Je tam duch?
Ahojky dneska ráno jsem nalezla tohle na testu - do M/S zbývá 5 dni, trochu mě bolí prsa a už tak týden mám šílený hlad neustále. Myslíte, že se povedlo?

@tercasv No nápodobně,však snad se najdem v květnovkách
@moly001 to vypadá báječně!já jsem dnes teprve 3+6,takže jsem s výsledkem testu spokojená též,já mám za sebou 4 těhu a 4 zdravé děti,nikdy jsem neměla v těhu problém až na popáté,to dítě jsme upřímně moc nechtěla,ale když už ano tak missedabord přesně konec 10tt,bylo už úplný člověk,tak jsme rozhodli že do toho praštíme plánovaně ještě jednou a vypadá že je to tady
@saminomimino je to citlivost 10
Mno, tak jsem si dnes taky na testu “něco našla”. Mám teda ten nejlevnější z DM, u prvního těhu mi hned den po zpoždění ukázal dálnici, tentokrát, den po vynechání, vidím jen takovou polňačku, řekla bych :-/
Kdo z vás by tu měl krom květňátka ještě starší dítko doma, a o kolik by sourozenci byli od sebe?
@shi_sha super,možná máme společný termín a nejen mesicem
@kejt29 mysli ze je to jasné ,mam ty samé čárky tak snad brzy v kvetnovkach
@saminomimino u mě to zatím vychází na 25., stejné datum jako u prvorozeného syna :D akorát malej je v zimě, teď si užiju letního miminka :D
Holky, kdy se objednáváte na kontrolu? Chtěla jsem počkat ještě ty dva týdny, ať je vidět srdíčko, ale teď už bych tam nejradši vlítla hned, abych už měla jistotu a fotku 🙂
@shi_sha ja jsem taky chtela cekat do 7tt, volala jsem a ptala jsem se a rekla mi at prijdu hned at se mrknou jestli je tam kde ma byt. Takze mam fotku bublinky 5tt a za 14dni mam prijit na srdicko.
@saminomimino a je uz nejaka skupinka? Ja jen, ze kdyz se zaklada je treba hned nastavit soukroma, jinak tam uvidi i ostatni mimo skupinu...
Gratuluji všem k pozitivním testům a přeji ať vše dobře dopadne 🙂 Já jdu na potvrzení až za 3 týdny, teď jsem 5+5 a jedná se o naše první miminko 🙂
@shi_sha me to vychází 26.5 ale zatím se raduje jen potichu o minulr miminko jsem přišla přišla 10tt jinak má 4 děti,toto by bylo už třetí květnové,pak mam červenec a prosinec
@tercasv ja hodlám jít taky až tak za 4 týdny co má být stejně bude a gratuluji tez
@saminomimino Mě tak sestřička objednala a nejspíš to je dobře, jsem strašnej nervák :D
@saminomimino mi 25.5. A bylo by to prvni jarni miminko, mam unorovou holcicku a rijnoveho kluka 😊
@uzjetotak jj, to bude úleva nenavlíkat mimčo hned do zimního, malej to nesnášel, furt plakal 🙂
@kejt29 už sem volala, jdu příští středu, to asi ješte taky nebude nic vidět, ale už chci fotku 🙂
@saminomimino tolik dětiček už máš doma, to musí být radosti 🙂 gratuluji k dalšímu, tentokrát bude určitě vše v pořádku 🙂

@saminomimino já jsem dnes 4+4, poslední desítkový test jsem dělala ve čtvrtek, teď už testovat nebudu. Tobě test krásné sílí, navíc je citlivost 25, takže krása, pokud nepřijde krvácení bude vše ok🙂 pro mne to je letos již "čtvrté" těhotenství, 2x biochemické a 1x SP (bez revize). Nijak jsem to na gyn neřešila, prý je to náhoda, tak doufám, že to nyní dopadne....Držím pěsti nám vše holky! Ať se dočkáme májového miminka!