Je tam duch nebo ne?
Dělala jsem si je minuli týden a teď jsem si dělala clear Blue a vyšlo mi tam +1-2 a doktorka ještě nic neviděla tak co si mám o tom myslet?? MS mám 11 dní zpožděnou a prsa hodně bolestivá. Tak nevím co si mám o těch testech myslet..

Prosim o radu chtela bych se zeptat jestli u tretiho tehu je mozne citit slabe bublinky a cukani ve 14 tydnu dekuji
@deniskqaa Ano, já u 2 těhu v leže cítila bublinky / motýlí křídla už ve 14 tt, a docela zřetelně.
@misicka1988 no tak snad je to prcek a ne střeva což se mi zdá na střeva docela slabé
@deniskqaa Bych řekla že to rozeznáš od střev 😊 Hlavně to bylo dost pravidelné, a další týden jsem cítila nejen v lehu ale už i v sedě. A zrovna na přelomu 14/15tt jsem byla na ultrazvuku, a přesně jsem dr říkala kdy jsem cítila tukaneček, protože tomu moc nechtěla věřit. Ale dala mi za pravdu, přesně v tu chvíli když jsem jí to říkala, mimčo se na monitoru mrsklo 😊
Prosim o radu. 19.7. Jsem byla u gyn a ten mi rekl ze jsem ve 13+3 podle ultrazvuku ale posledni ms jsem mela 5.4 a vychazi to skoro na 17tt tak nevim kolik jsem ted tydnu jsem z toho počítání uz unavená 🙄 dekuji za rady a pomoc.

Dnes měla dorazit ms tak snad už nedorazí 😄