Nízké hCG a přesto vše ok?

nika110818
12. bře 2023

Ahoj, prosim, je tu nekdo, kdo by mel zkusenost s tim, ze na zacatku tehu mel nizke hcg a presto se miminko udrzelo a bylo zdrave? Ja koncim 6.tt a ve stredu nebylo v deloze videt nic a hcg bylo 243. V patek jiz bylo videt gestacni vacek, ale hcg budu vedet az zitra. Muze se jednat o pseudogestacni vacek a mimodelozni, ale zajimalo by mne, jestli se to jeste u nekoho zvrtlo k dobrymu, jestli je to vubec mozne. Ta nejistota je silena a ubijejici. Predem moc dekuji.

klokanka31
13. bře 2023

@nika110818 Ahoj jak jsi dopadla? Nemůže být těhotenství jen mladší?

nika110818
autor
13. bře 2023

@klokanka31 ahoj, hcg hezky vzrostlo, z 243 na 404, ale mladsi asi spis nebude, nesedi to dle data. 30.1. Menstruace.c 11.2. Ovulaca a 23.2. Pozitivni test. Kdyby byla ovulace pozdeji, tak brzy by tehu test nevysel.

nika110818
autor
17. bře 2023

Ahoj, tak jen abych to nejak uzvrela, asi se stal zazrak. Miminko je ulozene v deloze a jiz mu bije srdicko. Akorat se tedy jeste resi zahada nizkeho hcg. Ale jelikoz hcg narusta hezky, jen je nizke, lekarka si spis mysli, ze je tehotenstvi mladsi, cemu mi odpovidalo i miminko na UZ. Akorat to nesedi s cyklem, ovulace by musela byt pozdeji a tim padem pozitivni test po asi tydnu. Ale tak mozna jsem nejaky prirodni ukaz. Druha moznost je, ze nizke hcg znamena, ze neco s nim neni ok, ale davam si nadeji, ze kdyz i dle UZ vypada tehotenstvi mladsi, ze to bude ok. Kdyby byl problem, tak snad by dle UZ bylo mimco starsi a hcg nizke. Tak snad to bude dobre. Moc vam vsek dekuji za podporu.

klokanka31
18. bře 2023

@nika110818 Tak to je super, přeju moooc štěstí ať se maličké klube jak má 🍀🍀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru