icon

Kopnutí do břicha. (9.tt). Stalo se vám?

arwen666
6. čer 2021

Ahoj holky, taky vás starší ratolesti kopal nebo něco podobného do tehotenskeho briska? Jsem 9tt, nekrvacela jsem bříško už nebolí tak nevím zda jet na pohotovost nebo ne

marti89
6. čer 2021

@arwen666 A to dělá běžně? Propleskla bych mu zadek a znovu by si to nedovolil. A samozřejmě vysvětlila proč.

palja
6. čer 2021

@arwen666 mám 3 letou dceru, je dost divoká. Když ležím, tak chce po mě skákat nebo kopat. Ale břicho si vždycky chráním jako největší poklad a ještě se nestalo že by mě do něj kopla. Musíš si dávat pozor když jsi těhotná.
Jak bříško už neboli? Tebe bolelo? To jsi měla jet hned. Teď je mimi ještě malé ale co když se něco stalo. Takový úder do břicha není vubec sranda. Určitě bych se jela zkontrolovat.

arwen666
autor
6. čer 2021

@marti89 nebylo to schválně jsou mu 2 roky a bylo to ze spaní usla jsem s nim a ráno mě tím probudil

izzylka
6. čer 2021

@arwen666 pravděpodobně se takhle na začátku s mimčem nic nestalo, ale na kontrolu bych možná pro jistotu sjela, mohl se udělat hematom

leymea
6. čer 2021

Taky se mi stalo. Kdyz jsem lezela se starsim synem v posteli a jak nechtel spat tak delal kraviny a nechtene me kopl do bricha, ja uz teda byla asi v devatem mesici, ale nastesti dobry. Nikam jsem nejela, nemela jsem bolesti a pohyby jsem citila.

marti89
6. čer 2021

@arwen666 Ono to bylo napsaný, že se zdálo, že to dělá často.. 🙂 Každopádně údery do břicha jsou špatně, kort když bolelo. Pokud se tam udělal hematom, mohl by způsobit odtržení placenty a krvácení. Miminko jako takové je v tomto týdnu dobře chráněné, jen ty jsi zranitelnější. Pokud se ti do nemocnice nechce, objednala bych se aspoň na gyndu a řekla, co se stalo.

areh
6. čer 2021

@arwen666 asi v půlce těhotenství si mi syn (14 kg) plnou vahou sedl na břicho. Já jsem si v leže četla, tak jsem ho ani nestihla zbrzdit. On si chtěl u mě prohlížet. Tajy mě nic nebolelo, žádné obtíže jsem neměla, tak jsem ani nejela k doktorovi. Na pravidelné prohlídce mi doktorka říkala, že tam mají děti dost místa a jsou dobře chráněni. V 9tt je mimčo ještě hodně malé a pokud nejsou obtíže, tak bych byla v klidu. 🍀

me_druhe_ja
6. čer 2021

Mě syn pravidelně v těhotenství při přebalování/po koupání kopal do břicha. Prostě byl (a je pořád) ještě malickej. Snažila jsem se břicho co nejvíc chránit, ale někdy jsem to nevykryla. Nic se ale nestalo. 🙂

codal
6. čer 2021

V tomhle týdnu je miminko tak malinke, že je opravdu dobře chráněno, takže bych se nebála. Já v sedmém tydnu spadla ze schodů a bylo mi řečeno od doktora, že pokud nekrvacim, tak to miminku neublížilo.

leymea
6. čer 2021

@me_druhe_ja jo tak na kopani do bricha pri prebalovani jsem uplne zapomnela.

cherie24
6. čer 2021

@arwen666 všechno neuhlídám. Malá je celkem divoška, takže kolikrát se po mě snaží různě lézt a rajtovat po mě nebo přiběhne a hrcne sebou do klína ke mě až mi hrkne i do břicha. Do toho je celkem vzteklina, takže kopání kolem sebe ve vzteku nebo u přebalování celkem běžná věc. U přebalování jí teda plesknu, když do mě úmyslně kope, ale takové ty nehody, kdy je moc hrrr s tím toho asi moc nenadělám. Prostě být pořád ve střehu 🤷 nevím jak moc vás kopl, ale já to nějak moc neřeším a občas mě to teda taky zabolí. Snažím se být pak pokaždé opatrnější a o krok před ní.