icon

Je tam duch?

yukonek
10. zář 2018

Ahojky dneska ráno jsem nalezla tohle na testu - do M/S zbývá 5 dni, trochu mě bolí prsa a už tak týden mám šílený hlad neustále. Myslíte, že se povedlo?

Je tam duch?
Strana
z9
tercasv
24. zář 2018

@moly001 ratuluji 🙂 Dnes jsem 6+4tt, na potvrzení jdu za 2 týdny. Neví, jestli už nebo až za 2 týdny :/ Chci už vědět, na čem jsem. Ráno mi je občas špatně, a pořád mě bolí podbříšek. Tak 2-3x denně 20minut, i v noci a jsem víc unavená. Snad je vše v pořádku. A manžel říká, že se mi trochu zvětšily prsa :D

leniczka23
24. zář 2018

@saminomimino nemyslim si ze s prukazkou to bude horsi nez bez ni..ale taky me.prekvapuje tenhke trend davat prukazku v 8tt. Ja ji dostala.az ve 12tt. A myslela jsem ze je to klasika.

saminomimino
24. zář 2018

@leniczka23 Já donosila a porodila 4 děti a vždy byla moje dr s dáváním průkazky opatrná,dává ji tedy před screeningem,ovšem minule jsem měla jít pro průkazku a malé bylo mrtvé,věř mi že čím víc důkazů těhotenství máš,tím je pak horší když se něco stane,proto jdu ted na kontrolu nejdřív v 9-10 týdnu,

tercasv
3. říj 2018

Ahoj 🙂 Chtěla bych se na něco zeptat a předem se omlouvám za popis 🙂 Dnes jsem 7+6, na potvrzení jdu v pondělí. Poslední 2 týdny jsem měla křeče v podbříšku. Ty začátkem týdne úplně ustaly, ale začala jsem strašně zvracet. Třeba 3x za hodinu. Už 2 dny jsem nic nejedla, piju minimálně. Mám úplně stažený žaludek a šílený křeče do žaludku, jak nemám co zvracet, max. žaludeční šťávy :-/ Nemůžou ty křeče nějako ublížit miminku?

saminomimino
3. říj 2018

@tercasv buď tehu nevolnosti,spousta holek je týdny na sucharech nebo viroza

tercasv
3. říj 2018

@saminomimino No budou to těhu nevolnosti, jen nevím, jestli je to v pohodě, když v sobě neudržim ani lok čaje :-/ Do konce týdne už nejdu do práce, mám noční, v práci jsem byla 15x zvracet a budí mě to i ze spaní :-/

leniczka23
3. říj 2018

@tercasv krece ne, ale to ze nepijes to ublizit muze. Takze ja chapu ze nic nesnis, ale.pit musis.

tercasv
3. říj 2018

@leniczka23 V práci jsem na pití neměl ani pomyšlení, už proto, že jsem nemohla každých 5minut lítat na záchod. Ještě to tam nevědí. Teď jsem doma v klidu a pokouším pít pomalu černý čaj, tak uvidim.

leniczka23
3. říj 2018

@tercasv pij cokoliv, z.moji zkusenosti pomaha hodne ledove..cocacola, me.pomahal hodne moc grepovy dzus. Nejedla jsem nic ale byla jsem na piti no..kdyz nebudes pit skoncis na kapackach. A kup si hroznovy cukr na energii..u me to trvalo asi 10dni pak se to zaclo.zlepsovat. Ted uz zvracim tak 1x za den.

saminomimino
3. říj 2018

@tercasv určitě je dehydratace problém,zajít k Dr ať ti na to něco da

saminomimino
3. říj 2018

@tercasv černý čaj v tehu ne,je plný teinu!!!

agneska7
3. říj 2018

@saminomimino u me byl cerny caj jedine co jsem mohla pit . nechala jsem jen jakoby ,,obarvit,, tu vodu no.

leniczka23
3. říj 2018

@saminomimino s tim cernym cajem bych to jako nehrotila, pila jsem ho i u jednicky, piju normlane i kafe, zeru hermeliny a snim tak 3 grepy denne..problem je opravdu velky a pravudelny prisun denne..a i to neznamena ze by neco melo byt spatne.

