icon

Očkování proti covidu v těhotenství. Máte podobnou zkušenost?

drndadrnadova
26. lis 2021

Dobrý den dámy,
zase to očkování ....chtěla bych se zeptat jestli je někdo v podobné situaci .... Před očkováním jsem zjistila těhotenství. Nyní jsem tedy bez ochrany. Jsem v úplném začátku. Jste na tom někdo podobně? Zvažujete kladný přístup k očkování? Česká vakcinologická společnost doporučuje kdykoli jít do vakcinace. Můj gynekolog 12tt. Jak jste na tom? Vidím to asi jako nejlepší cestu pro ochranu sebe a miminka, které by mělo protilátky. Pokud se teda nepromořím ještě přirozeně čekala by mě stejně ještě dlouhá cesta do 12 tt.

Strana
z7
marcicek84
2. pro 2021

A doporčuju stránku na fb zákony bohatství, čte tam paní Peková z odborného časopisu International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research takže je to ozdrojované, není to nic pěkného, rozepisovat to tady ale nebudu, ať si zájemci najdou a udělají si obrázek sami...

drep
2. pro 2021

@zuzkaasteli což je ale non lege artisc protože podle současného stavu odborného poznání se tetanus a pertuze doporučují 28-36. Týden.

mamikry
2. pro 2021

@drep To je marna snaha. Tady se vic nez vede a vyvoji veri dezinformacim a "selskemu rozumu". Proto jsme taky jedna z nejvic rozdelenych zemi. Zapadni zeme nemaji problem, taky podle toho vypadaji pocty umrti u nich a u nas. Ze svoboda s sebou nese i nejake povinnosti a ohleduplnost, to uz lidem nikdo nevysvetli. Je to zoufale, bohuzel to odnasite vy v nemocnicich, coz je mi uprimne lito.

leymea
2. pro 2021

@alcar my jsme okresni mesto a pcr test delaji jen tady v nemocnici v celem okrese, 3xtydne jednu hodinu za den. Obchodak tu zadny nemame. Muzu jet do Plzne, ale 60km tam a 60km zpatky na otocku, to uz si clovek rozmysli. 👍 bud rada, ze u Vas mate takove moznosti, ale nepis, ze cekat tyden je blbost, protoze u nas bohuzel realita.

mamikry
2. pro 2021

@marcicek84 Myslis tu pani, ktera nam pred rokem tvrdila, ze covid je umely a do Vanoc znici sam sebe? Tak to jo.

leymea
2. pro 2021

@alcar jo a ted jsem si uvedomila, ze tady delaji pcr test jen pokud mas zadanku, takze u nas kdyz se ockovany rozhodne dojit na test tak bohuzel musi do ty Plzne. Ted jsem se koukala na nasi nemocnici, prestali testovat antigenni testy a maji vice prostoru pro pcr testy, tak se to vice uvolnilo, coz je dobre 🙏

marcicek84
2. pro 2021

@mamikry jo ona tam i vysvětluje za co ho dostala a že teď o tom mluví veřejně i jiní vědci a nic, takže tak...a věř si čemu chceš, nikdo tě k ničemu nenutí...

marcicek84
2. pro 2021

@mamikry a vůbec psala jsem, že ona tam o těch vakcínách to čte z uvedeného vědeckého zdroje, to je snad jedno kdo to čte, jde o to co se tam píše, to, že se o tom nemluví, neznamená, že něco není...momentálně hraješ ve standfordském experimentu bachaře, už si dej pohov 😉

mamikry
2. pro 2021

@marcicek84 😂😂😂 jezis, ty jsi vtipna. Ty tady podlehas dojmu, ze jsi odhalila svetove spiknuti farmaceutckych firem, vytahnes prirovnani se šoa a ted tohle. Jasne, ze bude Pekova podporovat svou teorii a ty ostatni pujdou stranou. Jako ja chapu, ze mas spatnou zkusenost s ockovanim a mas svuj nazor, myslim si dokonce, ze navzdory nekterym tvym nazorum nejsi ani hloupa, ale tohle kopani do ockovani a ockovanych je uz fakt fanaticke.

marcicek84
2. pro 2021

@mamikry mně přijde fanatické, že lidé riskují se svým zdravím a poslouchají jen jeden podstrkovaný názor a nepřijde jim divné, že polovina jiných odborníku s jiným názorem je dehonestovaná a umlčovaná. Dívala ses co se stalo např. mamince sudylichozrout po očkování, najdi si. Hele já jen říkám, že to není černobílé, člověk ať se rozhodne sám za sebe, ale co mi vadí, jak matky nepřímo rozhodují o svých nezletilých dětech, tedy očkování těhotných, dětí, kojících to jako nemůžu pochopit, ty děti jsou přece to nejcennější co máme, musíme je obětovat, že se my dospělí bojíme? Fanatické je, že pořád na mě reaguješ, nemusíš, dej si tedy voraz 😉

mamikry
2. pro 2021

@marcicek84 Nemuzu, protoze sem postujes lidi, kteri uz se nekolikrat ve svych teoriich spletli a jsou obecne povazovani za placali a vetsina odborne verejnosti se od nich odvraci. Chces tu mit diskuzi a prostor pro nazory, tak tve pravdy redim faktama, ktera jsou obecne dostupna, casto tu totiz pises veci, ktere nemas uplne zjistene. Treba to, ze za nasledky vakciny nese odpovednost stat (paragraf 2, zakon c. 569/2020 Sb.). Pokud tu ma byt receno antivax A, pak povazuji za spravne, dat sem i to B. Treba to nekomu pomuze v rozhodovani.

