icon

Jsem těhotná, přítel dítě nechce

adalind
21. dub 2017

Dobrý den. Chtěla jsem vás poprosit o nějaké rady. Je mi 17 let a jsem v 9tt. V době porodu mi bude 18. Děti mám moc ráda a jsem šťastná z pocitu, že budu mít miminko. Vím, že jsem mladá, ale jít na potrat je mi proti srsti. :/ Opravdu si myslím, že bych to zvládla. Mám i skvělou maminku která by mi s čímkoli poradila, pomohla. 🙂 Ale přítel (21) je rozhodnutý, že mám jít na potrat. Říká, že kvůli financím a volnosti. Myslím, že je to i skrz to, že se nechce nějak usadit...Tohle by byl tedy nejspíš trošku problém. Pritel má hold jiné priority. Hodně mě to mrzí, protože moc nevím, co dělat. :( Když bych šla na potrat, tak budou sice všichni šťastní, ale já smutná. Myslím, že bych si to nikdy neodpustila. Ale když si miminko nechám, tak k tomu přítele vlastně donutím. Dám mu dít, i když ho nechce. A toho se bojím už skrz to dítě. Nejradši bych byla, kdyby si to přítel nějak rozmyslel, ale už ani nevím, co bych proto měla ještě udělat. :(

Strana
z8
ilonne
24. dub 2017

@blecha94 Takze podle tebe se ma hrde vzdat vyzivneho pro sve dite a pak jit zadat davky po statu? To je ponizujici. Nikoliv chtit po zploditeli, aby splnil svou zakonnou povinnost. Jako ano, pokud bude schopna uzivit dite sama, pak je hrdost patrne na miste. Nicmene stale to neresi zodpovednost toho druheho - aktivne se aktu ucastnil, ale naopak aktivne neudelal nic, aby predesel pripadnemu tehotenstvi. Tzn. nepouzil kondom, jak uz jsem psala.

adalind
autor
8. črc 2019

@kafemaniak Ty jo, koukám na to teď znovu.. Už mám deti dvě a je to super 😀 mam Teda jiného kluka, ale je úžasný. Jsme zasnoubeni a všechno jsem zvládla. Jsem ráda, že to nedopadlo, jak jste psala. 😊 Pěkný den.

natymontyamy
Včera ve 23:31

@adalind Jednej dle svého srdce ...Miminko si nechej ...Pokud ti mamka pomůže ,pořádně s ní všechno prober ...A s přítelem pokud nezmění názor se rozejdi .Ono v posteli se skotačí dobře stará už hůř .... Jsi mladá při síle .Nebudeš první ani poslední maminka takhle mladá ... Jen si vše nechej projít hlavou ,nemůžeš ho nutit být otcem ale on nemá právo nutit ti potrat.

Strana
z8