Pohlaví miminka 13.tt. Změnilo se pak ještě?
Ahoj holky, byla jsem na svém prvním screeningu a Doktor řekl že to bude kluk, stalo se to některé z vás,a byla z toho nakonec holčička? Předem moc děkuji za odpověď
@gramar je dobře že to takhle berete👍.. tak my čekáme prvorozeného tak uvidíme jestli se nám aspoň jednou povede holčička. Ale ať je to jakékoliv pohlaví tak u nás to je vytoužené bohužel pomocí ivf. Takže i kdyby kupa kluků tak budeme rádi. Ale co si budeme povídat každá by chtěla aspoň jednu holčičku 😉👍
Kluk je bohužel dost nejistý, někdy tam stíní pupeční šňůra a pak to vypadá jako pindík. U holek je to většinou jasný, z kávového zrna pinďu neuděláš 😀 Nicméně mě řekli na prvním screeningu, že čekám kluka a už se to nezměnilo a mám kluka ☺️
Ahoj..jojo, nam rekla doktorka na screeningu ve 13tt, ze na 95% to bude chlapecek. I mame fotku, kde to vypada, ze ma mezi nozickama pindika. No a od 20tt uz nam 3x za sebou rekli, ze cekame holcicku. Ten "pindik" byl udajne jen genitalni vybezek 😁
Záleží na tom, jak dobře to ten doktor vidí. Třeba náš Oliver, ten se ukázal tak hezky, že nebylo pochyb. Prostě jako když si chlap sedne na skleněný stůl a kouknete se zespoda :D
Muž chtěl holčičku a tohle bylo tak zřejmé, že už žádné holčičí jméno dál nenavrhoval.

@hanulinka77 děkuji moc za odpověď, tak uvidíme. Každý máme radost i z chlapečka. To jen já si z nějakého důvodu myslela že to bude holčička 🤣