Pohlaví miminka: Projevy těhotenství u chlapců a dívek?
Zdravíčko ženy.
Chci se optat, jak ste to meli s pohlavím miminka? Já čekám dvojčata a kdybych to neměla potvrzené ani nevím že jsem těhotná. Žádný nevolnosti - nic🤣 říká se že prý u holek se spíše nezvrací. Jak ste to měli vy?🙂
@denisaondrackova7 Mám dva kluky. S jedním hrozné nevolnosti, zvracení, jedla jsem jen suché rohlíky. S druhým jsem byla úplně v pohodě, nebylo mi vůbec nic.
Já mám syna a těhotenství bylo takové, že jsem také ani nevěděla, že jsem těhotná, dokud mi nezačalo zavazet břicho 😀
Máme dceru i syna a první poloviny obou těhotenství jsem prozvracela.
@denisaondrackova7 máme dceru a teď čekáme syna ❤️ oboje těhotenství jsem celý první trimestr plus část druhého prozvracela.. proto jsem byla přesvědčená, že čekáme opět holku a ejhle je to chlapeček 😁😊
Mám tři holky a blbě mi bylo celých 27 měsíců 😀
2 kluci a ani jednou sem nezvracela
@denisaondrackova7 já jsem blila úplně stejně, ať jsem čekala kluka nebo holku 😀
První dcera - těhotenství úplně ok jako kdybych ani nebyla těhotná. Pak od 29tt problémy a hodně rizikové těhotenství.
Druhý syn - měsíc do termínu porodu a teda zvracení trvalo asi měsíc v 2. trimestru, sem tam pálení žáhy, otoky, ...
Na tyhle babský teorie fakt nevěřím. 😄
Tak já nevím čemu už věřit 😂 někdo že u holek je zle a teď naopak ? Nevím ať je to jak chce hlavně ať je to zdravé ale s první dcerou mi bylo nevolno fakt jen letounech cca týden bez zvracení a teď jsem 15tt a posledních 14 dní mi je teprv dobre. Nezvracela jsem ale zle mi bylo 24/7 díky bohu už to skončilo 🙏😅 pocitově to cítím na chlapečka ale raději bych děvče ale jak již už zmiňuji hlavně at je to zdravé 😂😂
Já myslím, že to jsou pověry 😁
Mám 3 děti a čekám 4te. A u kluků my bylo podstatně líp. Sice jsem zvracela, ale jen občas. U dcery jsem prozvracela celé dny a celý 1.trimestr. Takže teď jsem už od začátku tušila, že mala se sestřičky nedočká a bude mít třetího bráchu.
@denisaondrackova7 S každým těhotenstvím horší průběh a vždy kluk 😉
@denisaondrackova7 tak to máš štěstí, páreček je vyloučen? Člověk by si mohl myslet, že při dvojčatech ty nevolnosti mohou být i 2* horší 🙈 Mě osobně bylo dobře akorát v těhotenstvích, kdy jsem potratila a pak v posledním těhotenství s naším 6. dítkem jsem se konečně dočkala - nebylo mi vůbec špatně a ani jsem nepotratila! Už jsem pomalu přestala doufat, že to taky někdy budu mít takto, byl to 4. kluk, při 3. klukovi mi zas bylo úplně nejhůř ze všech a pak máme ještě 2 párečky, žádná vícečata, a tam to bylo pocitově srovnatelné, u jednoho páru mi bylo hůř, u druhého mi nevolnosti nastoupily alespoň později a netrvaly celý den, ale byly jen večer..No, nedá se to určit a vlastně se nedá ani nic předpokládat na základě předchozích zkušeností...
Mám holku a kluka a zrovna u míry nevolnosti nebyl žádný rozdíl, nezvracela jsem, únava byla podobná. Všechny ostatní "babské" rady ale přesně seděly a těch bylo plno.
@denisaondrackova7 Dvě holky. Intezivní zvracení, s první až do porodu. S druhou asi do poloviny těhotenství.

@denisaondrackova7 mám páreček a u obou jsem ani nevěděla, že jsem těhotná, dokud nebylo vidět břicho