icon

Oznámení miminka. Jak to pěkně říct příteli přes telefon?

karcabortlova
5. čer 2021

Ahoj,prosím zjistila jsem že jsem konečně těhotná ...Bydlíme s přítelem od sebe 120 km a uvidíme se až v pátek ...Proto prosím poraďte jak mu to pěkně oznámit přes telefon? Děkuji za odpovědi ;)

sigyn
5. čer 2021

Počkala bych do pátku. Takové věci se po telefonu neříkají..

klokanka31
5. čer 2021

@karcabortlova Taky bych počkala, osobně to má své kouzlo ☺ ale nedivím se ti že nechceš čekat, já když to zjistila tak jsem musela čekat jen 6 hodin než přijde z práce, ale bylo to k nevydržení ☺

zelenaesmolda
5. čer 2021

Pockala bych na osobni setkani

karcabortlova
autor
5. čer 2021

@zelenaesmolda to bych chtěla taky jenže já to nevydržím :((

zelenaesmolda
5. čer 2021

@karcabortlova
rekl ti uz nekdo,ze na to dite musis pockat nekolik mesicu?

drep
5. čer 2021

@karcabortlova já s tím nedělala drama a řekla to mužovi po telefonu. Ráno mi odebral krev na hormony štítnice, já měla asi dva týdny zpoždění (a za sebou jeden negativní test, nevěděla jsem, že mám lovit duchy), tak jsem doma zkusila ještě jeden a zavolala mu do práce, že jsem těhotná a ať k odběrům dodělá hcg🤷🏻‍♀️

netopejr
5. čer 2021

Vydrzela bych do patku, protoze bych chtela videt jeho reakci . To bych si nechteka nechat ujit.
Dnes je vse hodne rychke, hned, ale teseni se a cekani.ma take sve kouzlo. 😉

treasurka
5. čer 2021

@karcabortlova A nejaky whattsup, skype a tak?

nanyh
5. čer 2021

Ty brdo. Já se držela zuby nehty 3 týdny, protože měl chlap narozeniny. To dáš🍀

aniea
5. čer 2021

Určitě mu to řekni až ho uvidíš, po telefonu je to neosobní. Je to pár dní, na dite budeš čekat 9m..

bara88
5. čer 2021

Tyjo, mě spíš zaráží že píšeš že už konečně čekáte miminko,takže se snažíte asi déle a nebydlite spolu. Jinak já bych teda asi taky počkala do pátku

cherie24
6. čer 2021

@karcabortlova taky jsem počkala. Ten můj by zrovna pracovně v zahraničí na 3 týdny a sám mi řekl předem, že takovou zprávu mu rozhodně po telefonu volat nemám.

izz76
6. čer 2021

@karcabortlova Pošli mu fotku tehotenskeho testu a napiš k tomu gratuluju😆

areh
6. čer 2021

@karcabortlova tak se sbal a dojeď za ním a řekni mu to osobně 😉

alilali
6. čer 2021

@bara88 Někdo to tak prostě má. My se také snažili, otěhotněla jsem a k chlapovi se nastěhovala až ve 4. měsíci těhotenství.

karcabortlova
autor
6. čer 2021

@bara88 ne nebydlíme , vyhovuje nám to tak a nevidím na tom nic divného ;)

hanka_333
6. čer 2021

@karcabortlova Tak držím palce, aby se přítel byl ochotný po oznámení novinky sestehovat. I proto bych počkala na osobní setkání.