Je tam duch?
Ahojky dneska ráno jsem nalezla tohle na testu - do M/S zbývá 5 dni, trochu mě bolí prsa a už tak týden mám šílený hlad neustále. Myslíte, že se povedlo?

Tak nám všem držím palečky,ať je všechno v pořádku 😊😊
@yukonek Ta je krasna 🙂
Gratuluji 🙂
@yukonek mají novou výrobu a Dr max je katastrofa
ve skutečnosti je to celé ostřejší,mám blbej foťák na mobiu :-/
@saminomimino Já myslím, že je to určitě na dobré cestě🙂 Zvlášť, pokud je to citlivost 25...
Kdyby to byla citlivost 10, jistě by byly krásné syté čárečky...Tak držím pěsti, ať to dobře dopadne ! 🙂
@moly001 moc děkuji,bojím se těšit,ale pevně věřím
@saminomimino Také si myslím, že je pozitivní 🙂 Zkus za 2 dny další 🙂
@tercasv díky,právě je to citlivost 25 tak si říkám že na den očekávané MS je to docela slušně vidět,zatestuji ještě v pondělí,to už by měla být jasno
@yukonek to je prosím jaká citlivost?
@saminomimino Na předchozí stránce jsem přidávala fotky, jak mamatest, tak digitální. Ten mamatest má citlivost myslim 10, kdybyste chtěla porovnat 🙂
@saminomimino ja mela stejneho ducha s testem z dm jiz 10dni po ovulce a prcek je tam
@girl.misel tak naživo to fakt duch není,krásně růžová čárka jen ještě slabší,jsem 12dpo(první foto je 10dpo) a je to 25 test,co mám 10 testy tak to samé ukazovali před dvěma dny,jde mi spíše o to zda sílí relativně dostatečně 🙂
@tercasv super,děkuji 🙂 jestli máte 10tkové tak myslím že ty moje čárky na 25 snad ukazují těhu dobře,takže snad v termínovkách květen 🙂
@moly001 čárka je slušná,jaký den po ovulaci jsi??Já už sice děti mám ale před třemi měsíci missedabord v 10tt ☹ tak se bojím radovat,příčina neznámá,tak držím palečky,jak to vypadá dnes?a snad v Květnovkách
@saminomimino Já se v těch testech nevyznám, tohle jsou moje první testy 🙂 Ale čárku u vás vidím ta zkuste za pár dní a uvidíte 🙂 Za mě je super ten digitální, ukáže i cca týden těhotenství 🙂
@tercasv za to vyhazovat peníze nebudu,těhu testy mají různou citlivost tj citlivost 10 ukáže čárku dřív nebo sytěji než citlivost 25
@saminomimino Tak ty papírový taky stačí 🙂 A doktor stejně prohlídku určuje podle poslední ms 🙂 Já si digitální dělala ze zvědavosti
@tercasv určitě stačí,digi test je sice super,ale to klasický 25 citlivost a stojí snad 200,- zbytečný odpad 😀
@saminomimino Já platila 170 :D Ale v závěru to je jedno, jestli papírový nebo digitální, hlavní je, aby bylo vše v pořádku 🙂
@tercasv přesně tak,to bohužel žádný ani jasně pozitivní test nezaručí,kdy ti vychází termín?Já počkám do pondělí to už bude jasno zda je to prosperující těhu a zbytek nechám osudu,TP květnové,mám na ten měsíc nějaké štěstí,už by to bylo mé třetí v kvetnu 😀
@saminomimino Podle ms někdy okolo 19.5., ale k doktorovi na první prohlídku a potvrzení jdu 8.10. Bude to naše první miminko 🙂
@tercasv já uvidím kdy si mě pozve po tom minulém zamlklém potratu v 10tt,ale osobně nespěchám,co má být stejně moc neovlivním,tak půjdu taky si co nejpozději
@saminomimino sestřička se ptala, kdy jsem měla poslední ms a že mám 8.10 preventivní prohlídku tak se to prej spojí 🙂 Tak držím palečky, ať to teď vyjde 🙂

@tercasv tak to je super, že po vysazení HAK to šlo tak hladce. My to tak s prvním taky měli, po 11 letech HAK jsem otěhotněla hned druhý měsíc....Tak ať je vše v pořádku!