icon

Neprosperující těhu. Stalo se někomu podobně?

tez83
10. bře 2020

Holky,dnes jsem byla na kontrole,podle ovulky 6+6.Za posledních 13 vyrostl ze 7mm na 15mm.Pry je to málo!!!Má tam žloutkový vacek.A není tam zárodek.Doktor by se pod to nepodepsal,ale myslí si,že to je zamlkle tehu.😣
Mám přijít v pátek na lačno,a kdyžtak mě rovnou odešle do nemocnice.
Má otázka zní....stalo se někomu něco podobného a bylo to ok?Kolik mm jste měli v 7tt?

Strana
z2
nikol_22
12. bře 2020

@tez83 pres 2cm. Hcg porad ukazkove roste uplne podle tabulek. Takze tomu chce nechat cas do utery a pak se rozhodne. 7tt

nikol_22
13. bře 2020

@tez83 myslim na tebe 🙏🏻 At to vyjde lepe jako u me ❤️🙏🏻🙏🏻 Kdyztak dej vedet

tez83
autor
13. bře 2020

@nikol_22 bublina moc nevyrostla,takže lékař si stále myslí,že neprosperující tehu.Ale ještě mě poslal na krev,v týdnu půjdu na další,a budu čekat.Ale kdykoliv můžu začít špinit.:(

nikol_22
13. bře 2020

@tez83 aha 😔 Tak to me moc mrzi. Ale treba jeste nejaka nadeje je 🙏🏻 Me z krve by to nepoznali protoze hcg se dosplhalo na 60.000j coz je opravdu tabulkovy narust. Ani doktorka nechape ze tam nic neni. Tak preji moc stesti. Ja uz se tesim az to bude zamnou a pryc ze me a budeme se moct zase snazit a na tohle zapomenout.

tez83
autor
13. bře 2020

@nikol_22 to chápu. No,já to u sebe také nevidím dobře...jen asi prostě chceme udělat vše,co je v našich silach. :(

sarikslezak
4. kvě 2020

Holky jak vam to dopadlo? Ja sem v podobne situaci dle ms 7+5tt ale dle utz jen 5+5 a je videt jen zloutkovy vacek... pristi txden na utz se rozhodne

tez83
autor
4. kvě 2020

@sarikslezak já byla 20.3. na revizi,HCG klesalo.

Strana
z2