icon

Masáž na začátku těhotenství, bude vše v pořádku?

jezucha
4. led 2017

Ahoj holky, stalo se vám, že jste byly na začátku těhotenství (o kterem jste ani nevedely) na masazi a vše bylo nakonec v pořádku? Moc děkuji za odpovědi..

alicie_k
•
4. led 2017

Já jsem byla na pár dní šplhat po kopcích ve Vysokých Tatrách. Jeden večer jsem měla masáž celého těla, bolelo mě všechno ještě pár dní po návratu. A to jsem i zjistila, že jsem těhotná 🙂 jsem ve 20.tt a vše OK 🙂

kkubikula
•
4. led 2017

Ano,mam mamu maserku.napred jsem tehotenstvi nevedela a potom mi delala tehotenskou masaz.

eofab
•
4. led 2017

Ano, byla jsem na masáži v těhotenství. Byla jsem na začátku, maserce jsem to neřekla, protože to bylo ještě tajemství. Měla jsem z toho špatný pocit, abych miminku neublížila. Vše ale bylo v pořádku. Víc už jsem ale na masáž nešla

jezucha
autor
•
4. led 2017

Tak jste mě trochu uklidnily..Děkuju!😉

cizinkaa
•
4. led 2017

@jezucha ja do nejakeho 20. tydne spala i na brise a tak. Pokud ti vylozene netlaci na bricho, coz se mi pri masazi nikdy nestalo, 😃 tak se nemuze nic pokazit. 😉

sara84
•
4. led 2017

Ja byla v ccca 25tt na tehotenske masazi a vubec mi neudelala dobre...bylo mi nekolik dni hodne divne. Ale vse ok, mimis zdravy. Ale znovu bych uz nikdy nesla!

medulinek
•
4. led 2017

ja byla taky nejak kolem 20tt na tehotenskou,masaz byla vsede a i pres to se mi u ni udelalo zle,mozna nejaky bod nebo neco,ale slozila jsem se a pekne sjem si polezela nez jsem mohla domu,taky uz bych nesla a to to byla hodne zkusena maserka fyzioterapeutka