Nevolnosti v těhotenství. Jak jste to měli vy?
Ahoj holky jsem cca 5+2 a cítím se skvěle. Žádný nevolnosti jen únava. Jendou při vynechání MS jsem cítila lehce žaludek na vodě, ale mimo jiné nic. Jen mě bolí prsa. S prvním mi bylo právě nejhůř, už si nepamatuji zda od úplného začátku nebo to přišlo později.
Mám možnost ject na dovolenou a na říkám si, pokud by to mělo zůstat tak jak to je, tak bych si teda vůbec nestěžovala. Jak jste to měli vy?
@dauraoriginal chápu tě. Hlavně že jsi v pořádku doma. Určitě bych to s tou genetikou taky řešila. Kamarádce na podoli posílali embryo na histologii. Možná by to chtělo taky dovču. Moc na tebe celý den myslím. 🫶🏻
@cassidyc
@dauraoriginal holky u mě to taky nevypadá dobře. :(
Z ničeho nic mě úplně splaskly a přestaly bolet úplně nalítá prsa a jak mi bylo už od pondělí fakt šoufl a nechuť cokoli jíst tak je tohle vše úplně pryč k tomu těžkej bílej výtok a začaly mě hodně bolet záda jako u ledvin. Podobný scénář byl minule buši mi srdce a fakt mám silnej strach. Zjistím zítra co a jak ale nějak se cítím odpojená.
@ovesova držím palce!
@klarka3366
@cassidyc
Holky tak dobry! Ale mam odpočívat mam tam taky ten hematom. 6+6 se srdíčkem
@cassidyc Tyjo no dnes 10+0 minulý týden jsem chytla rotavirus problila snad vše a ležím už týden kvůli hematomu který se udělal, celý týden špinění a krvácení dnes první den bez známky krve na toaletaku. Je mi stále zle od žaludku vše smrdí fuj 🤮 už se nemůžu dočkat až mi bude dobře
@ovesova Ty jo, to to letí. Četla jsem, že to teď řádí, to mě mrzí, žes to chytla, to sis užila. ☹️ Snad krvácení už nebude, zažila jsem v každém těhotenství a byly to nervy. S nevolnostma tě nepotěším, u mě se to zlepšilo, ale pořád mám dny, kdy je to děs a sotva lezu a smrdí mi taky kde co. 😃

@ovesova mě bylo od začátku blbě, a je mi doteď. Mám občas den, kdy je to lepší, ale celkově jsem se nevolnosti nezbavila ani v prvním, ani v tomto těhotenství.