icon

Poznáte pohlaví z fotky?

fabu1ous
2. led 2018

Ahoj 🙂 momentálně jsem ve 14tt. Ve 12+4tt jsem byla na screeningu v Ústí a zeptala jsem se, jestli jde už poznat nějaké pohlaví. Doktorka se na mě podívala a řekla mi, jestli si to přejeme vědět, ze je to za poplatek s 95% přesností. Tak jsem kývla a doktorka hned řekla, ze podle pohlavního hrbolku to vypadá na holcicku :D ukazala nám, jak by to vypadalo, kdyby to byl kluk a vše nám popsala. Ale já stejně stále přemýšlím a zkoumam fotku...Mimochodem každý kdo na tehle klinice byl, tak jim to pohlaví sdělili a opravdu to tak bylo. Tak co myslíte 🙂)

Poznáte pohlaví z fotky?
Strana
z4
pajisek8
10. únor 2018

Ja z toho našeho ke konci 13tt nepoznam nic ☹

2hanah
10. únor 2018

@babanci Já jsem se s tím placením už taky setkala, ale u nás v Olomouci dokonce vybírá vyhlášený doktor Polák ke genetickému screeningu za 1600,-Kč další 100,-Kč, pokud si jde do ordinace s maminkou sednout i budoucí tatínek a to mi přijde už jako zlodějna.

2hanah
10. únor 2018

@pajisek8 Mně se zdá, že chlapeček. A měli byste teda čekat co? Jestli se můžu zeptat?

pajisek8
10. únor 2018

@2hanah zatím nevíme... uvidíme ve 20tt na dalším UZ
zkoušela jsem i něco vyčíst z hodnoty hcg ale to je spíš asi o nahode

baraskaska
10. únor 2018

@andreased gratuluji 🙂 tak aspon jsem mela chvilku nadeji ze nas vysneny chlapecek to opravdu bude. Koncem prelom kvetna cervna a vy?

nancy12
22. bře 2018

Ahoj holky tak me vcera tak prej kluk 😂 ale nevěřím mu protože jsem 12+0 tt a tam se fakt seknout muže přidávám i foto

nancy12
22. bře 2018

@fabu1ous ja nevim ale jestli dobre vidím tak ma krásné roztahle nozicky 🙂 podle me stačí trosku jinéj úhel na dítě a je to . Pro me je směrodatný určitě 20 tyden 🙂 takže přeji to krásné vysněné pohlaví

nancy12
22. bře 2018

@pajisek8 a me to přijde jako holcicka 🙂 tak hlavně pak nápis 🙂

pajisek8
12. dub 2018

Tak pry to vypadá na holku...

duhovakony
12. dub 2018

@fabu1ous me prijde klucik 😊

nancy12
18. dub 2018

@pajisek8 fakt ? Takže jsem se trefila 🙂 ja porad ještě nevim

koalka11
6. pro 2018

Ahoj, troufne si tu někdo odhadnout pohlaví podle tohoto ultrazvuku? Ja osobně nic nevidím, doktor si je údajně stoprocentně jistý :D

kris5
5. črc 2019

Vaše tipy? 🙂 Je to z 12.tt

2hanah
1. srp 2019

@kris5 Tahle fotečka je spíš na věštění z koule😂 pohlaví vůbec nevidím, takže jen tipuji chlapečka, Ty už pohlaví znáš??

kris5
6. srp 2019

@2hanah Je tam vidět jen pohlavní hrbolek 🙂. Pohlavi se určuje podle jeho sklonu. Když směřuje nahoru, tak kluk, když rovnoběžně se zakřivením páteře, tak holka. Na velký ultrazvuk jdu az za 2 týdny 🙂. Ovšem zatím většina tipovala holcicku... Sama jsem zvědavá, co to je... Na druhou stranu přemýšlím, jestli si nenechat překvapeni do porodu 🙂

kris5
6. srp 2019

@kris5 tady k těm pohlavním hrbolkum vysvětlení 🙂

2hanah
6. srp 2019

@kris5 Já jsem to měla nejvíc jednoduchý, hned ve 14.týdnu jsem jasně viděla pindíka i ten "zbytek", tohle opravdu nešlo přehlédnout a poznala jsem to i jako laik, měla jsem hned jasno, jakou barvu výbavičky, měla jsem během těhotenství bohužel komplikace a bylo jich víc, takže jsem si i jinak potvrdila, že je to kluk. Tak to jsem zvědavá, jak to u Vás dopadne, držím pěsti, ať je malé hlavně v pořádku.

kris5
7. srp 2019

@2hanah Děkuju moc 🙂. Přesně... Hlavně aby to bylo zdrave miminko 🙂. U syna jsem to mela stejně 🙂. Byli jsme nekdy ve 13.tt na screeningu a hned jsem to poznala :D. Bylo to jasné :D. I dr.mi to potvrdil. Teď jsme byli s manželem a ten si to nechce nechat říct, takže asi budeme napjati az do konce ❤️. Jen já jsem proste ženská zvedava, tak to zkoumám... Taky koukám po těch roztomilych klucicich/holcicich věcech a hormony pracuji... Chtěla bych uz neco koupit, ale když nevim co to bude, tak jedine neutrální a toho mame dost po synovi 😂

2hanah
7. srp 2019

@kris5 Já právě radši vím už od začátku, co to je, právě kvůli těm roztomilým věcičkám a tak nějak jsem radši, že vím, na jaké pohlaví se připravit.

meganx
9. srp 2019

Ahoj 🙂 vidíte, prosím, něco?

kris5
26. srp 2019

@meganx Tady se přiznám, ze se vůbec neodvážil tipovat. Mozna tam nějaký náznak je, který vypadá jako holcici hrbolek, ale zda se, ze neni vidět cely... 🤔Navíc to nad tim je bud kus nohy, nebo hrbolek... Kdyby to byl hrbolek, tak bych zase řekla kluk :D. Jako 50 na 50 :D... asi jsem moc nepomohla 🙈

terinakvetina
3. čer 2020

Ahojte, a tiply by jste prosím na co to vypadá u nás? 😊

lucka2525
7. dub 2022

Ahoj holky co myslíte tady? Spíš holka nebo kluk? Díky

kar17
26. lis 2022

@lucka2525 holčička??? 😊

ivik44
23. led 2023

Zdravím Vás všechny,
Holky a tipnul by si někdo i u mě jestli tam jde něco vidět? 13tt😊 Doktorka neřekla nic bylo to děsně živé děkuji 🙂

kar17
23. led 2023

@ivik44 myslím že tu není vidět pohlavní hrbolek😊

ivik44
Autor odpověď smazal
kar17
24. led 2023

@ivik44 máte jinou fotku z utz??

kar17
24. led 2023

@ivik44 zkuste na fb Nub Theory Queens, já poslala správcům v soukromé zprávě utz a týden ve kterém byl utz pořízen, a ikdyž můj dr typová chlapečka tak oni holčičku, můj dr pak řekl že he to holčička v 19tt a na genetice 21tt potvrzena 😊

neria55
24. led 2023

@ivik44 neni videt hrbolek

Strana
z4