icon

Květen 2021🤰. Je tu někdo další?

lobella
4. říj 2020

Ahoj, je tu nekdo dalsi, kdo nedavno objevil // na TT? Co se podelit s ostatnimi?🙂

Strana
z2
lobella
autor
4. říj 2020

Ja mam 14 dni zpozdeni a TT jasne pozitivni od prvniho dne meskani, zitra budu volat dr na objednani, povedlo se po skoro roce

emmanessa
4. říj 2020

@lobella gratuluju🙂ja budu delat prvni test zitra,budu mit 5dni zpozdeni..teda pokud se odvazim,priznaky na sobe uz nejaky ten den pocituju

gutentag
4. říj 2020

Já mám 3 týdny zpoždění, těhotenství potvrzeno doktorem v pátek to jsem byla 6+6tt bylo už i ❤. Dnes jsem 7+1tt😇

kacka317
Autor odpověď smazal
kacka317
4. říj 2020

Ahoj, já ano, podle mobilu, ale zatím na červen 2021, na prohlídku jdu teď 8.10.😊 Holky a měli jste takovou bolest v podbřišku, až jakoby do stran pánve, že vás to vzbudilo? Nevím, jestli se toho mám obávat nebo ne. Děkuju za případné odpovědi.

lobella
autor
4. říj 2020

@kacka317 kazda to bude mit jinak...s prvni dcerou mi bylo hrozne zle od prvniho dne, bolelo me bricho, prsa tvrdy, ospala jak kote, ted me sem tam boli trosku bricho jinak nic, az jsem nervozni, jestli je vse ok, ale nema smysl se nervovat, bud to bude dobre, nebo ne🙂

emmanessa
4. říj 2020

@kacka317 ja tohle mela az hodne pozdeji,ale kazda jsme jina,telo se pomaloucku meni🙂jinak mne pokud se potvrdi tehotenstvi,budu taky asi zacatkem cervna,ale jeste musim udelat ten test🙏

klokanka31
4. říj 2020

Holky gratuluju, já měla květnové miminko letos, a je to krásný měsíc pro miminko...

nanyh
5. říj 2020

Jeee, taky jsem tohle minulý rok prožívala a letos 26.5. jsem porodila holčičku. Holky, užívejte si to❤️

kacka317
5. říj 2020

@lobella děkuju

kacka317
5. říj 2020

@emmanessa děkuju

badyr
5. říj 2020

Ahoj, já už na kontrole byla a termín mám na začátku května, dnes jsem 9+3. Tak snad tentokrát dojdeme až do termínu a nečeká mě předčasný porod, jako u syna.

kiitaa
5. říj 2020

Ja to mam nekde na prelomu dubna/kvetna, na prvnim ultrazvuku 4.5. a na druhym 24.4., tak uvidime 🙂

sabka43
5. říj 2020

Na první kontrole jsem byla před 14 dny a na další jdu zítra. Dnes jsem 7+3 🙂. Podle mobilu to zatím vypadá na termín 21.5.2021 😉

mzacikova
5. říj 2020

Já jsem dnes začátek 11.tt a termín vychází na 3.5. takže se ještě hlásím do květnovek 😁 je mi teda příšerně, tak snad se toho brzy zbavím

vendy_83
5. říj 2020

Ano dnes jsem 10+6 a TP 4.5.2021 dle PM, podle UZ 27.04.2021. Mám za sebou první ultrazvuk, je mi dobře, žádné nevolnosti. Zítra konzultace u endokrinologa ohledně štítné žlázy, jinak si píchám do 13 TT Clexane a příští pátek jdu na krev a pak ult ohledně downa apod.

nika2505
5. říj 2020

Ahoj holky, taky se hlásím, já jsem 8+2, zítra jdu na kontrolu. Termín zatím podle kalkulačky vychází na 15.5 a je mi teda fakt děsně, s prvním tohle vůbec neznám.

zuzzik90
5. říj 2020

Já už se můžu taky oficiálně přihlásit😊 Dle dnešní kontroly je vše v pořádku a jsem 8+0

emmanessa
5. říj 2020

@zuzzik90 moc gratuluju🙂a byla jsi poprve od testu u doktora?

sabka43
5. říj 2020

@vendy_83 tak to docela závidím, že nemáte žádné nevolnosti 🙄 já jsem sice zvracela jen jednou ale to nechutenství je příšerné😒

perexka
5. říj 2020

já mám dva týdny zpoždění cca 6tt.. dneska jsem byla na gyndě, potvrdl těhotenství, ale ještě tam nic moc nebylo vidět.. tak snad se to brzy začne rýsovat a bude to dobrý.. každý den mám žaludek jak na vodě, ale naštěstí se mě zatím blití vyhýbá 🙂

zuzzik90
5. říj 2020

@emmanessa nn byla jsem již na 2 kontrolách, ale prcek neodpovídal tabulkám, a tak nebyl doktor úplně sdílený s prosperujícím těhotenstvím🤨 a to jsem doktorovi říkala, že jsem měla posunutou ovulku o 14 dní.

emmanessa
5. říj 2020

@zuzzik90 aha,tak snad bude vse v poradku🙂

emmanessa
5. říj 2020

Tak jsem se nemylila🙂Takovou dalnici jsem ale necekala,snad to nejsou🙂🙂

klchudik
5. říj 2020

Ahoj, já mám termín zatím 1.5.
Dnes jsem 11+2 😊 ve středu jdu na další kontrolu a na krve

vendy_83
6. říj 2020

Děvčata a jak jste na tom se sportem, vyhýbáte se mu a chodíte raději pouze na procházky, nebo i něco jiného?

emmanessa
6. říj 2020

@vendy_83 ja treba nevim,co s kolem,do ted jsme s malou denne jezdil,,muj jediny dopravni prostredek,uz min.tyden mi bylo divne,kdxz jsem slapala.Nevim,jestli je tam riziko jako kvuli moznemu padu nebo kvuli pohybu.Jako jo,kolegyne jezdila jeste snad v 5.,6. mesici,ale prislo mi to divne s tim brichem🙂Nekdo jezdi i na bezkach atd. ja ale takovy hazarder nejsem.Strasne me mrzi,ze kvuli covidu nemuzu chodit na tehot.cviceni,pokud teda bude vse ok.Ja si to u prvniho neskutecne uzivala az do porodu.

rebekabebe
7. říj 2020

Ahoj já se k vám přidám jsem podle MS 5+1 za týden k doktorce na ultrazvuk zatím to ale vypadá na začátek června ❤️❤️

emmanessa
7. říj 2020

@rebekabebe gratuluju🙂ja dnes 5+3, taky pujdu asi pristi tyden k doktorce.Dnes jsem tam volala a pry mam prijit nejdriv 2.tyden po vynechani MS

rebekabebe
7. říj 2020

@emmanessa taky gratuluji čekáte první? 😊

Strana
z2