icon

Je tam duch?

yukonek
10. zář 2018

Ahojky dneska ráno jsem nalezla tohle na testu - do M/S zbývá 5 dni, trochu mě bolí prsa a už tak týden mám šílený hlad neustále. Myslíte, že se povedlo?

Je tam duch?
Strana
z9
kejt29
19. zář 2018

@felis tenhle je 4+2

leniczka23
19. zář 2018

@felis ja mam jestli chces..

saminomimino
19. zář 2018

@felis s těmi sny si mi připomněla,že jsem též měla divoké a živé,no teď si přijdu plná energie a absolutně netěhotne😁 tak je to napínavý,já mám štíra bratra a není to lehké 🤣jinak má blizenkyne je v kolektivu miláček doma ale velký samotář,klidně i 4hodiny nevím že existuje je sama a ve svém zcela psycho svete

felis
19. zář 2018

Děkuju za fotky těch testů... No, testovala jsem dnes ráno. Nemyslím, že tam byl duch, spíš tam bylo bílo, tak jsem to sem nedávala 😂 Byla bych něco mezi 4+0 a 4+4... já prostě fakt nevím, kdy jsme se milovali... někdy na začátku září, než začala holkám škola 😑 prsa stále bolí, výtok mám už jen čirý bez krve a nijak nepáchne a je ho dost, podbřišek bolí (tlačí, píchá), žaludek mám na vodě, rozbrečela jsem se při Apollu 13, tu a tam se mi zamota hlava... ráda bych věděla, jestli mám panikarit (teda jako víc než ted) anebo co? Moc nespím a když spím, tak se mi zdají podivné sny... do patku jsem v PN a fakt jsem za to ráda, protože mám náročnou práci od 7h na nohou, na telefonu, na mailu... a s tímhle bych to dala s hodně odřenýma ušima... vím, že nemáte křišťálovou kouli. Jsem jen ráda, že to můžu někde ventilovat...

felis
19. zář 2018

@saminomimino to já si zas připadám až moc těhotně a energie se asi odstěhovala k Tobě 😂

Jinak se Štíry to není jednoduché 😁 ten jejich průzračný smysl pro pravdu, fair play a upřímnost. To žeru 😂

Má vlastní dcera je přesně takový tip jako tvoje blizenkyne. Někdy se musím i v našem 2kk ujišťovat, kde je 😂 ona byla zlaté miminko, batole, dítě a teď i skoropubertak... nevlastní dcera byla pravý opak... věřím, že mám mít 2x štěstí na klidně dítě 😂

felis
19. zář 2018

@saminomimino ad ten psycho svět... kamarádů dcera ma, jen co se naučila psát, denicek hříchů. Těch, co byly napachany někým jiným na ni... je to takovej psychodenik 😂 tak třeba si píše Tvá dcera něco podobného a pak hodně záleží, jestli zrovna píše Jakyle anebo Hyde 🤣

kejt29
19. zář 2018

@felis kolik mas spozdeni? Zkus zas v patek rano, mohlo se uchytit pozdeji 😉 Jinak priznaky sedi, ja poznala, ze ms nedojde podle bileho hlenu. Ten mam jen pri ovulaci a v tehotenstvi. Tak drzim palce!

moly001
20. zář 2018

@yukonek tak jak to včera dopadlo, vše ok? 😉

yukonek
autor
20. zář 2018

Anooo ❤️ Ta malá bublinka přesně odpovídá a vypadá to na dobre cestě ❤️🙏🏻

saminomimino
20. zář 2018

@felis
@yukonek já tam nic nevidím 😂každopádně hlavně že je vše dobře a gratuluji

saminomimino
20. zář 2018

@felis první je v den očekávané MS a druhý 14dpo což bylo asi 4+1

saminomimino
20. zář 2018

@felis a ty máš testy negativní?

moly001
20. zář 2018

@yukonek krása! :-*

uzjetotak
20. zář 2018

@felis To bohuzel nemam, skoncily hned v kosi.

yukonek
autor
20. zář 2018

@saminomimino ta tečka uprostřed, kupodivu to poznal i manžel 😂

saminomimino
20. zář 2018

@yukonek to je teda fakt mikro,tak brzo jsem na utz snad nikdy nebyla,klik jsi tt?

yukonek
autor
20. zář 2018

@saminomimino 5+0 a odpovídá, on to nepribližoval, byla jsem tam kvůli potvrzení že je v děloze.

saminomimino
20. zář 2018

@yukonek to je fakt brzičko,tak hlavně jen at jde vše dobře

yukonek
autor
20. zář 2018

@saminomimino musela jsem kvůli potratum před prvním, chtěl to tak doktor. Děkuji snad bude.

