icon

Otěhotnění po mimoděložním. Jak jste na tom byly Vy?

bauerka7
12. srp 2020

Ahoj holky 🙂 je tu někdo komu se povedlo otěhotnit po mimoděložním těhotenství bez problémů? Ja byla v dubnu na odstranění pravého vejcovodu. Velká radost z pozitivního testu dopadla špatně. 3 měsíce jsme počkali a nyni pozitivní test. Volala jsem doktorce protože mam strach, že to dopadne stejně. Sestra mě objednala na 27.8. s tim, že nyní nic neuvidíme, že už to znám a kdyby něco tak mám jet na pohotovost. Zatím me nic nebolí, nekrvacim tak poslušně čekám. Jak jste na
tom byli vy? Hlídal Vás doktor pečlivěji?

Otěhotnění po mimoděložním. Jak jste na tom byly Vy?
blahosova4
12. srp 2020

@bauerka7 Ahoj otěhotněla jsem po mimoděložním na první pokus a vše bylo už naprosto v pořádku. Doktorka mě víc nehlidala, na první kontrolu jsem šla 9tt.

pe_tu_ss_ka
12. srp 2020

@bauerka7 nám se podařilo po půl roce od operace.. A ze začátku jsem si pro svůj klid dělala digitální test po týdnu, abych viděla zda naskakuji týdny.. Pak jsem čekala na první kontrolu a pak už byla v klidu. Držím palce, ať je vše v pořádku 🍀

errol4388
12. srp 2020

@bauerka7 já jsem otěhotněla po roce a půl po mimodeloznim. Doktorka mi rovnou řekla, že po pozitivním testu mám okamžitě volat a na první ultrazvuk jsem šla hned v 5 týdnu pro potvrzení umístění embrya.

bauerka7
autor
12. srp 2020

@pe_tu_ss_ka
@blahosova4 já moc děkuju za zprávy holky. Dost mě to uklidnilo. Při prvním jsem jela v hroznych křečích v podbřišku na pohotovost a taky jsem slabě krvácela. Nebylo nic vidět a za dva dny se ukázal (bohužel na špatném místě). Nyni kromě nafoukleho břicha a děsné bolesti prsou 😃😄😄😄 jsem v naprostém pořádku. Nosím radši intimky abych každou kapku krve včas viděla. Vim, že to nemusí dopadnout, ale taky si nechci při mimoděložním zahrávat se životem. Taky jsem měla nápad s těma digitálníma testama každý týden do první kontroly. Sledovat sílící čárky na papírových testech nechci. To bych mohla skončit v blázinci 😄

bauerka7
autor
12. srp 2020

@errol4388 ja jsem volala, ale sestra mě prostě vidět nechce 🤷‍♀️ 27.8 mi prijde hrozně daleko, ale zatím nic neboli tak počkám. Nic jineho mi nezbývá

errol4388
12. srp 2020

@bauerka7 třeba už alespoň toho 27.8 uvidíte srdíčko ❤️. Držím vám palce, ať vám to vyjde.

bauerka7
autor
12. srp 2020

@errol4388 děkuju 😍

pe_tu_ss_ka
12. srp 2020

@bauerka7 nevím, jak vám to vychází, ale mě objednala sestra tehdy na 6+5tt a to už malému bilo srdíčko 🙂

bauerka7
autor
12. srp 2020

@pe_tu_ss_ka jestli se ro počítá podle prvního dne poslední menstruace (9.7.) Tak mi kontrola vychází na necelých 7 týdnů.

sayast
12. srp 2020

Otěhotněla jsem po mimodeloznim na první nechráněný styk. K doktorce jsem šla za 2-3 týdny po testu. Teď máme půlročního chlapecka

lizzie02
12. srp 2020

@bauerka7 také se nám zadarilo po mimodeloznim hned, počkali jsme doporučené tři menstruace a povedlo se😊 doktor mě také chtěl vidět až déle, že to stejně dřív nepozná, tak jsem chodila jako samoplatce na odběry HCG, jestli roste tak jak má, to mě uklidnilo 😊

klokanka31
12. srp 2020

@bauerka7 Ahoj já po mimoděložním měla ještě samovolný potrat, ale pak už mimi v pořádku ☺ ale taky jsem se hrozně bála, aby se to neopakovalo... Proto ani už další nechci 😢 ale nestresuj se, bude to dobré 😉

monika3456
12. srp 2020

@bauerka7 Ahoj, podle čeho si poznala mimoděložní? Nemyslím doktor podle ultrazvuku, ale na sobě?

