Myslite že můžu být těhotná?
Zdravim všechny bohužel nemám nikoho s kým si o tom promluvit a už kvuli tomu nekolik tydnu pořádně nespím a celý dny nemyslím na nic jiného. Takže začalo to tím že jsem za necelé 2 měsíce zhubla asi 10kg (já vím hodne rychle a hodne drasticky) no a pak jsem zrejme kvuli tomu nemela ani menstruaci (tehotenstvi 100% vyloučeno) a asi při 3 mesicni absenci jsem mela nechraneny pohl.styk po kterem jsem asi do 36 hod použila nouzovou antikoncepci postinor. Týden na to jsem dostala asi po tech 3 mesicich konecne menstruaci. Stejne dloouhou (4dny)a vcelku silnou no koneckonců; takovou jako jsem dříve mívala (rozhodně se nejednalo o nejake slabe implantační krvácení ani nic podobneho) . Kratce po té jsem začala i pres ms stresovat protoze jsem zaznamenala že chodím více na toaletu a mam nafoukle břicho to se však nakonec asi vysvetlilo zánetem močového měchýře jelikoz zezačatku se objevovalo pálení na konci močení a bolesti v oblasti ledvin a jelikož špatne snasim uzivani atb zaléčila jsem to doma urologickým čajem a brusinkami a už se to zdá být ok i když pořad mam z těhotenství strach a ted 3 dny jsem na sobe vzdycky po ránu pocitovala žaludek lehce ,,na vode; a bolesti hlavy ktere kolem obeda odezneli i kdyz ted na sobe proste hledám každý sebemenší náznak no od vcerejska jsem mela slaby bily vytok a dneska rano ( nikdy se mi nic podobneho nestalo) se zabarvil do hněda a ustal ( na internetu na me samozdreme vybaflo ze to urcite znamena těhotenství) . Za tyden bych to podle te posledni ms mela dostat ale nevim jelikoz mam ted cyklus uplne rozhozeny z toho zhubnutí ( dnes jeste o kilčo méně..) mám z toho nervy totálně v kýblu a do toho jeste velmi vysoká aktivní sportovní zátěž. Vím že po ms je tehotenstvi prakticky vyloučeno ale všude na netu čtu že kolik holek to jeste treba 3x normalne dostalo a to me nedá spát a tak vám možná přijde že to moc rozebírám a rýpu se v tom ale já už opravdu nevím .. myslíte si že přes tohle všechno opravdu můžu být v tom? 😓
Děkuji za odpověď a případné uklidnění mimi si ted opravdu nemuzu dovolit mít..
Děkuji za odpověď a případné uklidnění mimi si ted opravdu nemuzu dovolit mít
Udelej si tehotensky test. Tehotna byt muzes, i kdyz si myslim, ze je to hodne nepravdepodobne.
@elieli34 a test sis teď někdy dělala?
A začali prázdniny co?
Věšteckou kouli tady nikdo předpokládám nemá. Udělej si test a máš jasno.
Těhotná nejspíš nejsi.
Podle mě těhotná nejsi, ale nejjednodušší je udělat si test. Myslím, že razantní zhubnutí, hormonální bomba v podobě Postinoru a psychika dělají divy.
Z toho, co píšeš, si myslím, že těhotná nejsi 😉 Na druhou stranu.. Jednou (za 4letý vztah) jsme si s přítelem nedávali pozor, do necelých 24 hodin jsem si vzala Prostinor.. teď máme skoro ročního syna.. Byl to pro mě šok, také jsem to brala tak, že si dítě nemůžeme dovolit, oboum nám bylo 20 a oba jsme studovali VŠ, teď jsem ráda, že jsme si to dítě vydupali.. takže i přes Prostinor můžeš stále být těhotná.. nicméně.. myslím, že sis to spíše vsugerovala.. protože jak je zmíněno nahoře, psychika dělá hodně.. udělej si test, budeš klidnější, popř zajdi na gyndu, ať máš jasno.. já třeba žádné jiné příznaky, kromě bolení prsou neměla, ale každé těhotenství se projevuje jinak.. hodně štěstí, ať ti vše dopadne tak, jak si přeješ 😊

Na 99% tehule nejsi. Nicmene proc sis neudelala test? Ten by hodne rekl.