saminomimino
20. zář 2018

@yukonek jasně,já jsem taky po ZT,končím 5tt,tak příští týden asi zavolám Dr,ale moc to nehrotím

felis
20. zář 2018

@saminomimino včera ráno negativní... teda asi, že tam nebyl ani duch, myslím. Dnes jsem nedělala, tak asi zítra?
Dnes opět špinění, resp. výtok průzračno-do růžova bez čerstvé krve i bez cucků... včera míň výtoku a dnes mě nebolely ráno prsa, tak jsem myslela, že všechno se mi jen zdálo ☺ teď výtok, prsa, tlak v podbřišku jako na MS a nevolnost, že jsem si ráda sedla před TV.
Vlastně se bojím testovat... chci znát výsledek, ale bojím se. Jednak, jak to říct partnerovi a druhak, aby se udrželo. Jak jednou potratíš, tak už to je v Tobě... 😏
Když jsem čekala dceru, tak 4+2tt byla dost neznatelná čárka (k dr. jsem sla kvůli intenzivního pocitu, že jsem těhotná) a hcg stoupalo do konce 6tt relativně pomalu a v 8tt i na UTZ už to bylo v pořádku a letos bude Andulína v půlce základky 😂

saminomimino
20. zář 2018

@felis a není to divné že jsou testy negativní?víš kdy byla ovulace? ono to 4+2 je velmi relativní,pokud byla ovulace po 20 dnu cyklu třeba,ale pokud kolem poloviny už by testy měli ukazovat,takto se mi to jeví jako opožděná MS,nebo cysta

kejt29
20. zář 2018

@felis ovulace je dost divoka, ja treba otehotnela prej 4den cyklu 😂 Ted mam treba slabsi test nez u syna. Takze jsem otehotnela nejdriv v pulce cyklu....

felis
20. zář 2018

@saminomimino no, ovulace byla někdy mezi 1.-7.9., což je celkem dlouhá doba. Ovulaci poznám. Akorát my se o dítě nesnažili, nikam si ovulaci nezapisuju a nepamatuju si prostě, kdy byla...mám náročnou práci a v hlavě bambilion věci, tak jsem to z hlavy dávno vypustila... takže je vlastne fakt, že můžu být někde mezi 4+0 az 4+6 a to je na začátku těhotenství docela už rozdíl. Krvácení, což jsem pokládala za MS bylo mezi 13.-15.9. (16.9. ráno na tampónu už jen pár kapek), bylo to slabší a toho 15.9. mě začaly bolet prsa a trochu břicho, tak jsem si myslela, že se to ještě rozjede a jsem třeba jen rozhozená... což klidně být můžu. Nicméně nerozjelo. Za to se přidal ten bílý anebo narůžovělý výtok, prsa dál bolí a jsou horká (coz i partner poznal) a možná větší (nejsem narcis, takhle se fakt nesleduju), břicho bolí, blbě mi je... prostě teď počkám. Ovulace mi nepřijde, že to je... to nikdy nemám tohle (jen trochu jednou zaboli břicho, vyjde bílek a dobry), cystu už jsem taky měla a je možný, že se takhle hlásí další... anebo ty cyste budeme rikat Verunka/Martínek (jmena jsme si na zacatku naseho vztahu odsouhlasili).
Dám vědět! 😉

saminomimino
21. zář 2018

Dámy,tak ptát už se asi netřeba,tohle je dnešní odpolední výsledek 17dpo citlivost 25,testovací čárka nabíhala dřív jak kontrolní,ted už jen vydržet min 3 týdny na kontrolu a prostě věřit že se ZT nebude opakovat

moly001
24. zář 2018

Ahoj Holky, tak dnes jsem byla na gyn. Je to v děloze, dle MS jsem 5+6, dle UZ 5+3 a přítomen gestační a žloutkový váček🙂. na fotečku jsem úplně zapomněla, ale hlavně že to je, kde má být a odpovídá🙂. Další kontrola za 14 dní, prý už vystaví těhotenskou průkazku.
Holky, máte nějaké příznaky? Já prakticky nic, "jen"mi začly padat šíleně vlasy, jinak vůbec nic....😀. Snad do května nebudu plešatá😀DDD

leniczka23
24. zář 2018

@moly001 joo..me je zle temer 24h denne. Ale ja jsem uz 7tt.

uzjetotak
24. zář 2018

@moly001 Příznaky: Strašně mě pnou prsa, zvětšily se tak o 1-2velikosti. A chodím spát společně s malou, jak jsem utahaná. Jinak nic.

saminomimino
24. zář 2018

@felis jak to vypadá,testovala si?

saminomimino
24. zář 2018

@moly001 taky mi nic není,též jsem 6tt,ono to ještě může přijít,překvapuje mě tak brzo tehu průkazku,když se něco pokazí je to pak o moc horsi

Strana
z9