anakolut
12. srp 2020

@bauerka7 Otěhotněla jsem po mimoděložní za 4 měsíce a celkem jsem byla po něm těhotná 4x a 3 děti z toho. Neboj se, bude to v pořádku. Byla jsem hlídaná od Dr. Hodně a všechna těhotenství k elu tomu mimidelznimu i kvůli zamlklým potratům byla brána jako riziková.

bauerka7
autor
12. srp 2020

@lizzie02 super snad to u mě bude podobný příběh 👶🙏❤

bauerka7
autor
12. srp 2020

@monika3456 děsné bolesti v podbřišku. Nemohla jsem ani stát a taky jsem krvácela. Někdy takove vlasečky, později už kusy krve. Na pohotovosti taky nic neviděli. Při prohmatání mě bolela pravá strana. Chvilka pozorování a pak se ukazal. Test jsem měla krásně pozitivni. 2 zřetelné dálnice. HCG 1500 a zvyšovalo se, jen pomalu.

bauerka7
autor
12. srp 2020

@anakolut moc děkuju za podporu.🥰 Po mimoděložním je červíček v hlavě a straší. Ale když to můžu porovnat, tak mě teď opravdu žádné bolesti netrápí. U prvního si pamatuju, že jsem manželovi říkala: to není dobrý, tam bude něco špatně. A i když ještě žádného prcka nemám. Tohle jsem prostě cítila. Snažím se s tím nestresovat a moc mi vaše pozitivní komentáře pomáhají.😍😍❤

bauerka7
autor
12. srp 2020

@klokanka31 děkuju. Ja se taky modlím aspoň za jednoho hráška👶🙏❤

anakolut
12. srp 2020

@bauerka7
Opravdu to bude dobrý. Já měla i velmi sporadickou ovulaci a mám teď 3 divochy. První tehu zamlklý po 4 letech snažení, druhé mimoděložní a pak konečně moje první holčička. Pak bohužel zase zamlklý, ale pak další dvě děti 🙂
Dočkás se. Jen vím, ze ten strach tam pořád je. To je jasný. Ale věř svému tělu

monika3456
12. srp 2020

@bauerka7 moc děkuju za info a tobě to dopadne určo dobře 🙂

klokanka31
13. srp 2020

@bauerka7 My ženy máme asi dar vycítit co bude... Já u mimoděložního cítila, že to bude mimoděložní. Ostatní říkali že to je blbost. Ale měla jsem pravdu. U druhýho jsem cítila zas že bude potrat. Neměla jsem problémy ale do týdne potrat byl. U třetího jsem cítila že je to v pořádku. A zase jsem se trefila ☺ moc ti držím pěsti ať je vše v pořádku 😉

bauerka7
autor
13. srp 2020

@klokanka31 děkuju 🙂 taky doufám že to bude v pořádku. U prvního bylo něco špatně, ale nedokázala jsem říct co. Mimoděložní by mě nikdy nenapadlo. Ani jsem se s tím nesetkala. Ja sama mam 4 sourozence. Od nich 8 neteří a synovců. Podle doktorky máme plodnost v rodině. 🤷‍♀️ tak snad je to pravda.

klokanka31
13. srp 2020

@bauerka7 Určitě, neboj se a bude to v pořádku 😉

bauerka7
autor
27. srp 2020

Tak holky dnes byla kontrola. Velikostně 5 týden. Podle MS 7. Je v děloze. Srdíčko bylo slyšet. Dostala jsem utrogestan a za 2 týdny kontrola. 🙏❤

anakolut
27. srp 2020

@bauerka7 to je krásný, blahopřeji 🌹

bauerka7
autor
27. srp 2020

@anakolut děkuju.❤ Vím, že před sebou máme dlouhou cestu, ale jsem nyní o moc klidnější. A věřím, že i to miminku pomáhá 😊

errol4388
27. srp 2020

@bauerka7 tak to je báječná zpráva, gratuluji

bauerka7
autor
28. srp 2020

@errol4388 děkuju 🥰

anakolut
28. srp 2020

@bauerka7 Správný přístup a v pořádku to bude zcela jistě 😍