icon

Je tam duch?

yukonek
10. zář 2018

Ahojky dneska ráno jsem nalezla tohle na testu - do M/S zbývá 5 dni, trochu mě bolí prsa a už tak týden mám šílený hlad neustále. Myslíte, že se povedlo?

Je tam duch?
Strana
z9
monyscerna
18. zář 2018

@shi_sha když jsem volala sve doktorce a řekla ji že jsem tehotna tak ona mě rovnou objednala až za 14 dní na srdíčko a je to tak asi lepší🙂 chápu že bys chtěla hned ale nemá cenu se nervovat ale spíš být v pohodě a těšit se 🙂

uzjetotak
18. zář 2018

Tak já jdu od doktorky. Jsem 5+2 a je to v deloze. Howk.

moly001
18. zář 2018

Gratuluji všem co už jste byly u gyn, a máte to potvrzené🙂. Já se ještě ani neobjednala, objednam se zítra a uvidím, co mi dá za termín...Vám všem už závidím. Já doufam, že mně objedná tak, aby už bylo ♥, dnes jsem 5+1.

uzjetotak
18. zář 2018

Dámy, dejte prosím vědět, až budete zakládat nějakou skupinu květnovek, díky!

yukonek
autor
18. zář 2018

@uzjetotak pokud si dáš těhotenství do nastavení tak těm to tam rovnou hodí - nebo na FB je kvetnova miminka 2019

Btw. co všechno šlo vidět? Já jdu zítra a budu cca jako ty.

uzjetotak
18. zář 2018

@yukonek Ze je to v deloze. Pokud by to melo byt milodelozni, chci to vedet hned a ne az za nekolik tydnu, na to mam kolem sebe prilis mnoho pripadu mimodelozniho tehotenstvi :(

uzjetotak
18. zář 2018

@yukonek Jinak nic. Proste tecka.
A diky za tip s nastavenim ;), zatim to tak necham.

saminomimino
18. zář 2018

@tercasv ono se stejně nic moc nezmůže,ty první tři měsíce jsou v rukou osudu

saminomimino
18. zář 2018

@shi_sha radosti je kopec 😀 někdy až moc,ale neměnila bych za nic na světe

saminomimino
18. zář 2018

@monyscerna myslím že netřeba už testovat 😀 jsi jasná těhule já budu naposledy testovat v pátek,budu končit 5tý týden,už dens rán ale byli krásný dálničky

saminomimino
18. zář 2018

@uzjetotak gratuluji

saminomimino
18. zář 2018

@yukonek nici nebude vidět,jen tečka uprostřed čehosi 😀 jsou to utz tak trochu k ničemu 😀

saminomimino
18. zář 2018

@uzjetotak mimoděložní ale bolí ne?kor později jak plod ve vejcovodu roste

monyscerna
18. zář 2018

@saminomimino tak pokud byli dneska krasny dalnicky tak si myslím ze uz taky nemusís testovat 😀😉 a kdy máš plánovanou kontrolu? Jinak gratuluji🙂

saminomimino
18. zář 2018

@monyscerna no chci zkusit polsední test 25 citlivost ještě s větším odstupem,ale na 10 tkovým už jsou dálničky a děkuji 🙂 kontrolu nehrotím,minulé těhu skončilo missedabord v 10tt,viděla jsme už bít srdce,viděla jsem človíčka a další kontrola bylo mrtvé,takže vůbec ted nespěchám,kdyby se to mělo opakovat asi bych to už nedala

monyscerna
18. zář 2018

@saminomimino tak drzim palecky at je vsechno v poradku 🙂

felis
Autor odpověď smazal
felis
18. zář 2018

@uzjetotak máme dvě štírky (r.nar. 07, 10), partner je taky Štír. Mám doma rodinné terarium 😁

felis
18. zář 2018

@saminomimino mela jsem SP na začátku 6tt (cca) a rozstřelilo mě to na půl roku. Segře se tehdy narodila holčička v září a na Vánoce jsem si ji ještě nemohla pochovat. Úplně rozumím...

saminomimino
18. zář 2018

@felis mě to rozsekalo hrozně,pocit který opravdu nejde s ničím srovnat dokud tohle nezažiješ,šla jsem na běžnou kontrolu a pro průkazku a objednání na screening a odešla jsem jako troska s mrtvím dítětem v břiše,navíc v práci mi moje kamarádka i šéfová v jednom ,oznámila těhu,s termínem skoro jako já bych měla já,je to pořád těžké vidět ji a vědět,to už asi nevymažu,ale dám snad na modlení aby se to už neopakovalo,nechápu jak tohle ustojí někdo víckrát a neskončí v blázinci a to mám 4 děti,nemít žádné a tohle zažít,musí být peklo,já mám doma taky výřad tyranů 😀 synové jsou kozoroh a býk,dcery blíženkyně(dvě duše v jednom těle) a račice a narodit by se mi měla další blíženkyně,tuším že mé poslední dítě bude holka,a doufám že to bude tohle 🙂

felis
18. zář 2018

@saminomimino vidíš, já se Blizence, resp. Blizenkyne docela bojím... právě toho, že jsou vlastně dva 😂 byť jsem teda taky vzdušný znamení - Vodnar. Jaké to Je? Tihle Blizenci? 😁

Ten potrat. Fakt úplně Ti rozumím... mě hodně drželo, že jsem měla dceru. V mým případě ten skoro-otec totálně selhal... ale díky tomu, jak to dopadlo, tak mam současného partnera a další dceru...

