icon

Nevolnost v těhotenství. Jak zvládnout?

andyskarsgard
10. kvě 2020

Ahojky vím že tady je hodně diskuzi a přečetla jsem toho hodně ale už si nevím rady.
Jsem teď v 9tt, a nevolnosti mi začali tak před tydnem a půl, dost se to stupňuje. A já už nevím co a tím.
Zkoušela jsem zazvorova Lizatka nefungují.
Zkoušela jsem hned co vstanu v posteli ještě něco snis ale nepohlo to a bylo to horší, hned jsem běžela zvracet.
Teď jsem v takovém stádiu že i voda mě bere na zvracení.. Mám neustálý pocit žaludku na vodě nic mi nepomáhá, mám hrozně nechutenství k jídlu. Na nic nemám chuť na co se kouknu prostě mě bere hned na zvracení. Vůbec nevím co a tím. Zkoušela jsem i Coca colu po lzickach nepomohlo. To. Mám pořád pocit takového prekyselelneho žaludku nebo něco podobného.
Říkala jsem lékaři na kontrole že mám nějaké nevolnosti chodíme na kontrolu každý týden, byla jsem na ivf a tohle je moje první těhotenství.
Ještě mám do toho silnou alergii na pyl, a neberu žádné prasky takže mám pernamentne ucpaný nos, a hleny mi jdou asi i do žaludku. A to mi normálně dělalo zle i když jsem byla těhotná.
Zkoušela jsem i jablečný džus pomohlo to jeden den abych se mohla aspoň napít ale teď... Už ani to nedám. Vůbec nezvládám pot vitamíny na těhotenství ptz to chce hned ven když to vidím.
Prosím Vas nemáte nějaké rady? Nebo nápady co vám pomohlo. Já už si opravdu nevím rady.

Strana
z2
ovesova
Autor odpověď smazal
ovesova
Autor odpověď smazal
ovesova
Autor odpověď smazal
ovesova
Autor odpověď smazal
ovesova
Autor odpověď smazal
marti89
18. kvě 2020

@ovesova Tak držím palce, ať je test pozitivní 😉 A hlavně si z nevolností nedělej hlavu předem - spousta maminek je vůbec nemá a může rodit, "jak na běžícím pásu". Miminko se neošidí, vytahá si z tebe vše potřebné, na tvůj úkor - tak si akorát vychytej, jestli třeba už teď máš nižší příjem něčeho, co by ti udělalo v těle pak problém (třeba železo, to se pak blbě dorovnává).

jjasmina
18. kvě 2020

@ovesova ano 🙂

mh22
4. lis 2020

Včera jsem si koupila v lékárně doplněk stravy Antimetil a funguje na mě skvěle. Do té doby jsem měla celodenní nevolnosti a zvracení hlavně ráno. Jsem v 8tt.

Strana
z2