icon

Náhlý nástup těhotenskych příznaků

horvathova3
27. lis 2018

Ahoj, jsem 11+3 a najednou se včera u mě objevily těhotenské příznaky. Celodenní nevolnost, bolesti hlavy, nechutenství. Všude se píše jenom o tom, že najednou vymizely. Jsem po SP a tím jsem hrozně nedůvěřivá.
Teď se pro změnu bojím ZT, že plod odumřel a mě je najednou špatně z toho. Nemám teploty, vlastně jsem zoufalá. Stalo se to taky některé?

vafle
27. lis 2018

Řekla bych že to je naprosto normální, čím blběji ti je tím lépe se daří miminku 🙂 hcg dostoupa do urcite vyse a zacne proste telu vadit. Ja jsem teda vzorna blicka a bliju tentokrat uz po treti a vzdy od 10 tt do 20 tt siiiiiiilene a pak obcas az do porodu

petulejan
27. lis 2018

@horvathova3 ZT se vůbec neboj,já ho mám za sebou a absolutně bez příznaků. Proto se mu takhle také říká.

Neměj strach a zbytečně se nenervuj. 😉 Tak jak to odchází, tak to i přichází 😉 Určite je miminku dobře

merope
27. lis 2018

Mě bylo blbě tak nějak různě a nastřídačku, jsem 20tt a tak 1-2x týdně je mi nic moc pořád (ale nezvracím, jen "skoro", když si sednu a zklidním se, tak to nějak odezní, ale pak třeba hodinu nemůžu jíst a tak).

drakenn
27. lis 2018

Není pravda, že čím je ti hůř, tím se daří Mimi lépe. Já u obou naprosto bez příznaků, žádné blindeni, bolesti hlavy, prostě nic kromě zvětšujícího se břicha. Kluci oba zdraví, bez jakýkoliv alergii!! Je to individuální, tobě je prostě špatně..věř si a vše bude v poradku

preiba
27. lis 2018

@vafle to, čím hůř Ti je je lépe miminku je naprostý nesmysl.... Každopádně zakladatelce - klid. Může se to střídat. U syna mi bylo zle 7m, celé jsem je prozvracela, osmý mi bylo naprosto dobře a devátý jsem zase zvracela.... Teď při druhém miminku jsem zvracela čtyři měsíce, teď jsem v závěru osmého a začala jsem znova.. Kamarádce je lépe než normálně celé těhotenství.. Každá jsme jiná a každý měsíc i týden těhotenství na svá úskalí.... Držím palečky 😊

horvathova3
autor
28. lis 2018

Holky, děkuji za podporu! :-* v pondělí jdu na kontrolu, tak snad bude vše v pořádku. Dneska už je mi zase dobře. Tak nezbývá než čekat.

merope
28. lis 2018

@horvathova3 Já taky šíleně plašila a bála se, co bude před prvotrimestriálním screeningem, pak obavy, zda bude vše ok, pořád takové, že si nepřijdu těhotná a co a jak - a zatím vše ok. No, teď doufám, že to, co cítím, jsou pohyby a ne nějaký problém a že mimču moc neškodí, že mi neskutečně kolísá tlak. Asi jsme na tom všechny tak nějak podobně 🙂.

vafle
Autor odpověď smazal
horvathova3
autor
3. pro 2018

Holky, příznaky odešla ještě ten den. 😁 Dneska jsem byla na prvotrimestralnim screeningu a vše dopadlo na 1. Tak snad to takhle půjde až do konce 🍀