Kolísání hCG na konci 4tt, máte zkušenost?

bara128
14. kvě 2016

Zdravim...chtěla bych se zeptat jestli nekterá z vás nemá zkušenost s tím že by kolísala hladina hcg.na konci 4tt mě začalo píchat v levém boku a napadlo mě jestli to nemůže byt mimo.děl.těh.šla jsem na UTZ kde nic nebylo videt a tak mě vzali krev na hcg.vysledek 455.po dvou dnech znovu,to byl vysledek 292-počítalo se tedy ze se to dal nevyviji a muže se počitat s tim že se nezadařilo.Ovšem za další dva dny hcg 398.na UTZ stale nic videt nebylo tak si mě tam chtěli nechat že udělaji laparo.což jsem nepovažovala za nutne když nekrvácím a píchání ustálo.doktorka mysli že by to mimo.děl.mohlo byt ale nechápe sama ty hodnoty.nemáte prosím některá podobnou zkušenost?

azeret8888
2. srp 2023

Ahoj, chci obnovit toto vlákno. Děje se mi to samé. Samovolný potrat v 5. týdnu. Vše ok. Na ultrazvuku nic nebylo. Hodnoty hCG 80, za 2 dny 40 a za 2 týdny 100 🤯 Mate někdo s tímto zkušenost? Mám jít na další vyšetření, ale bylo mi řečeno, že to nic nemusí znamenat. Díky.

sanka19
4. pro 2023

@azeret8888 Ahoj, chtěla bych se zeptat jak ti to dopadlo? Mám stejný problém jen mi hodnoty kolísají od 100 do 150. Díky moc

azeret8888
5. pro 2023

@sanka19 ahoj, dopadlo to dobře, sice se mi to zvedlo, ale dal nestoupalo, po 14ti dnech jsem byla 11 hCG a zbytek odešel s menstruaci.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru