icon

Kdy zavolat lékaři na potvrzení těhotenství?

lenninna
24. srp 2022

Ahoj ženy, mám takový dotaz. Dne 19.8. Jsem si dělala tento test. Kdy si tedy zavolat k lékaři na potvrzení A na první kontrolu ? Děkuji. Jinak zatím podle menstruace jsem 4+5 tt.

Kdy zavolat lékaři na potvrzení těhotenství?
emillyhk
24. srp 2022

@lenninna Já měla pozitivní test v neděli, v pondělí jsem dělala další a ve středu volala na gyndu. A podle termínu poslední MS mi sama řekla, kdy mám přijít.

lencaa11
24. srp 2022

@lenninna zavolala bych a se podle Ms vás pozve většinou cca 6-8tt

jaja01k
24. srp 2022

@lenninna Zavolej klidně hned. Zeptají se tě na poslední menstruaci a podle toho si sami spočítají, kdy tě budou chtít vidět.

lenninna
autor
24. srp 2022

@emillyhk Dobře zítra zavolám

lenninna
autor
24. srp 2022

@jaja01k já měla první pozitivní test už tři dny před očekávanou MS dnes už 6 denní zpoždění. Každopádně děkuji s hned zítra zavolám.

lenninna
autor
24. srp 2022

@lencaa11 děkuji chtěla bych mít první utz před maminky narozeniny které má 25.9.

lachtanice86
24. srp 2022

@lenninna volala jsem po 14dnech zpoždění. Za další 2tydny jsem šla na první kobtrolu. Bez stresu zda bude nebo nebude srdeční akce

elesse
24. srp 2022

Tak do narozenin to urcite bude, neboj. Ale stejne na utz nebude nic moc videt

klokanka31
24. srp 2022

@elesse Pokud by ji pozvali cca na ten 7-8tt tak do narozenin by se to stihlo a na ultrazvuku by už to taky bylo pěkně vidět...

klokanka31
24. srp 2022

@lenninna Chystáš dáreček k narozeninám co?🙂

elesse
24. srp 2022

@klokanka31 no pekne videt, jestli myslis ten maly flicek, tak samozrejme ano, ja myslela videt neco, z ceho poznas ze je to miminko

klokanka31
24. srp 2022

@elesse Tak já nevím ale u mě v 7tt bylo vidět že je to mimčo

lenninna
autor
24. srp 2022

@klokanka31 ano chystám. Ještě jsem se chtěla zeptat. Zrovna mě chytla migréna. Mohu si vzít alespoň nalgesin? Většinou mi nezabere nic jiného než vyletěl ale ten je silný tak u něj se bojím

emillyhk
24. srp 2022

@lenninna V těhotenství jedině Paralen. Taky trpím na migrény, tak jsem se na to ptala. Ten mi samozřejmě nikdy nezabral, takže jsem si ho v těhotenství ani nebrala, snažila se to "vyležet", studený obklad na hlavu, za krk a na zápěstí.

klokanka31
24. srp 2022

@lenninna Jedině paralen...

drep
24. srp 2022

@lenninna podle spc je u všech tryptanů možné užití i v těhotenství

lenninna
autor
25. srp 2022

@drep děkuji moc za radu příště budu vědět

jjasmina
25. srp 2022

@lenninna na migrenu si možná zvykni, tu jsem měla celé těhotenství a pocit, že se mi rozletí hlava 😀

emillyhk
25. srp 2022

@jjasmina Já na migrény trpím dost a v těhotenství jen dvě a zvládla jsem je i bez léků 😉 Takže to tak nemusí být...

jjasmina
25. srp 2022

@emillyhk já upřímně nevěděla co to je bolest hlavy a v těhotenství vcelku masakr právě

emillyhk
25. srp 2022

@jjasmina Nadarmo se neříká, že je těhotenství JINÝ stav 😄😄

lenninna
autor
25. srp 2022

@jaja01k tak můj lékař tam není. Buď má dovolenou nebo nevím. Každopádně to zkusím příští týden v pondělí

jjasmina
25. srp 2022

@emillyhk no to teda hlava k prasknutí, naprostá vyčerpanost a blití 20x denně, bylo to super 😀