icon

Je tam duch?

yukonek
10. zář 2018

Ahojky dneska ráno jsem nalezla tohle na testu - do M/S zbývá 5 dni, trochu mě bolí prsa a už tak týden mám šílený hlad neustále. Myslíte, že se povedlo?

Je tam duch?
Strana
z9
moly001
15. zář 2018

@saminomimino já jsem dnes 4+4, poslední desítkový test jsem dělala ve čtvrtek, teď už testovat nebudu. Tobě test krásné sílí, navíc je citlivost 25, takže krása, pokud nepřijde krvácení bude vše ok🙂 pro mne to je letos již "čtvrté" těhotenství, 2x biochemické a 1x SP (bez revize). Nijak jsem to na gyn neřešila, prý je to náhoda, tak doufám, že to nyní dopadne....Držím pěsti nám vše holky! Ať se dočkáme májového miminka!

saminomimino
15. zář 2018

@tercasv No nápodobně,však snad se najdem v květnovkách

saminomimino
15. zář 2018

@moly001 to vypadá báječně!já jsem dnes teprve 3+6,takže jsem s výsledkem testu spokojená též,já mám za sebou 4 těhu a 4 zdravé děti,nikdy jsem neměla v těhu problém až na popáté,to dítě jsme upřímně moc nechtěla,ale když už ano tak missedabord přesně konec 10tt,bylo už úplný člověk,tak jsme rozhodli že do toho praštíme plánovaně ještě jednou a vypadá že je to tady

yukonek
autor
16. zář 2018

Dnes 4+4 🙏🏻

yukonek
autor
16. zář 2018

@saminomimino je to citlivost 10

uzjetotak
17. zář 2018

Mno, tak jsem si dnes taky na testu “něco našla”. Mám teda ten nejlevnější z DM, u prvního těhu mi hned den po zpoždění ukázal dálnici, tentokrát, den po vynechání, vidím jen takovou polňačku, řekla bych :-/
Kdo z vás by tu měl krom květňátka ještě starší dítko doma, a o kolik by sourozenci byli od sebe?

shi_sha
17. zář 2018

Ahoj holky, já dneska 4+1, test dělaný v neděli, tak snad bude všechno v pořádku, už se těším do skupinky květnovek :D

moly001
18. zář 2018

@shi_sha krása! Vítej mezi námi🙂

moly001
18. zář 2018

@uzjetotak Polnacka se taky počítá🙂, určitě bude sílit! My už doma jedno dítko máme, v lednu mu budou 3...

saminomimino
18. zář 2018

Tak já včera večer takto,citlivost 25 a 14dpo

saminomimino
18. zář 2018

@shi_sha super,možná máme společný termín a nejen mesicem

kejt29
18. zář 2018

@uzjetotak ahoj, mame doma jeste sva rostaky, prvni rozdil mame 20 mesicu a druhy vychazi na 19 mesicu a pridavam svuj test z dneska 4+3

saminomimino
18. zář 2018

A takto mi sílí 10 takový tak snad dobre? Poslední test co mam udělám v pátek a v pondělí se objednán k doktorce

saminomimino
18. zář 2018

@kejt29 mysli ze je to jasné ,mam ty samé čárky tak snad brzy v kvetnovkach

shi_sha
18. zář 2018

@saminomimino u mě to zatím vychází na 25., stejné datum jako u prvorozeného syna :D akorát malej je v zimě, teď si užiju letního miminka :D

yukonek
autor
18. zář 2018

@uzjetotak já mám doma 20 měsíčního kluka

shi_sha
18. zář 2018

Holky, kdy se objednáváte na kontrolu? Chtěla jsem počkat ještě ty dva týdny, ať je vidět srdíčko, ale teď už bych tam nejradši vlítla hned, abych už měla jistotu a fotku 🙂

yukonek
autor
18. zář 2018

@shi_sha já jdu zítra - chtěl to tak doktor (pro jistotu) a já jsem rada sice tam bude maximálně gestacni vacek ale aspoň něco 🙈 budu 5+0

leniczka23
18. zář 2018

@shi_sha ja jsem taky chtela cekat do 7tt, volala jsem a ptala jsem se a rekla mi at prijdu hned at se mrknou jestli je tam kde ma byt. Takze mam fotku bublinky 5tt a za 14dni mam prijit na srdicko.

uzjetotak
18. zář 2018

@moly001 Tak to máme skoro stejně staré první 🙂

uzjetotak
18. zář 2018

@shi_sha Tak to máme stejné datum druhého i stejné roční období prvního. Takže zimní kombinézy po prvním můžu s klidem darovat.

kejt29
18. zář 2018

@shi_sha zavolej si k dr, kazdy to ma jinak. Sam ti rekne, kdy te bude chtit videt 😉 Ja jdu za tyden, to srdicko taky jeste nebude, ale aspon budu klidnejsi, kdyz ho uvidim v deloze 😊

kejt29
18. zář 2018

@saminomimino a je uz nejaka skupinka? Ja jen, ze kdyz se zaklada je treba hned nastavit soukroma, jinak tam uvidi i ostatni mimo skupinu...

tercasv
18. zář 2018

Gratuluji všem k pozitivním testům a přeji ať vše dobře dopadne 🙂 Já jdu na potvrzení až za 3 týdny, teď jsem 5+5 a jedná se o naše první miminko 🙂

saminomimino
18. zář 2018

@shi_sha me to vychází 26.5 ale zatím se raduje jen potichu o minulr miminko jsem přišla přišla 10tt jinak má 4 děti,toto by bylo už třetí květnové,pak mam červenec a prosinec

saminomimino
18. zář 2018

@tercasv ja hodlám jít taky až tak za 4 týdny co má být stejně bude a gratuluji tez

tercasv
18. zář 2018

@saminomimino Mě tak sestřička objednala a nejspíš to je dobře, jsem strašnej nervák :D

kejt29
18. zář 2018

@saminomimino mi 25.5. A bylo by to prvni jarni miminko, mam unorovou holcicku a rijnoveho kluka 😊

shi_sha
18. zář 2018

@uzjetotak jj, to bude úleva nenavlíkat mimčo hned do zimního, malej to nesnášel, furt plakal 🙂

@kejt29 už sem volala, jdu příští středu, to asi ješte taky nebude nic vidět, ale už chci fotku 🙂

@saminomimino tolik dětiček už máš doma, to musí být radosti 🙂 gratuluji k dalšímu, tentokrát bude určitě vše v pořádku 🙂

monyscerna
18. zář 2018

Holky já myslím že se můžu těšit na první návštěvu u doktorky a že už nemusím testovat😊😍 V pondělí 24.9. budu v 7tt 😊

Strana
z9