icon

Na ultrazvuku je v 6tt dutinka, plod ale ne

operetka
8. čer 2016

Ahoj holky, poprosím Vás o radu. Dneska jsem byla objednaná na prevenci, tak jsem tam naběhla se super zprávou: jsem těhotná! poslední MS 29. 4., jsem tedy 5+5. V minulé pondělí slabě pozitivní test, ve středu proužek zesílil. Cyklus jsem měla vždycky krátký, ale poslední měsíc byl naopak 32DC.
Od doktora ale přišla studená sprcha. Na utz je vidět 5,5 mm dutinka, plod ale ne. Mám přijít za týden a uvidí se, jestli je to zamlklé těho, nebo jestli se srdíčko objeví. Pobolívá mě břicho, ale nijak dramaticky, nešpiním, prsa pobolívají, jednou víc, jednou míň, nevolno mi občas je, občas ne, ale nezvracím. Co myslíte, může to ještě dobře dopadnout? Lítala jsem na obláčku a teď se mi chce brečet...

Strana
z2
operetka
autor
15. čer 2016

@ivatko0406 dekuju 🙂

zaninkaj
15. čer 2016

@operetka tak vidíš, to je super a gratuluju. Hlavně ať jste zdraví 🙂

artistry77
17. čer 2016

Ja hlasim, ze jsem musela ve stredu driv na gyn. Zacala jsem spinit. Mimi je v poradku. Podle utz 7+4 dnes. Melo 11mm. Srdicko bije a ja mam objednan prvotrimestralni scteening. Cena 1460,-. Jen mam zakaz dovolene v cizine.😢

evaburesova20
18. čer 2016

@ivatko0406 ahojky mam spatnou zpravu,vcera na ultrazvuku mi doktorka oznámila ze se miminko nevyviji.Dostala jsem inijekci na vyvolani menstruace.Nevzdavam to a budeme se snazit dál.

ivatko0406
18. čer 2016

@evaburesova20 tak to je mi lito :'(. Ale miminko si k vam cestu urcite najde!

evaburesova20
18. čer 2016

@ivatko0406 určite v to doufam.

artistry77
18. čer 2016

@evaburesova20 drzte se. Urcite to vyjde.

evaburesova20
19. čer 2016

@artistry77 Děkuji za podporu

Strana
z2