🙂 ❤
@yukonek Tak to naprosto chápu 🙂
@monyscerna Týjo,už? Já jsem tam byla v pondělí a jdu na kontrolu až 8.10., to budu v 8+4 myslim. Doktor dřív nebere, protože v tom cca 8tt bývá vidět srdíčko na 100%.
@tercasv Tak ja jsem rekla dr vsechno co potrebovala vedet, chtela vedet posledni termin MS a podle toho me pak rekla ze mam prijit za 14 dni na kontrolu,ze udela odbery a ultrazvuk 🙂
@monyscerna já se k doktorovi ani nedostala 😕řekla jsem sestřičce, že jsem zřejmě těhotná, zeptala se na poslední menstruaci a koukla se, že mám 8.10. preventivní prohlídku, že se to spojí. A že doktor stejně dřív jak v 7tt nechce dělat prohlídky. A k tomu mám šílený bolesti v podbřišku a křeče, až se mi z toho zamotá hlava 😕
@monyscerna gratulujuuuu❤️
@tercasv já měla ty první dny bolesti jako kdybych to měla dostat a co mám do teď jsou nafoukly a bolavy prsa a podbrisek teďka dobrý,sem tam mě píchne a jinak se cítím ok 🙂 Já jdu 24.9. ,To budu v 7tt 🙂
@monyscerna Mě od minulého čtvrtka (očekávaná ms) týden v kuse bolelo břicho jako bych to měla dostat + šílené křeče a píchání. Teď už ta bolest není, jen občas píchnutí, ale za 5 min je to pryč. A minulý týden mě bylo blbě od žaludku :D Teď mě pro změnu bolí prsa :D Já měla ovulaci cca 23.8.Teď bych měla být 5+1 🙂 Celkem mě mrzí, že jdu na první kontrolu "až tak pozdě", ale to už by mělo být vidět srdíčko a pokud by bylo něco špatně, tak s tím teď nic neudělám, je to buď a nebo 🙂
@tercasv Já se objednám také jako ty na první kontrolu "později".. Po nědeli si zavolám na gyn, a domluvíme termín. Máš pravdu, už by mělo být později srdíčko a nemá cenu se pak stresovat tím, že když jde člověk dřív, nic není vidět. Navíc teď je to opravdu ještě buď a nebo...Já jsem dnes 4+3, příznaky nemám žádné, jen občas bolest podbřišku..
Holky, všem nám držím pěsti, ať je vše v pořádku🙂 !
@moly001 Přesně, ušetříme si nervy 🙂 Unás to bude naše první miminko. Možná jsem to už psala, ale 6.8. jsem vysadila prášky (po 9 letech), pak byla klasická ms po práškách a pak už nic 🙂 Takže to bylo na první dobrou :D :D Tak na druhou stranu si ráda počkám, když to šlo takhle hladce 🙂

@yukonek krásny já sem dnes 10dpo tak ještě zkusím vydržet 😊