Květen 2021🤰. Je tu někdo další?
Ahoj, je tu nekdo dalsi, kdo nedavno objevil // na TT? Co se podelit s ostatnimi?🙂
Vsem nove prichozim moc gratuluju🙂...ja mam dnes po ko, jsem dle ms 6+2, prcek je 6+4 a TP vypocitala na 1.6, tak se asi presunem do cervnovek🙂
@perexka rozhodně bude vše v pořádku musíme jen věřit 😊
@kacka317 aspoň nejsem jediná koho si hlídají já měla jednou SP a pak po roce ZT naštěstí už je potvrzeno těhotenství v děloze ale vše ještě vyhráno není ale jak se říká do třetice vše dobré 😊
@kacka317 aha, tak ty máš asi o to větší nervy.. určitě to už dobře dopadne 🙂 v mém okolí bych řekla, že jsem byla vyjímka, že mi vyšlo poprvé těhotenství úspěšně.. spíš se kolem mě odehrávaly spíš ty horší scénáře, tak jsem si ani tehdy neuvědomovala, jaké mám štěstí.. na podruhé doufám, že to bude ok taky.. ale jak už vím, co všechno těhotenství obnáší, tak z toho mám docela nahnáno) no prostě nezbývá nám, než doufat v dobrý konec 🙂 já už jsem tak naladěná a prostě přes to nejede vlak! :D
@rebekabebe .. bude dobře holky, musíme se hecovat 🙂)
@emmanessa nasadila mi ho, protože tam ještě nebylo vidět srdíčko a už začínám podle PM 7 týden ..(ale těžko říct v jakém týdnu jsem..měla jsem nepravidelnou menst.) Brala to tak i "budoucí švagrová" a má nádhernýho, zdravýho chlapečka, prostě to asi pomůže růstu plodu, taky šla hned za týden na ko a už tam bylo vidět srdíčko říkala.
@perexka trochu nervy mám, ale nechci se zbytečně stresovat, hlavně abysme byli zdraví i vy všechny 🙂
ahoj holky, chtela jsem napsat, az to budu mit potvrzene od doktorky, ale objednala me az na 26. 10. Kdyz to vyjde, budu mit deti presne na mesic dva roky po sobe 🙂 ale jsem realista a zatim se neraduji.
jinak je zalozena skupina Kvetnovky 2021
@elizej super a přidáš prosím odkaz?;)
Ahojky, potřebovala bych poradit. Jsem 13+1 čekám druhé dítě . A včera (6.11.) jsem byla na 1. screeningu v Brně , nebyla jste tam některá taky? Jde mi o to ze mi rekli ze po 8 budou výsledky na netu a ja je do ted nemám bo tam proste nejsou , začínám dost panikarit , ultrazvuk mi vyšel dobře ale msm strach z té krvi. Nestalo se některé z vás ze by jste neměli výsledky ?

@rebekabebe diky,nene druhe🙂Nikdy bych neverila,ze budeme mit druhe miminko..dcera ma 2 a tri ctvrte,tak bych ji partaka casem prala