tercasv
3. říj 2018

@leniczka23
@saminomimino
Ten čaj piji po lžičkách a malý hrníček. Hodně mi pomáhá studená voda s leden a kapičkou citronu. Uvidím zítra a kdyžtak bych zavolala k doktorovi. Ten cukr zkusím. Zhruba v půl 5 v práci jsem cejtila, jak už ani nezvednu ruce :D :-/

leniczka23
3. říj 2018

@tercasv s tim cajem upa klid..rozhodne lepsi caj nez nic. Prave proto ten hroznovy cukr, potrebujes energii. Posli chlapa do kramu at koupi tak 10 druhu piti udelej si zasobu ledu a zkousej co ti bude delat dobre😊 ale.koukej pit. At je brzy lepe.

tercasv
3. říj 2018

@leniczka23 Teď mám led udělanej pořád :D Jen doufám, že tam v pondělí bude srdíčko, když mi je takhle špatně 🙂

saminomimino
3. říj 2018

@leniczka23 tak já piju taky kafe jim hermelíny ale tein je silně toxický pro plod

saminomimino
3. říj 2018

@tercasv nej si chválí ledovou Coca cola nebo Pepsi po lzickach

saminomimino
3. říj 2018

@agneska7 ano mírně vyluhovaný po lzickach krátkodobé jinak je tein fakt nic moc

tercasv
3. říj 2018

@saminomimino tu doma nemáme, ale koupím a zkusím 🙂

tercasv
3. říj 2018

A ještě se zeptám, ale je to nejspíš hloupá otázka :D Křeče v podbříšku pominuly a jak je mi teď špatně, je to "dobré znamení", že je vše v pořádku a hlavně, že je srdíčko? 🙂 Nebo mi může být špatně, ikdyž srdíčko není a je to zamlklé těhotenství? Na první kontrolu jdu v pondělí

leniczka23
3. říj 2018

@tercasv Muze ti byt spatne i kdyby to bylo zamlkle tehotenstvi..ale nemaluj certy na zed.

tercasv
3. říj 2018

@leniczka23 Spíš naopak. Strašně se těším, přemýšlím, kdy to řeknu rodičům, ale musím se krotit a nemyslet na to, kdyby to náhodou nedopadlo, ať pak nejsem moc zklamaná 🙂

leniczka23
3. říj 2018

@tercasv a ty uz si o miminko nekdy prisla? Nebo proc si tak vystresovana? Jestli jsi zdrava a bikdy si nemela zadne gyn.potize nevidim duvid peoc by ses mela tak.strachovat. Nicmene moje maminka to treba vi s prvnim pozitivnim testech..kdyby se nedej boze neco stalo stejne bych chtela aby to vedela, abych se ji mohla vyplakat na rameno.

tercasv
3. říj 2018

@leniczka23 Tohle byl náš první pokus a první miminko. Byla jsem na gynekologický operaci, ale to bylo spíše anatomického rázu, než něco např. s vajčníkem a tak 🙂 Trpím hodně na výtoky, dr. o tom samozřejmě ví. Už mám takovou povahu :-/ Jsem strašnej nervák a všechno 100x probírám, co a jak a nejradši mám vše hezky zařízené, ať vím, na čem jsem. Objednat u doktora jsem se byla někdy v 5tt a je pro mě příšerný čekat až do 8+4 na kontrolu, nevím na čem jsem a to nesnáším :-/

leniczka23
3. říj 2018

@tercasv Tak to te tehotenstvi nauci byt trpeliva..prptoze nevis na cem budes az do 12tt v podstate. A pak nez zacnes citit pohyby budes se nervovat uolne stejne. Takze opakuji..nemas duvod se stresovat. Ublizujes tim sobe i mímu..tajze klidek nohy hore a koukej se radovat.😊

tercasv
3. říj 2018

@leniczka23 Už na začátku po vysazení HA jsem si říkala, že to nebudu řešit, prášky jsem brala 9 let. A ono se to povedlo na první dobrou po vysazení :D V červenci jsme dokončili rekonstrukci bytu, tak jsem se celkově uklidnila 🙂 A s manželem se samozřejmě potichu radujeme 🙂

leniczka23
3. říj 2018

@tercasv no tak to si stastna zena, to vam to vychazi uplne krasne a bude vse v naprostem.poradku😊 Uzivej si to😘

tercasv
3. říj 2018

@leniczka23 Děkuji 🙂 V pondělí dám vědět 🙂

yukonek
autor
4. říj 2018

@saminomimino já jsem u prvniho pila každé ráno černý čaj s citronem cele těhotenství...

@tercasv přesně jak rika Leniczka, hlavně pít. Jsem na tom dost podobně, jsem slabá, zkusím ten hroznovy cukr..

Strana
z9