icon

Je tam duch nebo ne?

deniskqaa
17. kvě 2019

Dělala jsem si je minuli týden a teď jsem si dělala clear Blue a vyšlo mi tam +1-2 a doktorka ještě nic neviděla tak co si mám o tom myslet?? MS mám 11 dní zpožděnou a prsa hodně bolestivá. Tak nevím co si mám o těch testech myslet..

Je tam duch nebo ne?
Strana
z6
mischaell
30. črc 2019

Dnes měla dorazit ms tak snad už nedorazí 😄

codal
30. črc 2019

@mischaell sílí, gratuluju 😍

mischaell
30. črc 2019

Taky jsem neodolala a musela zkusit digi a je to tam

deniskqaa
autor
30. črc 2019

@mischaell gratuluji 🤗 taky jsem to měla takhle presne

mischaell
30. črc 2019

@codal díky

deniskqaa
autor
31. črc 2019

Prosim o radu chtela bych se zeptat jestli u tretiho tehu je mozne citit slabe bublinky a cukani ve 14 tydnu dekuji

leymea
31. črc 2019

@deniskqaa nemam zkusenost, ale ve 14tt jsem jeste nikdy neslysela.

leymea
31. črc 2019

@deniskqaa ale tim nerikam, ze to neni mozny 😀

deniskqaa
autor
31. črc 2019

@leymea u tretiho tehotenstvi je to jiny podle ultrazvuku jsem byla 19.7 13+4 takze ted uz jsem pres 14 tydnu a podle posledni ms mi to vychazi na 16+4 tak jsem z toho blazen

radullah
1. srp 2019

@deniskqaa já cítím bublinky od 15tt a čekám druhé, tak bych řekla, že to možné je 🙂

deniskqaa
autor
1. srp 2019

@radullah ale ještě to není tak silně citit kdyz lezim na zádech tak citim jakoby se tam prcek hybal

misicka1988
1. srp 2019

@deniskqaa Ano, já u 2 těhu v leže cítila bublinky / motýlí křídla už ve 14 tt, a docela zřetelně.

deniskqaa
autor
1. srp 2019

@misicka1988 no tak snad je to prcek a ne střeva což se mi zdá na střeva docela slabé

misicka1988
1. srp 2019

@deniskqaa Bych řekla že to rozeznáš od střev 😊 Hlavně to bylo dost pravidelné, a další týden jsem cítila nejen v lehu ale už i v sedě. A zrovna na přelomu 14/15tt jsem byla na ultrazvuku, a přesně jsem dr říkala kdy jsem cítila tukaneček, protože tomu moc nechtěla věřit. Ale dala mi za pravdu, přesně v tu chvíli když jsem jí to říkala, mimčo se na monitoru mrsklo 😊

deniskqaa
autor
3. srp 2019

Prosim o radu. 19.7. Jsem byla u gyn a ten mi rekl ze jsem ve 13+3 podle ultrazvuku ale posledni ms jsem mela 5.4 a vychazi to skoro na 17tt tak nevim kolik jsem ted tydnu jsem z toho počítání uz unavená 🙄 dekuji za rady a pomoc.

mischaell
3. srp 2019
petaov
3. srp 2019

@deniskqaa ultrazvuk ukazuje skutečné stáří miminka. To, kdy máš poslední menstruaci je jedno. Doktoři to sice chtějí orientačně vědět, ale když ti to nechodí přesně jako hodinky, nedá se tím řídit.

deniskqaa
autor
3. srp 2019

@petaov ja to mam pravidelne kazdy mesic ani jednou nevynechano. tak ted jsem tedy kolik kdyz 19.7 jsem byla 13+3 a dneska uz je 3.8 nevim jak to mam zpocitat dekuju za pomoc a radu

leymea
3. srp 2019

@deniskqaa 15+4tt, taky tak jsem dneska. Takze mas termin jako ja 21.1.?

deniskqaa
autor
4. srp 2019

@leymea jo prvni termín mam 11.1 a druhej 21.1 😂 takze ve středu budu 16tydnu?

leymea
4. srp 2019

@deniskqaa to budes 16+1tt, takze uz v 17tt.

petaov
4. srp 2019

@deniskqaa včera si byla 15+4. Termín porodu je ten podle ultrazvuku. Já měla podle ultrazvuku koncem listopadu až začátkem prosince a podle menstruace začátkem října. Mi to ale chodilo vždycky jak chtělo.

deniskqaa
autor
5. srp 2019

@leymea já se v tom nevyznám teď jsem byla na gyn neboj slabé krvácím jen takový narůžovělé a dal mi fotku a tam je napsáno že jsem 15+2 tak já nevím

petaov
5. srp 2019

@deniskqaa je to podle toho, jak to změří na tom ultrazvuku. Může se to ještě v průběhu těhotenství měnit, tím pádem se bude i hýbat datum porodu. Je to normální. Není to moc velká odchylka.

Strana
z6