Poznáte pohlaví z fotky?
Ahoj 🙂 momentálně jsem ve 14tt. Ve 12+4tt jsem byla na screeningu v Ústí a zeptala jsem se, jestli jde už poznat nějaké pohlaví. Doktorka se na mě podívala a řekla mi, jestli si to přejeme vědět, ze je to za poplatek s 95% přesností. Tak jsem kývla a doktorka hned řekla, ze podle pohlavního hrbolku to vypadá na holcicku :D ukazala nám, jak by to vypadalo, kdyby to byl kluk a vše nám popsala. Ale já stejně stále přemýšlím a zkoumam fotku...Mimochodem každý kdo na tehle klinice byl, tak jim to pohlaví sdělili a opravdu to tak bylo. Tak co myslíte 🙂)

@andreased gratuluji 🙂 tak aspon jsem mela chvilku nadeji ze nas vysneny chlapecek to opravdu bude. Koncem prelom kvetna cervna a vy?
Tak pry to vypadá na holku...
@fabu1ous me prijde klucik 😊
@2hanah Je tam vidět jen pohlavní hrbolek 🙂. Pohlavi se určuje podle jeho sklonu. Když směřuje nahoru, tak kluk, když rovnoběžně se zakřivením páteře, tak holka. Na velký ultrazvuk jdu az za 2 týdny 🙂. Ovšem zatím většina tipovala holcicku... Sama jsem zvědavá, co to je... Na druhou stranu přemýšlím, jestli si nenechat překvapeni do porodu 🙂
@kris5 Já jsem to měla nejvíc jednoduchý, hned ve 14.týdnu jsem jasně viděla pindíka i ten "zbytek", tohle opravdu nešlo přehlédnout a poznala jsem to i jako laik, měla jsem hned jasno, jakou barvu výbavičky, měla jsem během těhotenství bohužel komplikace a bylo jich víc, takže jsem si i jinak potvrdila, že je to kluk. Tak to jsem zvědavá, jak to u Vás dopadne, držím pěsti, ať je malé hlavně v pořádku.
@2hanah Děkuju moc 🙂. Přesně... Hlavně aby to bylo zdrave miminko 🙂. U syna jsem to mela stejně 🙂. Byli jsme nekdy ve 13.tt na screeningu a hned jsem to poznala :D. Bylo to jasné :D. I dr.mi to potvrdil. Teď jsme byli s manželem a ten si to nechce nechat říct, takže asi budeme napjati az do konce ❤️. Jen já jsem proste ženská zvedava, tak to zkoumám... Taky koukám po těch roztomilych klucicich/holcicich věcech a hormony pracuji... Chtěla bych uz neco koupit, ale když nevim co to bude, tak jedine neutrální a toho mame dost po synovi 😂
@meganx Tady se přiznám, ze se vůbec neodvážil tipovat. Mozna tam nějaký náznak je, který vypadá jako holcici hrbolek, ale zda se, ze neni vidět cely... 🤔Navíc to nad tim je bud kus nohy, nebo hrbolek... Kdyby to byl hrbolek, tak bych zase řekla kluk :D. Jako 50 na 50 :D... asi jsem moc nepomohla 🙈

Ja z toho našeho ke konci 13tt nepoznam nic ☹