Jirkovu dceru jsem přijala za vlastní. Valinka ma sice vlastní matku (obě holky máme ve stridavych pecich), ale je to psychicky narušena osoba s diagnózou "vylecena" bulimicka-anorekticka, citový vyděrač, hypochondr... tak ma u me/ze mě Valinka prostě normální mámu, lepší vzor a i když jsem nevlastní, tak všichni říkají, že naštěstí mnohem lepší.

Po potratu jsem měla srdce hrozně prázdné. Současně s tím zmizel z mého života i ten skoro-otec. Tak jsem poridila kotě, kocoura. A pak jsme si vzaly i jeho ségru 😁 a mám skvělou rodinu...

No a pak... tomu nenarozenemu miminku jsem napsala vzkaz v láhvi a hodila ho za úplňku do řeky tady u nás v Tróji. Tím to tehdy skončilo. Uzavřela jsem kapitolu. A za 14 dní se v něm životě znovu-objevil Jirka, bývalý kolega. V den, co jsme měli mít první rande, tak zemřela naše maminka... strašně mě podrzel a hodně rychle z toho byla Láska. Moje srdce se naplnilo.

Pardon, rozkecala jsem se... některým pasazim v životě ještě nemohu věřit, tak se vypisuju... ale staly se. A jesteze tak!

felis
18. zář 2018

@saminomimino btw mas docela pestrý výběr ze zverokruhu 😂 to musí bejt někdy zajímavá sociální studie 😂

uzjetotak
19. zář 2018

Je, až teď vidím, že jsem se včera po návštěvě doktorky přepsala (jsem na mobilu). Nejsem 5+2, ale 4+2 (teda dnes 4+3). A vidět byla tečka v děloze.

kejt29
19. zář 2018

@uzjetotak tak super, ze je tam kde ma byt 😉 Jsme skoro stejne, mi vychazi 4+4

saminomimino
19. zář 2018

@felis no blížence se rozhodne boj 🤣 jako má dcera je ukázkový blíženec dva lidi jak vysiti ale furt je mi milejší jejich upřímnost,někdy až moc velká😂než kozorozi a vodnáři psí čumák 😋omlouvám se ale je pravda že vodnáři mají aspoň romantickou duši a poetické srdce

saminomimino
19. zář 2018

@felis no to teda jednak znamení jednak celkové osobnosti děti a vlohy je to úžasné sledovat jak ze dvou panna vznikne tohle 🤣

saminomimino
19. zář 2018

@felis no tvyj příběh je jak z telenovela,krása co nám život umí vykouzlit ze samého dna až ke hvězdám,já jsem zemřelému miminku koupila dvě drobnosti a měla je v plánu abych to uzavřela,zakopat ale vyrovnala sem se stim jinak navíc pevně věřím že sei narodí ta samá duše,duše zrelych děti čekají u matky a mají právo inkarnovat se první,navíc jsem měla více a selských znamení nejúžasnější bylo někdy kolem početí sedím u koní na velké pastvě a z čistého na mě mi do klína peříčko a krátce na to jsem ani nevím jak vzala v obchodě při nákupu dětské růžové ponožky na novorozence,pak mi neklesala být a už jsem tušila tak doufám že tentokrát při nás stojí všichni andele

saminomimino
19. zář 2018

@felis omlouvám se za překlepy pitomej Smart telefon

felis
19. zář 2018

@saminomimino s tím poetickym srdcem u vodnaru souhlasím... někdy bych ho nejradši dala na transplantaci nějakému realistovi 😁 ale jinak jsem komunikativni extrovert... přesně jak píšeš, ono je to o celkové osobnosti. Holky jsou obě štírky: mají hodně spolecne, ale ta starší je introvert s kočičí povahou (vystačí si sama spotřebuje klid a své misto a je takový introvert, že jsem si musela o introvertech koupila knihu) a ta mladší je extrovert se psí povahou (potřebuje akci, společnost, vymýšlí hry).

Překlepy v poho... taky píšu z mobilu.

To o těch duších zemřelých děti je opravdu krásné... věřím, že je to pravda.
No, já měla posledních 14 dní nezvykle divoké sny. O létání, o změně, taky o porodu, o cestách... prostě uplne jiny.

Uvidíš, že to dobře dopadne 😉

felis
19. zář 2018

@kejt29 @uzjetotak máte, prosim, foto vašich t.testů?

Strana
z9