icon

Je tam duch nebo ne?

deniskqaa
17. kvě 2019

Dělala jsem si je minuli týden a teď jsem si dělala clear Blue a vyšlo mi tam +1-2 a doktorka ještě nic neviděla tak co si mám o tom myslet?? MS mám 11 dní zpožděnou a prsa hodně bolestivá. Tak nevím co si mám o těch testech myslet..

Je tam duch nebo ne?
Strana
z6
jirikmaminka
17. kvě 2019

@deniskqaa moc vam.gratuluji tehotna urcite jste👶👶

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@jirikmaminka děkuji vsnad bude vše v pořádku tedy aspoň doufám jinak 2 porody už mám za sebou a tohle by bylo vytoužené snad bude v pořádku všechno vše se uvidí v úterý.

jirikmaminka
17. kvě 2019

@deniskqaa moc vam to preji a drzim palecky . Ja se s pritelem snazim take uz nejakou dobu mam za sebou cisare pak potrat pak operaci delohy protoze pruhlednela pak laparoskopii a ted jedno biochemicke tehitenstvi ted se modlim abych to za 3 dny nedostala byva mi spatne cipek mam dole tvrdy zavreny bazalni teplotu taky zvysenou a boli me denne hlava tak lehce ale boli a furt jim same hnusy 😂 jenze testy nic

janawaes
17. kvě 2019

Vypada ze to tam je pokud jsi nedockava kup jiny citlivejsi test a ten ti ukaze i orientacne ve kterem tyndu jsi 😉

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@janawaes koupila jsem si digitální clearbblue a vyšel +1-2

nesticka
17. kvě 2019

Ježíš proč ji tady všichni hned odkazujete na prasklé vejcovody a další hororstory? Já Teda ninodelozni těhotenství neměla zaplať pánbůh, ale dvě mě kamarádky ano a v obou případech tmely takové bolesti, že myslela, že je to jejich poslední hodinka. Jedná už měla pozitivní test v tu dobu kdy na to lékaři přišli, ta druhá zjistila těhotenství až spolu s doktory na pohotovosti.
Mě u první dcery taky hcg rostlo pomaleji a pokaždé se mě doktorka ptala, zda opravdu, opravdu nemám nějaké bolesti a že kdybych měla, ať okamžitě frcim na pohotovost. Na utz pořád nic nic, až najednou bublina odpovídající 5+3, za týden 🧡.

leymea
17. kvě 2019

@nesticka zrovna vcera jsem tady v nejake diskuzi cetla, ze jedna maminka mela mimodelozni tehotenstvi. Zadne bolesti nemela, zadne krvaceni. Z niceho nic zacali silne bolesti tak letela do nemocnice a uz mela prasklej vejcovod a krvaceni do bricha. 10 minut po prijezdu uz lezela na operacnim sale.

petaov
17. kvě 2019

Testy z moče nejsou spolehlivé. Stoprocentně to potvrdí krev. Někdo má tak slabé HCG v moči, že mu to testy neukážou. U obou těhu jsem měla testy negativní i po 5 týdnech zpoždění. Doktorka viděla jen zvětšenou sliznici a cystu. Nakonec jsem měla přijít na vyvolání MS a pokaždé tam tlouklo srdíčko. Byla jsem asi 9.-10.tyden.

deniskqaa
autor
18. kvě 2019

Holky ale mě je fajn nic mě nebolí jsem v pohodě takže to bude fajn já ani u jednoho těhotenství neměla mimoděložní tak nesilte

michaela19911991
18. kvě 2019

@deniskqaa nenech se děsit. Mimoděložní to být samozřejmě může, ale z testu to nikdo nepozná. Navíc tě uklidním taky jsem testovala těma papírkovými z Maxe a lovila jsem duchy pak jsem koupila digitální a měla jsem tam 2-3 a to jsem čekala dvojčata. Držím palce ❤

lionela
18. kvě 2019

Holky, mohu znát váš
Názor? Snažíme se přes rok, v březnu bylo SP. Teď jsem zkusila test - jeden den po vynechané MS, myslíte, že síla čárky odpovídá? A je šance, že když je po termínu Ms, tak se mimi udrží? Já už z toho mám hrůzu totiž 😞 takových neuspěchů, ale konečně takový hezký ducháček. Tak nevím.

leymea
18. kvě 2019

@lionela čárku tam vidím 🙂 uvidíš jak budou sílit další testy 🙂 držím palce 🙂

lionela
18. kvě 2019

@leymea děkuju 🙏 Já zkusím v pondělí test. Na mamatestu jsem nikdy tak hezkého douška neměla, tak doufám, že to bude na dobré cestě. Snad! 🙏🙏

vladuska29
18. kvě 2019

@lionela ahoj nejsi i na emiminu? Ja tam čárku vidim super 😉😉

lionela
18. kvě 2019

@vladuska29 no jasně, jsem! Tam je moje základna 😁🙏 a moc děkujuuu!

vladuska29
18. kvě 2019

@lionela krasnej dušík to je tak držím palečky ať sílí 😉😉😘😘 ja zkoušela včera ale sněhobílo ale nevim jestli není brzy tak uvidím

lionela
18. kvě 2019

@vladuska29 Já zkoušela celý týden. Na mamatest comfort duchové a na ostatních nic. Tak jsem to vzdala a udělala dneska, jelikož jdeme na akci, tak jestli mohu pít a ono na mě vykouklo tohle. Takže nic není ztraceno.

vladuska29
18. kvě 2019

@lionela no když já ani nevím kdy to mám dostat

deniskqaa
autor
18. kvě 2019

@michaela19911991 to by Dr poznala na prvním ultrazvuku a nic tam nebylo

deniskqaa
autor
18. kvě 2019

Ten spodní je před chvílí tak co zesiluje?? Myslím že jo 🤔😘

leymea