Malý panák v 10tt, může se něco stát?
Ahoj
Chci se jen zeptat zda je má obava oprávněna nebo su zbytecne ve stresu.
Dala jsem si malého panáka a jsem v 10 týdnu.
.....Jen abych dokázala, že nejsem těhotná, proto že to zatím rodina neví - su blbec.
Může se něco stát?
Díky
Ne nic se nestane a nic se neděje..
Kolik z nás si sem tam dá pivko nebo víno...
Vždyť i léky některé mají alkohol
@saja23 šťastná to žena, která nemá celodenní nevolnosti se zvracením, a tak ani nepozná, že je v tom 😉.
@sara84 Natírání oken v těhotenství vadí??
@akzena Malý panák nevadí, ale příště už to prosím nedělej. Ten důvod je opravdu hloupý - což si teď zpětně určitě uvědomuješ taky. Jednou jim to stejně musíš říct a pak si na tvé pití alkoholu dost možná vzpomenou a vyčtou ti to...
Mě máma ze začátku těhotenství prolejvala Myslivcem (nevěděla, že je těhotná) a byla jsem naprosto v pořádku.
oběh se zapojuje později, cca 12.týden, do té doby je plod vyživován blastocystou, žloutkem zjPlacentarnižloutkemně, tudíž i mnohem více než jeden panák neuškodí.
Ale notak,je to jeden malý panak,a náhodou ja ten důvod chapu,taky jsem nikomu nic nechtěla říkat takhle brzy...
přesně jsem čekala ty odsuzovačné komentáře, to mě strašně baví 🙂 slečna se ptala jestli se jí může něco stát a ne zda s tim souhlasíte nebo kolik negativních komentářů na ní sesypete 😨 👍
@verus04 Děkuji.
Můj manžel mi dal velmi dobrou radu. Když se budu stresovat tim kdo mi co napíše,tak to bude ještě horší než nějaký "blbý" panák.
Já si svou chybu uvědomuji, ale zase si říkám,že nejsem jedna z budoucích matek, které kouři, pijí neuvázaně a kdoví co ještě...
Nicméně Děkuji všem. A přeji krásné svátky 😉
nemuže se nic stát!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemůžete říct, že se nemůže nic stát. Nemůžete to vědět. Já nekouřím, nepiju a přesto čekám miminko jen s jednou ledvinou.
@katgatoo Je asi zbytečné tohle psát, když už se to stalo. Já bych to shrnula asi takhle : pravděpodobně se nic nestalo, ale příště už to nedělej 🙂 Moje máma jí měla jak z praku, když o den později zjistila, že mě čeká a jsem od narození úplně v pořádku. Ale máme v rodině také holku bez jedné ledviny ( mimochodem je krásná a úplně zdravá - dnes je jí asi 23 let, nijak jí to neomezuje ) a její máma žila zdravě, občas v tom hraje prostě roli genetika, s tím nikdo nic nezmůže. Jinak s tou ledvinou - jednou jsem měla v práci pána se kterým jsem jela na sono ledvin, bylo mu 85 a až tam zjistil, že nemá jednu ledvinu 😀 Bylo to vcelku úsměvné 🙂
Neplaš😉. Krásné svátky!
měla jsem i víc jak jednoho paňáca,, klíídek :D
Z jednoho panáku v takhle ranném stádiu těhotenství se opravdu nemůže nic stát. 🙂 Já něvědomky otěhotněla den před maturitou, kterou jsem úspěšně udělala, takže si asi umíš představit, kolik takovejch panáků jsem do 10. týdne, než jsem to zjistila, měla. 😀 Dcera je zdravá a normální. Dítě pozvolna sdílí krevní oběh s matkou kolem 8.-9. týdne, ale zpočátku jen částečně, takže se opravdu nestresuj.
vědomě si to snad neudělala 😉 ...myslím že není vhodný vůbec popíjet během těhu tvrdý alkohol. Nestresuj se, max se poraď s Dr. pokavaď máš těhu nějaké rizikové, ale jinak bych to asi neřešila.
Po jednom panáku se nestane nic, ale existuje spousta bezpečnějších výmluv, které se dají použít. Já s tím teda tajnosti nedělala a moc je ani nechápu. Normálně jsem to kamarádům oznámila s tím, že to nechci oslavovat, protože je v prvním trimestru vysoké riziko samovolného potratu. Pochopili to všichni a vyptávat se začali až později.
@akzena Nemůže se nic stát, ale nedokazovala bych to.Já vlastně vůbec nepiju-řeknu, že po pití hned usnu a na to nemám čas. Ve skutečnosti mi to ani nechutná-strejda mi dal😨 v pěti letech líznout piva, od té doby mi připadá stále hořké úplně stejně.Zdravě založenému zárodku množství toxické látky ,které je v 1 panáku neublíží, takže se nestresuj. Manžel má pravdu.🙂

@amazonka.k tak on to ma kazdy jinak, nekdo ceka az na genetiku, protoze ma treba blbou zkusenost tak to chapu, navis jak uz se psalo blizi se Vanoce a treba ma plany .A to ze to tak moc resi az po, prisuzuju hlavne hormonum. ja taky byla schopna v tehu "sezrat" smazeny hermelin a pak silet jestli sem prckovi neublizila.😀