marcicek84
2. pro 2021

@mamikry ale chápeš, že ona to jen četla z jiného zdroje a ten si můžeš dohledat?tak to udělej a nekecej...to jak to vypadá s odpovědnosti státu se prohnalo i hlavním mainstreamem, všechny odmítají, i když jim to prokazatelně ublížilo, prý to jsou očekáváné NÚ, takže tak. Takže tento obecně dostupný detail jsi opět jaksi opomněla. Prosím tě, už na mě nereaguj...

mamikry
2. pro 2021

@marcicek84 Ne neopomnela. To, jak se chova stat, nijak nesouvisi s vakcinama, ale s tim, ze tam sedi pitomci, co nemaji penize na to, aby lidi odskodnili. A psala jsem ti, ze si Pekova najde zdroje pro podpori sve teorie, to neni tak tezke, podivej na sebe a dalsi antivax, taky postnete cokoli, co vasi teorii podpori. Netesi me vubec na tebe reagovat, ale dokud tu budes agitovat, neni jina cesta. Ty nas ostatni obvinujes z toho, ze jsou zaryti ockovavi, coz tak mimochodem neni, vsichni, co ti oponujeme, ti taky duraznujeme, ze jde o zhodnoceni rizik. A taky jen uvadime na pravou miru to, co napises. Naoapak ty se tu porad opiras o ockovane, napadas je, ze roznasi vir a ze mrzaci deti. Tak kde je pak nejaky rozumny pohled.

marcicek84
2. pro 2021

@mamikry stejně jako ty hledáš zdroje pro své teorie, co je na tom špatného?navíc je to odborný vědecký zdroj, proč ho dehonestuješ? v čem je méněcenný, že nám jej média netlačí a není veěda o vědecké diskuzi, přece to je v pořádku, může se předejít problémům, které bez ní hrozí, což si tady asi nikdo neuvědomuje. Nebo už nezijeme v demokratické společnosti, že je jiný názor potlačován? a chceme žít v takové zemi? opravdu se nad tím zamysli, jeslti už to trošku nepřeháníš, momentálně mě pronásleduješ za odlišná názor, což taky nechápu tvou motivaci. Prosím tě, ukaž mi, kde jsem psala, že někdo mrzačí děti, nic takového jsem nepsala, je to tvůj výmysl , mně vadí, že je obětujeme a vystavíme neznámému a můžou mít nějaké NÚ, což nemůžeš zpochybnit, ono se to všechno totiž může stát a ano, pokud se mají testovat jen neočkovaní, tak pak je logické, že virus roznášejí ti netestování a to jsou momentálně ti očkovaní, několikráte jsem psala, že to je ale vládním nastavením. Ty taky čteš a vidíš v mých příspěvcích jen to, co chceš ty sama, prostě ses rozhodla, že musíš bojovat s marcickem za kzadou cenu, a´t napíše co napíše...takže napodledy, už na mě nereaguj, já už nebudu, jelikož se stále točíme v kruhu, každá máme jiný názor, jen ty ten můj nesneseš, nejsi schopna jej respektovat...

mamikry
2. pro 2021

@marcicek84 Tak to pardon, ale jako prvni jsem zadala o to, abys na me prispevky nereagovala, ja. Pres sve ego jsi to nevydrzela a ted tu vysilujes kvuli tomu, ze lidem davam i druhy pohled. Zase si odporujes, jako neustale.

mamikry
2. pro 2021

@marcicek84 A promin, ale obetovani deti je uplne totez, sir si sve nazory, ale nauc se zit s tim, ze lidi k tomu maji co rict.

marcicek84
2. pro 2021

@mamikry vždycky ale začneš oslovovat ty mě, proč to tedy děláš, já jsem potřebu reagovat neměla, už dlouho ji nemám tu potřebu, tak se měj 😉

hojda
2. pro 2021

@marge_s Já se zase bavím, ty v této diskuzi na první stránce, já taky, Marcicek84 až na druhé straně, ale my jí pronásledujeme ji😂😂😂

hojda
2. pro 2021

@mamikry Ty jsi jí žádala, aby na tebe nereagovala? Tak to jí taky pronásleduješ😂.

mamikry
2. pro 2021

@marcicek84 A zase lez.

mamikry
2. pro 2021

@hojda No jo, kdyz se minule vyhrotila diskuze, az ji nakonec smazali, tak jsem ji zadala, at na me nereaguje, protoze ji tim vlastne davam prostor pro jeji dojmologie, a to nechci. Ejhle, dalsi diskuze a uz jsem tam mela od ni komentar. Tak ja nevim, no. Asi jsem stalker. 😂

marcicek84
2. pro 2021

Na lzi odmitam reagovat,je to stale stejne stadecko...

marge_s
2. pro 2021

@mamikry no bodejt 🤣 a ze se toho zakladatelka zase hodne dozvi 🙈 vzdycky to odvede jinam :/

mamikry
2. pro 2021

@marge_s Hele, ale vlastne obcas i dozvi, protoze jsou tu lide, kteri argumentuji vecne a da se mezi tim najit spoustu dobrych postrehu a informaci. Minule se ale nalepila nejaka vylozene hoax zena, a to bylo uz moc.

marge_s
2. pro 2021

@mamikry to jo, ale chce tfiltr :D

Strana
z7