icon

Pohlaví miminka 13.tt. Změnilo se pak ještě?

jasemin26
28. pro 2020

Ahoj holky, byla jsem na svém prvním screeningu a Doktor řekl že to bude kluk, stalo se to některé z vás,a byla z toho nakonec holčička? Předem moc děkuji za odpověď

Strana
z2
jasemin26
autor
31. pro 2020

@hanulinka77 děkuji moc za odpověď, tak uvidíme. Každý máme radost i z chlapečka. To jen já si z nějakého důvodu myslela že to bude holčička 🤣

gramar
31. pro 2020

@jasemin26 Mě ještě den před porodem říkali že je to jasná holka, druhý den jsem porodila dost jasného kluka :D

jasemin26
autor
31. pro 2020

@gramar noo tak to je opravdu pecka🤣, doufám že nebylo vše doma růžové 🤣. Každopádně gratuluji 😉😁

gramar
31. pro 2020

@jasemin26 Doma ne, já jsem si říkala že to nebude tak horké, ale tchyně si tehdy nedala říct (byla by to po generacích kluků první holka) a nakupovala holčičí jak šílená :D No nakonec máme tři kluky a jsem přesvědčená že kdyby se zadařilo čtvrté, budou to dvojčata a kluci :D

jasemin26
autor
31. pro 2020

@gramar nojo tak to s tou tchýni věřím, my ji proto radši ještě neřekli odhad pohlaví 😁... Nojo máte štěstí na kluky😉🤣... Ale zase věřím že by ta možnost te holčičky nějaká byla😉

gramar
31. pro 2020

@jasemin26 Možnost je vždy minimálně 50/50 :D Netvrdím že bych nechtěla zaplétat copánky, ale i kdyby byl další kluk, tak bych s tím neměla problém 🙂 S těma už umím zacházet :D

jasemin26
autor
31. pro 2020

@gramar je dobře že to takhle berete👍.. tak my čekáme prvorozeného tak uvidíme jestli se nám aspoň jednou povede holčička. Ale ať je to jakékoliv pohlaví tak u nás to je vytoužené bohužel pomocí ivf. Takže i kdyby kupa kluků tak budeme rádi. Ale co si budeme povídat každá by chtěla aspoň jednu holčičku 😉👍

gramar
31. pro 2020

@jasemin26 Hele u nás po té holčičce nejvíc touží tatínek 🙂 a tedy asi tchyně i když představa že čekáme čtvrté, by asi spíše fungovala jako infarktová zpráva :D

hawah
31. pro 2020

@gramar přesně to jsem si říkala taky, ale ke třetímu, než to bylo aktuální 😁 Naštěstí je jen jedno, ale kluk to je 😅

jasemin26
autor
31. pro 2020

@gramar 🤣🤣 tak to věřím 🤣... Ale třeba se jednou do toho 4 rozhodnete jít😉

gramar
31. pro 2020

@jasemin26 Rozhodnutí padlo už tři roky zpět, jen příroda se ještě nerozhodla a po posledním potratu na to prostě dlabu s tím že to nějak dopadne, má na to drahá příroda ještě pár měsíců, pak už budeme "staří" :D

jasemin26
autor
31. pro 2020

@gramar tak držím palce. A tvého potratu je mi moc líto

nita1984
31. pro 2020

@jasemin26 ve 13tt kluk a je to kluk. Teď v 10tt holka, ve 21tt holka, tak uvidíme, co se narodí.

jasemin26
autor
31. pro 2020

@nita1984 tak snad se dočkáte tě holčičky a budete mít pěkný páreček 😍👍

nita1984
31. pro 2020

@jasemin26 uvidíme. Hlavně ať je miminko zdravé. O syna jsme u porodu malém přišli, byl 14 dní na JIP, oživování, počat po 7. IVF, zvládl potrat dvojčete..... Prostě to není klišé ❤️

jasemin26
autor
31. pro 2020

@nita1984 jejky tak hlavně že to brouček zvládl 👍 je silný bojovník 👍

ircza007
2. led 2021

Kluk je bohužel dost nejistý, někdy tam stíní pupeční šňůra a pak to vypadá jako pindík. U holek je to většinou jasný, z kávového zrna pinďu neuděláš 😀 Nicméně mě řekli na prvním screeningu, že čekám kluka a už se to nezměnilo a mám kluka ☺️

jezek1995
2. led 2021

Ahoj..jojo, nam rekla doktorka na screeningu ve 13tt, ze na 95% to bude chlapecek. I mame fotku, kde to vypada, ze ma mezi nozickama pindika. No a od 20tt uz nam 3x za sebou rekli, ze cekame holcicku. Ten "pindik" byl udajne jen genitalni vybezek 😁

slun1cko
2. led 2021

Záleží na tom, jak dobře to ten doktor vidí. Třeba náš Oliver, ten se ukázal tak hezky, že nebylo pochyb. Prostě jako když si chlap sedne na skleněný stůl a kouknete se zespoda :D
Muž chtěl holčičku a tohle bylo tak zřejmé, že už žádné holčičí jméno dál nenavrhoval.

jasemin26
autor
2. led 2021

@ircza007 děkuji za odpověď. Tak uvidíme co se nám narodi😉. Gratuluji k chlapečkovi

jasemin26
autor
2. led 2021

@jezek1995 jee to je dobrý 😉😁 tak doufám že už jste neměli vše modré 😁

jasemin26
autor
2. led 2021

@slun1cko děkuji moc za odpověď. Tak já nevím, nám doktor říkal že kluk, ale na utz nám nic neukazoval ani žádná fotečka dle čeho by jsme mohli koukat😁. Jen doktorovo slovo😁 tak uvidíme.

ircza007
3. led 2021

@jasemin26 Ono už mu budou tři 😀 Ale děkuji.

jasemin26
autor
3. led 2021

@ircza007 aha 😁.. no nevadí tak aspoň ať moc nezlobí 😉👍

teryem
Autor odpověď smazal
ircza007
3. led 2021

@jasemin26 Díky, teď jsem v sedmém týdnu, tak uvidíme, co na nás čeká za překvapení. Snad to klapne ☺️

janagranada
18. led 2021

Zdravím všechny tehulky,chtěla jsem se vás zeptat zda je už poznat pohlaví miminka na tomto ultrazvuku. Dekuji.

slun1cko
18. led 2021

@jasemin26 Tohle bylo na screeningu ve 2. trimestru, byl celkem důkladný a doktorka nám tam ukazovala všechno možné, včetně počítání prstíků, kontrola páteře atd.

Strana
z2