Květen 2021🤰. Je tu někdo další?
Ahoj, je tu nekdo dalsi, kdo nedavno objevil // na TT? Co se podelit s ostatnimi?🙂
Já mám 3 týdny zpoždění, těhotenství potvrzeno doktorem v pátek to jsem byla 6+6tt bylo už i ❤. Dnes jsem 7+1tt😇
Ahoj, já ano, podle mobilu, ale zatím na červen 2021, na prohlídku jdu teď 8.10.😊 Holky a měli jste takovou bolest v podbřišku, až jakoby do stran pánve, že vás to vzbudilo? Nevím, jestli se toho mám obávat nebo ne. Děkuju za případné odpovědi.
Holky gratuluju, já měla květnové miminko letos, a je to krásný měsíc pro miminko...
Jeee, taky jsem tohle minulý rok prožívala a letos 26.5. jsem porodila holčičku. Holky, užívejte si to❤️
Ahoj, já už na kontrole byla a termín mám na začátku května, dnes jsem 9+3. Tak snad tentokrát dojdeme až do termínu a nečeká mě předčasný porod, jako u syna.
Ja to mam nekde na prelomu dubna/kvetna, na prvnim ultrazvuku 4.5. a na druhym 24.4., tak uvidime 🙂
Na první kontrole jsem byla před 14 dny a na další jdu zítra. Dnes jsem 7+3 🙂. Podle mobilu to zatím vypadá na termín 21.5.2021 😉
Já jsem dnes začátek 11.tt a termín vychází na 3.5. takže se ještě hlásím do květnovek 😁 je mi teda příšerně, tak snad se toho brzy zbavím
Ano dnes jsem 10+6 a TP 4.5.2021 dle PM, podle UZ 27.04.2021. Mám za sebou první ultrazvuk, je mi dobře, žádné nevolnosti. Zítra konzultace u endokrinologa ohledně štítné žlázy, jinak si píchám do 13 TT Clexane a příští pátek jdu na krev a pak ult ohledně downa apod.
Ahoj holky, taky se hlásím, já jsem 8+2, zítra jdu na kontrolu. Termín zatím podle kalkulačky vychází na 15.5 a je mi teda fakt děsně, s prvním tohle vůbec neznám.
Já už se můžu taky oficiálně přihlásit😊 Dle dnešní kontroly je vše v pořádku a jsem 8+0
já mám dva týdny zpoždění cca 6tt.. dneska jsem byla na gyndě, potvrdl těhotenství, ale ještě tam nic moc nebylo vidět.. tak snad se to brzy začne rýsovat a bude to dobrý.. každý den mám žaludek jak na vodě, ale naštěstí se mě zatím blití vyhýbá 🙂
Ahoj, já mám termín zatím 1.5.
Dnes jsem 11+2 😊 ve středu jdu na další kontrolu a na krve
Děvčata a jak jste na tom se sportem, vyhýbáte se mu a chodíte raději pouze na procházky, nebo i něco jiného?
@vendy_83 ja treba nevim,co s kolem,do ted jsme s malou denne jezdil,,muj jediny dopravni prostredek,uz min.tyden mi bylo divne,kdxz jsem slapala.Nevim,jestli je tam riziko jako kvuli moznemu padu nebo kvuli pohybu.Jako jo,kolegyne jezdila jeste snad v 5.,6. mesici,ale prislo mi to divne s tim brichem🙂Nekdo jezdi i na bezkach atd. ja ale takovy hazarder nejsem.Strasne me mrzi,ze kvuli covidu nemuzu chodit na tehot.cviceni,pokud teda bude vse ok.Ja si to u prvniho neskutecne uzivala az do porodu.
Ahoj já se k vám přidám jsem podle MS 5+1 za týden k doktorce na ultrazvuk zatím to ale vypadá na začátek června ❤️❤️
@rebekabebe gratuluju🙂ja dnes 5+3, taky pujdu asi pristi tyden k doktorce.Dnes jsem tam volala a pry mam prijit nejdriv 2.tyden po vynechani MS
@emmanessa taky gratuluji čekáte první? 😊

Ja mam 14 dni zpozdeni a TT jasne pozitivni od prvniho dne meskani, zitra budu volat dr na objednani, povedlo se po skoro roce