icon

Nevolnosti v těhotenství. Jak jste to měli vy?

ovesova
10. bře 2025

Ahoj holky jsem cca 5+2 a cítím se skvěle. Žádný nevolnosti jen únava. Jendou při vynechání MS jsem cítila lehce žaludek na vodě, ale mimo jiné nic. Jen mě bolí prsa. S prvním mi bylo právě nejhůř, už si nepamatuji zda od úplného začátku nebo to přišlo později.
Mám možnost ject na dovolenou a na říkám si, pokud by to mělo zůstat tak jak to je, tak bych si teda vůbec nestěžovala. Jak jste to měli vy?

Strana
z3
hkosakova1984
20. bře 2025

@ovesova mě bylo od začátku blbě, a je mi doteď. Mám občas den, kdy je to lepší, ale celkově jsem se nevolnosti nezbavila ani v prvním, ani v tomto těhotenství.

ovesova
autor
21. bře 2025

@dauraoriginal chápu tě. Hlavně že jsi v pořádku doma. Určitě bych to s tou genetikou taky řešila. Kamarádce na podoli posílali embryo na histologii. Možná by to chtělo taky dovču. Moc na tebe celý den myslím. 🫶🏻

ovesova
autor
21. bře 2025

@cassidyc
@dauraoriginal holky u mě to taky nevypadá dobře. :(
Z ničeho nic mě úplně splaskly a přestaly bolet úplně nalítá prsa a jak mi bylo už od pondělí fakt šoufl a nechuť cokoli jíst tak je tohle vše úplně pryč k tomu těžkej bílej výtok a začaly mě hodně bolet záda jako u ledvin. Podobný scénář byl minule buši mi srdce a fakt mám silnej strach. Zjistím zítra co a jak ale nějak se cítím odpojená.

cassidyc
21. bře 2025

@ovesova Achjo, nestraš! Tys už taky předtím o miminko přišla? Že píšeš, že podobný scénář byl minule? Nemůžou to být jen nervy? Někdy píšou, že se nevolnosti vytratí a pak se zase vrátí.

ovesova
autor
21. bře 2025

@cassidyc ano, v lednu. A pak jsem nedostala ani menstruaci a hned zase pozitivní test právě teď v únoru.
Takhle prsa úplně zmizela a ta nevolnost taky jen dnes ráno se mi lehce velmi lehce zhoupl žaludek a od té doby zase nic. Ale nekrvácím. Uvidím zachvilku na UtZ

klarka3366
21. bře 2025

@ovesova držím palce!

ovesova
autor
21. bře 2025

@klarka3366
@cassidyc
Holky tak dobry! Ale mam odpočívat mam tam taky ten hematom. 6+6 se srdíčkem

cassidyc
21. bře 2025

@ovesova Tak to mám radost! Držím palce, on se časem vstřebá a bude to dobrý. Je nějaký velký? Super, že už bylo srdíčko. 🍀

ovesova
autor
22. bře 2025

@cassidyc ne ne právě se divil, že nemám krvavý výtok. Mám Ascurtin a cestování mi nezakázal, ale ani nedoporučil. My počkáme. Dnes mi je teda fakt od večera pěkně zle. Co ty jak se cítíš?

cassidyc
22. bře 2025

@ovesova Tak to bude dobrý, uvidíš. 😊 U mě dobrý snad, čekám, jestli už třeba nebudou nějaké pohyby, ale zatím nic. Tak jsem pak ráda za kontrolu, že vím, že tam něco pořád existuje. 😃 Kdy jdeš na další? Já mám teď v úterý.

ovesova
autor
25. bře 2025

@cassidyc hodně štěstí, dej vědet. Jaky jsi týden?
Já jdu v pátek na krev.

cassidyc
25. bře 2025

@ovesova Já dopadla dobře, vše v pořádku. Jsem v 16.tt.

cassidyc
30. bře 2025

@ovesova Jak jsi dopadla na krvi?

ovesova
autor
30. bře 2025

@cassidyc zatím jen ten základ a dobrý akorát mam zánět močových cest údajně dle moči a nasazené atb

cassidyc
30. bře 2025

@ovesova Aha a cítila jsi to na sobě?

ovesova
autor
31. bře 2025

@cassidyc moc ne ale moc odebraná 2x a jen bolest zad

cassidyc
31. bře 2025

@ovesova Aha, tak to je lepší, že to zaléčí, než aby ti to vlezlo na ledviny. I když jestli tě už bolela záda. 😕 S močákem bojuju tak nějak celé těhotenství, dobrá je Blokurima URO. Kdy máš další kontrolu?

cassidyc
12. dub 2025

@ovesova Jak se daří? 🙂

ovesova
autor
12. dub 2025

@cassidyc Tyjo no dnes 10+0 minulý týden jsem chytla rotavirus problila snad vše a ležím už týden kvůli hematomu který se udělal, celý týden špinění a krvácení dnes první den bez známky krve na toaletaku. Je mi stále zle od žaludku vše smrdí fuj 🤮 už se nemůžu dočkat až mi bude dobře

ovesova
autor
12. dub 2025

@cassidyc co ty jak se daří ?

cassidyc
15. dub 2025

@ovesova Ty jo, to to letí. Četla jsem, že to teď řádí, to mě mrzí, žes to chytla, to sis užila. ☹️ Snad krvácení už nebude, zažila jsem v každém těhotenství a byly to nervy. S nevolnostma tě nepotěším, u mě se to zlepšilo, ale pořád mám dny, kdy je to děs a sotva lezu a smrdí mi taky kde co. 😃

Strana
z3